Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Δημήτρης Κολλημένος: «Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι για την Παρέα B.C.»


Ο επικεφαλής της Παρέας B.C. Δημήτρης Κολλημένος θέλησε να κάνει τον απολογισμό του 6ου τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου, να συγχαρεί νικητές και ηττημένους, τους εθελοντές, τους διοργανωτές και να εκφράσει τα ευχαριστήρια στους παίχτες της ομάδας του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Ολοκληρώνοντας την παρουσία μας και στο 6ο τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου ως επικεφαλής της Παρέας B.C. Να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τον Δήμο Καρπενησίου για την άψογη διοργάνωση, όλους τους εθελοντές: διαιτητές και γραμματεία που χάρης στο μεράκι αυτών βγήκε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά. Επιπλέον να συγχαρώ όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν και προσπάθησαν ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις στο παρκέ(είτε έχει ξαναπιάσει την «σπυριάρα» είτε όχι). Πολλά συγχαρητήρια στο Βελούχι 2315(Με εξαίρεση έναν «αθλητή») για την πανάξια κατάκτηση του τροπαίου και ιδιαίτερα στους Γιάννη Πέτρου και Γιάννη Φλωράκη, που έβαλαν το δικό τους «λιθαράκι» εκτός του παρκέ. Ήταν η πιο πλήρης ομάδα με παίχτες που μας προσέφεραν πολύ όμορφο μπάσκετ. Θεωρώ τιμή το γεγονός ότι τρείς τροπαιούχοι παίχτες του Βελουχίου έχουν φορέσει την πορτοκαλί φανέλα και ότι η μοναδική ήττα των κυπελλούχων ήταν από την ομάδα μου(αν και υπερβολικά ελλιπέστατο το Βελούχι σε αυτό το παιχνίδι).
Επιπλέον να συγχαρώ την υπέροχη από όλες τις πλευρές ομάδα του Πρωτέα του Γιάννη Χαντζόπουλου, την οποία και υποστήριζα, που φέτος ήταν φιναλίστ και τα τρίτα Ψηλά Βουνά, που αποτελούνται από ένα εξαιρετικό «κράμα» ντόπιων και ποιοτικών παιχτών. Οι μοναδικές μας ήττες προήλθαν από αυτές τις δυο ομάδες, οι οποίες μας κέρδισαν δίκαια και μέσα από τις αθλητικές αρχές, που τις διακατέχει.
Να κάνω ιδιαίτερη μνεία στους εξαιρετικούς αθλητές(ποιότητα-χαρακτήρες) του τελικού Δήμο Σπυριδάκη και Αντώνη Δάρλα. Όσον αφορά την δική μου ομάδα αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για τους παίχτες μου, οι οποίοι έφτασαν για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Final 4. Χάρηκαν το παιχνίδι και ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι για την Παρέα B.C., η οποία κέρδισε φέτος ένα χειροκρότημα παραπάνω και αφομοίωσε περισσότερο το «ντόπιο» στοιχείο. Παίχτες έκαναν χιλιόμετρα από Αθήνα, Αγρίνιο (Ο παίχτης μας Παναγιώτης Κυριαζής έχει ανεβοκατέβει Αγρίνιο-Καρπενήσι περίπου 30 φορές σε 4 χρόνια), Πτελέα, Λάρισα, για να μας τιμήσουν με την παρουσία μας, όχι μόνο εμάς, αλλά και την διοργάνωση. Η ομάδα μας θα λαμβάνει μέρος σε όλες τις διοργανώσεις με κύριο στόχο το ευ αγωνίζεσθαι και την χαρά συμμετοχής.
Μιχάλη, Γιώργο, Παναγιώτη, Σωτήρη, Γιάννη, Δημήτρη, Νίκο, Παναγιώτη, Γιώργο, Κώστα, Θοδωρή, Λάμπρο, Βασίλη, Γιώργο, Δημήτρη, Παναγιώτη σας ευχαριστώ!! Ραντεβού του χρόνου!!»