Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Η απονομή στην 3αδα των νικητών του τουρνουά μπάσκετ (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)


Μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού του 6ου τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου ακολούθησαν οι απονομές.
Πρώτα τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα οι εθελοντές της διοργάνωσης: Θανάσης Γιαννόπουλος, Σπύρος Κολόκας και Χρήστος Κοσμάς (Για την συνεισφορά τους στην γραμματειακή υποστήριξη) και οι: Θανάσης Χουσιάδας, Νίκος Κωστής, Δημήτρης Λερογιάννης (Για την συνεισφορά τους ως εθελοντές στον τομέα της διαιτησίας) και Γιάννης Σβερώνης (Για την παρουσία του ως ιατρός των αγώνων). Τις απονομές έκανε ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης.
Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου στην 3η ομάδα των Ψηλών Βουνών. Το κύπελλο στον Ταξιάρχη Κουτρομάνο παρέδωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας Βασίλης Φακίτσας. Οι δευτεραθλητές του Πρωτέα παρέλαβαν τα μετάλλια τους από τον Αντιδήμαρχο Καρπενησίου Κλεομένη Λάππα και το κύπελλο παρέδωσε στον προπονητή του Πρωτέα Γιάννη Χαντζόπουλο ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος.
Στην συνέχεια οι νικητές του Βελουχίου 2315 πήραν τα μετάλλια τους από τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη, ενώ το κύπελλο απέμεινε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης στον Κωνσταντίνο Λιάπη και τον Γιάννη Φλωράκη. που το σήκωσαν ψηλά υπό τις επευφημίες των συμπαικτών τους.
Ακολούθησαν οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες των αθλητών με το τρόπαιο.













































Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος