Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Επιστρέφει με αδιάφορο ματς στο Καρπενήσι ο Αίολος-Υποδέχεται την Θήβα


Μετά από 3 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Αίολος παίζει στην έδρα του και υποδέχεται την πρωτοπόρο Θήβα. Η αδιάφορη και για τους δυο βαθμολογικά αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική για τον 7ο Όμιλο.
Ο Αίολος του Γιάννη Φλωράκη επιστρέφει μετά από 3 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στην έδρα του και θα υποδεχτεί την Θήβα. Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα στόχος  είναι η ομάδα να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις αγωνιζόμενη χωρίς άγχος κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι: Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, Ντένις Καραχαλίδης και Γιάννης Ηλιάδης συν τα ήδη γνωστά προβλήματα τραυματισμών.
Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Αιτωλοακαρνάνας Μιχάλης Ματσούκας, με βοηθούς τους Γρηγόρη Κακατσίδη και Γιώργο Γαλανόπουλο.

Ο Α.Ο. Θήβα


Η αήττητη ομάδα του Γιώργου Λάμπρου είναι η πρώτη που εξασφάλισε την άνοδο της, έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία. 4 γκολ έχει σημειώσει ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου και από ένα οι: Κατσογιάννης και Βρεττός. Έχουν αγωνιστεί επίσης οι: Μακρής, Φαλαγγίτης, Παναούλης, Ελέζι, Παπαχαραλάμπους, Ευθυμίου, Ευσταθίου, Καραμπετιάν, Βυλλιώτης, Γκαράνης, Τσομπάνης, Τσουπεής, Δούλος και Κοτώρος.

2-0 εντός


Στο παιχνίδι της Θήβα προ 10 ημερών οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με 2-0 στην επανάληψη με σκόρερ τους: Βεζιρτζόγλου και Κατσογιάννη.

Κρίνεται το 2ο
Καθοριστική αναμέτρηση θα δοθεί στην Ροδίτσα, όπου ο τοπικός Ολυμπιακός Λαμίας θα υποδεχτεί την Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας, η οποία αρκείται και στον έναν βαθμό.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική(7ος Όμιλος)

5η αγωνιστική(29/5, 17:00)

Αίολος-Θήβα Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)
1ος Βοηθός: Γρηγόριος Κακατσίδης(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Γαλανόπουλος(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Δράκος(ΣΔΠ Πιερίας)

Ολυμπιακός Λαμίας-Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας Δημοτικό Στάδιο Ροδίτσας
Διαιτητής: Παναγιώτης Συμεωνίδης(ΣΔΠ Πιερίας)
1ος Βοηθός: Χρήστος Παπαδημητρίου(ΣΔΠ Λάρισας)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Βρούζος(ΣΔΠ Πιερίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ματθαίος Κοφίτσας(ΣΔΠ Τρικάλων)