Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Κλιμάκιο αθλητών στίβου προπονείται στο Καρπενήσι


Στο Καρπενήσι προετοιμάζεται σκληρά  τιμ των αθλητών-τριων στίβου μεγάλων αποστάσεων υπό την καθοδήγηση του Παναγιώτη Χαραμή. Η αποστολή διαμένει στο Hotel Lecadin εδώ και περίπου μια εβδομάδα, κάνοντας διπλές προπονήσεις.
Θα παραμείνει έως τις 20 Μαΐου, καθώς θα υπάρξει συμμετοχή σε αγώνες εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ πιθανόν να επιστρέψει στην Ευρυτανική πρωτεύουσα για την συνέχιση της προετοιμασίας στις αρχές Ιουνίου έως τα τέλη Ιουλίου.
Οι αθλητές του κ. Χαραμή κάνουν προπόνηση στους δρόμους αντοχής και δουλεύουν με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και τους επερχόμενους αγώνες τους.
Ο Παναγιώτης Χαραμής, γεννημένος το 1971 κατάγεται από την Ύδρα, είναι ομοσπονδιακός προπονητής και φυσικά παλαιός πρωταθλητής μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Είναι επίσης προπονητής του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου.
Το τιμ αποτελούν οι: Ουρανία Ρεμπούλη(1989), η οποία αγωνίζεται στον μαραθώνιο και έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο Ρίο, η Αναστασία Καρακατσάνη(1992), που αγωνίζεται στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα, η Ζωή Ανδρικοπούλου(1996) που κατάγεται από τα γειτονικά Καμένα Βούρλα και αγωνίζεται 1.500 μέτρα και στα 5 χιλιόμετρα, ο Χρήστος Μπουντούλης(1995), πρωταθλητής εφήβων και νέων, ενώ συμμετέχουν και οι: Τίνα Κεφαλά(1977), Κώστας Νικολάου(1980), Κατερίνα Κικίλια(1996), Μάρκος Γκούρλιας(1995), Γιώργος Τάσσης(1997) και Γιώργος Μενής(1988, τελικά δεν ταξίδεψε στο Καρπενήσι) με «φόντο» το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Κεφαλά, Γκούρλιας και Τάσσης ανήκουν στο τιμ του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές, που διάλεξαν την πόλη μας για την προετοιμασία τους.
Ακολουθεί νέο ρεπορτάζ με δήλωση που έκανε αποκλειστικά στην σελίδα μας ο ο κ. Χαραμής.