Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Τα Ψηλά Βουνά-Ποδοσφαιριστές B.C. 53-43

4Χ4 για τα Ψηλά Βουνά που νίκησαν με 53-43 τους Ποδοσφαιριστές και εξασφάλισαν και μαθηματικά την 1η θέση στον Α΄ Όμιλο.
Ο αγώνας διεξήχθη την  Παρασκευή (27/5) στις 6 το απόγευμα στο κλειστό του Καρπενησίου και ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του 6ου τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου. Λίγοι θεατές το παρακολούθησαν.
Τα Ψηλά Βουνά του Δημήτρη Σταλίκα αγωνίστηκαν σε αυτό το παιχνίδι με αρκετές απουσίες αθλητών τους και δεν μπόρεσαν να πιάσουν καλή απόδοση. Έπαιξαν όσο χρειάστηκε και ανέβασαν στροφές στην 4η περίοδο, φτάνοντας στο 4Χ4. Πρώτος στο σκοράρισμα ξανά ο Γιάννης Ηλιάδης που έβαλε 20 με 1 εύστοχο τρίποντο.
Οι Ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ίβρου ήταν μαχητικοί και ανταγωνιστικοί σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς και προσπάθησαν μέχρι το τέλος να διατηρηθούν κοντά στο σκορ. Στην 4η περίοδο έχασαν την επαφή στο σκορ και μοιραία γνώρισαν την ήττα. Πρώτος σκόρερ της ομάδας με 11 πόντους  και 2 τρίποντα ήταν ο Βασίλης Δόσης.
Την επόμενη (5η)  και τελευταία αγωνιστική οι Ποδοσφαιριστές παίζουν με τον Ζήκο και με νίκη προκρίνονται και φέτος στα προημιτελικά, ενώ τα Ψηλά Βουνά αγωνίζονται με τους Παλαίμαχους.

Μια 50αδα
Η αναμέτρηση έγινε παρουσία λιγοστών θεατών. Συγκεκριμένα στο κλειστό της πόλης μας βρέθηκαν περίπου 50 θεατές.



4Χ4
Τα Ψηλά Βουνά έκαναν το 4Χ4 και συνεχίζουν αήττητα στην διοργάνωση.

Μαθηματικά πρώτα
Παράλληλα η νίκη των Ψηλών Βουνών φέρνει την ομάδα και μαθηματικά στην 1η θέση του Α΄ Ομίλου.

Με νίκη προκρίνεται
Η ήττα δεν κόστισε στους Ποδοσφαιριστές, αφού με νίκη την τελευταία αγωνιστική με τον «ουραγό» Ζήκο προκρίνονται ως 4η στην επόμενη φάση. Με ήττα όμως μένουν εκτόες.

Come Back Παχή


Για τους Ποδοσφαιριστές ο Άγγελος Παχής επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από αρκετούς μήνες και τον τραυματισμό που είχε στο ποδόσφαιρο με την Μυρίκη. Σκόραρε 7 πόντους βάζοντας και 1 3ποντο, όντας απόλυτα εύστοχος.



20 ο «Ήλι»


Ο έμπειρος Γιάννης Ηλιάδης (Φωτογραφία) των Ψηλών Βουνών συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις στην διοργάνωση βάζοντας 20 πόντους με 1 τρίποντο. Ακολούθησε με 19 και 2 τρίποντα ο αρχηγός Δημήτρης Σταλίκας.



11 ο Δόσης


Για τους Ποδοσφαιριστές ο Βασίλης Δόσης ξεχώρισε βάζοντας 11 πόντους με δυο τρίποντα. Με 9 και 1 τρίποντο ακολούθησε ο Πάνος Λιάγκας.


Απουσίες…και χάνει Καδά
Τα Ψηλά Βουνά είχαν αρκετές απουσίες αθλητών τους. Απουσίαζαν οι: Άγγελος Σαμαντάς, Ανδρέας Παπασάρας, Γιάννης Πανόπουλος, Ταξιάρχης Κουτρομάνος και Σεραφείμ Κολοκύθας. Παράλληλα χάνουν από τους νοκ άουτ αγώνες τον ικανότατο Τάσο Καδά, ο οποίος στα πρώτα 3 ματς δεν αγωνίστηκε και δεν συμπληρώνει τον απτιούμενο αριθμό συμμετοχών.

Χωρίς ρυθμό

 












Καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό στην πρώτη περίοδο, με τα Ψηλά Βουνά να προηγούνται με 9-5. Ο Γιώργος Δερέμπεης (Φωτογραφία Αριστερά) με δίποντο, ο Πάνος Λιάγκας (Φωτογραφία Δεξιά) με δίποντο, ο Δημήτρης Σταλίκας με δίποντο, ο Γιάννης Ηλιάδης με 3ποντο και ο Δημήτρης Σταλίκας με νέο 2ποντο έκαναν το 9-2. Στο 9-5 του δεκαλέπτου μείωσε με τρίποντο ο Πάνος Λιάγκας. Ο Πάνος Καλοπήτας των Ψηλών Βουνών ανέκοψε με «τάπα» τον Πάνο Λιάγκα των Ποδοσφαιριστών. Ο Πάνος Λιάγκας των Ποδοσφαιριστών μοίρασε «στοπ» στον Δημήτρη Σταλίκα των Ψηλών Βουνών. Ο Βασίλης Δόσης των «μπλε» ανέκοψε με «τάπα» προσπάθεια του Δημήτρη Κατσαρού.


Ανατροπή Ποδοσφαιριστών


Οι Ποδοσφαιριστές ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο δεκάλεπτο και εκεί που βρέθηκαν να χάνουν για 11 πόντους προηγήθηκαν με 18-19. Ο Γιάννης Ηλιάδης σκόραρε δίποντο μετά από ασιστ του Δημήτρη Σταλίκα, ο Δημήτρης Σταλίκας (Φωτογραφία Αριστερά) πέτυχε δυο συνεχόμενα δίποντα για το 16-5 και το +11 για τα Ψηλά Βουνά. Ο Κώστας Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία Κέντρο) με 3ποντο, ο Βασίλης Δόσης με 2ποντο, ο Κώστας Λιάγκας με δίποντο, ο Βασίλης Δόσης με 2ποντο, ο Κώστας Σταμούλης με δίποντο και ο Βασίλης Δόσης με τρίποντο έτρεξαν ένα σερί 12-0 και γύρισαν το ματς (16-17). Ο Γιάννης Ηλιάδης με 2/2 ελεύθερες βολές και ο Κώστας Λιάγκας (Φωτογραφία Δεξιά) με δίποντο στο τέλος του χρόνου διαμόρφωσαν το 18-19.






«Ποδοσφαιρικό» 12-0
Οι Ποδοσφαιριστές στην 2η περίοδο είχαν ένα σερί 12-0 και από 16-5 βρέθηκαν να κερδίζουν με 16-17.

Ψήλωσαν & προηγήθηκαν

 












Τα Ψηλά Βουνά στο δεύτερο μέρος έκαναν την ανατροπή και έφτασαν στο +7 στο τέλος της 3ης περιόδου και στο 38-31. Ο Άρης Νταβαρίνος (Φωτογραφία Αριστερά) με δίποντο, ο Δημήτρη Σταλίκας με 2ποντο, ο Κώστας Λιάγκας με καλάθι και φάουλ (Χαμένη ελεύθερη βολή) και ο Βασίλης Δόσης με 2ποντο έκαναν το 22-24. Ακολούθησε καλάθι του Γιάννη Ηλιάδη, 2ποντο του Πάνου Λιάγκα, νέο καλάθι για 2 του Γιάννη Ηλιάδη, δίποντο του Δημήτρη Σταλίκα και 3ποντο του Άρη Νταβαρίνου (31-26). Ο Κώστας Γενιτσαρόπουλος με 3ποντο, ο Πάνος Καλοπήτας (Φωτογραφία Δεξιά) με δίποντο και ο ίδιος με 1/2 ελεύθερες βολές έκαναν το 34-29. Το 38-31 του δεκαλέπτου έγινε με δίποντο του Γιώργου Δερέμπεη, 2/2 ελεύθερες βολές του Δημήτρη Σταλίκα και καλάθι του Πάνου Λιάγκα στο τέλος του χρόνου. Ο Πάνος Καλοπήτας των νικητών ανέκοψε με τάπα τον Βασίλη Δόση των Ποδοσφαιριστών.





Εύκολα στο +10
Με ηγέτη τον Γιάννη Ηλιάδη στην 4η περίοδο τα Ψηλά Βουνά έφτασαν εύκολα στο τελικό 53-43. Ο Γιάννης Ηλιάδης με έμμεσο τρίποντο καλάθι και φάουλ με εύστοχη βολή, ο Γρηγόρης Τάσιος με 2ποντο, ο Δημήτρης Σταλίκας με 1/2 ελεύθερες βολές και ο Γιάννης Ηλιάδης με δίποντο πραγματοποίησαν το 44-33. Ο Κώστας Λιάγκας με δίποντο μετά από πάσα του Βασίλη Δόση και ο Γιάννης Ηλιάδης με δυο συνεχόμενα όμορφα καλάθια έκαναν το 48-35. Ο Βασίλης Δόσης με 1/2 βολές, ο Άγγελος Παχής με δίποντο μετά από ασιστ του Κώστα Σταμούλη και ο Δημήτρης Σταλίκας με δίποντο έκαναν το 50-38. Το ματς ολοκληρώθηκε στο 53-43 μετά από τρίποντο του Δημήτρη Σταλίκα, 2ποντο του Άγγελου Παχή από ασιστ του Κώστα Λιάγκα και 3ποντο του Άγγελου Παχή. Ο Γιώργος Δερέμπεης των Ψηλών Βουνών ανέκοψε με τάπα τον Κώστα Λιάγκα των Ποδοσφαιριστών.




Τα δεκάλεπτα
9-5, 18-19, 38-31, 53-43

Συνθέσεις Ομάδων

Τα Ψηλά Βουνά (Δημήτρης Σταλίκας): Σταλίκας 19(2), Καλοπήτας 3, Δερέμπεης 4, Νταβαρίνος 7(1), Κατσαρός, Ηλιάδης 20(1), Μπουμπουρής, Καμαρέτσος

Ποδοσφαιριστές B.C. (Δημήτρης Ίβρος): Λέρης, Μπουμπουρής, Τάσιος 2, Παχής 7(1), Λιάγκας Π. 9(1), Δόσης 11(2), Σταμούλης 2, Λιάγκας Κ. 6, Γενιτσαρόπουλος Κ. 6(2)

Διαιτητές : Θανάσης Χουσιάδας & Δημήτρης Κουρλός
Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος
Πίνακας: Λάμπρος Κατσαρός
Χρονομέτρης 24΄΄: Σπύρος Κολόκας

































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος