Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Χάνει την παραπάνω κατηγορία ελέω διαιτητή ο Κεραυνός












Μια διαιτητική απόφαση ήταν ικανή να στερήσει από τον γειτονικό Κεραυνό Αγίου Γεωργίου το δικαίωμα να διεκδικήσει την άνοδο στην Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Ο ιστορικός Κεραυνός ηττήθηκε στο ντέρμπι με τα Καλύβια με 1-0 εκτός έδρας στο γήπεδο του Αμουρίου(Κυριακή 10/4) χάρης σε ένα τέρμα στην επανάληψη, το οποίο πήρε πάνω του ο πρώην ρέφερι της Football League Γιάννης Σοσώνης, αγνοώντας την υπόδειξη για οφσάιντ του 2ου βοηθού Αυγέρη μετά από χτύπημα φάουλ του Γιάννη Παπαϊωάννου στο 72΄. Για τον Άγιο Γεώργιο αγωνίστηκαν οι: Παπασάρας, Καρκάνης, Κωστόπουλος, Γεροκώστας, Λυτάκης, Λάιος, Χριστόπουλος, Αντωνίου, Μπομπότας, Μπούσιος και Δερνίκας. Ως αλλαγή πέρασαν οι: Δημητρόπουλος, Θεοδοσόπουλος και Γούπιος.
Δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού ο Κώστας Καλύβας, ενώ αποβλήθηκαν στο 2ο μέρος οι: Κώστας Μπούσιος(Στο 63΄ για εξύβριση) και Μάκης Γεροκώστας στο 82΄.
Ο Κεραυνός που έπαιξε με νέο τεχνικό τον Νίκο Μητσάκη(Αντικατέστησε στις αρχές τις εβδομάδας τον Ανδρέα Προβόπουλο) βρίσκεται στο -6 από τα Καλύβια και τα περιθώρια της ανόδου στένεψαν για αυτόν, καθώς είχε υποπέσει πριν μια εβδομάδα και σε εκτός έδρας απώλεια(1-1) με το Αρχάνι, το οποίο ηττήθηκε για την 3η αγωνιστική από την Τσούκα με 3-0.

Συνθέσεις Ομάδων

Καλύβια (Δημήτρης Αποστολόπουλος): Κουρκουλιώτης, Κότσκα, Τσαδήμας, Μιχαηλίδης, Παπαϊωάννου, Αγαθόπουλος, Μπαχλαβάς, Κουκοφίκης, Κορέντζελος(90΄+ Παλαμίδας), Τσαλιάγκας(70΄ Πασχάλης), Ρούπας(84΄ Παππάς)

Κεραυνός (Νίκος Μητσάκης): Παπασάρας, Καρκάνης(80΄ Γούπιος), Κωστόπουλος, Γεροκώστας, Λυτάκης, Μπομπότας, Χριστόπουλος, Δερνίκας(84΄ Θεοδοσόπουλος), Μπούσιος, Αντωνίου, Λάιος(66΄ Δημητρόπουλος)

Η βαθμολογία του 3ου Ομίλου των Play off μετά από 3 αγωνιστικές:

Καλύβια 12
Κεραυνός Αγ. Γεωργίου 6
Τσούκα 3
Αρχάνι 2

Φωτογραφίες: www.ilamia.gr