Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΑΠΟΚ Βελούχι-Αίολος 1-3

Για 2η συνεχή χρονιά ο Αίολος κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρυτανίας, αφού με μεγάλη ανατροπή νίκησε με 3-1 τον ΑΠΟΚ εκτός έδρας.
Η συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 24 Απριλίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 4.30 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της τελευταίας 6ης αγωνιστικής των Play Off της Α΄ Ευρυτανίας, έγινε με βροχόπτωση στο μεγαλύτερο μέρος της και την παρακολούθησαν περίπου 400 θεατές.
Ο ΑΠΟΚ του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου ξεκίνησε καλά στο α΄ μέρος και προηγήθηκε με τον Άλεξ Μπακαλίδη, η συνέχεια όμως δεν ήταν εξίσου καλή για αυτόν. Δέχτηκε την ισοφάριση στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη στο τελευταίο 15λεπτο βρέθηκε να χάνει με 1-3. Η ομάδα έχασε με 2η κίτρινη κάρτα τον Άλεξ Γενιτσαρόπουλο και με απευθείας κόκκινη αποβλήθηκε ο αναπληρωματικός Τάκης Σαϊτης. Ο ΑΠΟΚ είχε 4 δοκάρια στο ματς δυο με τον Χρήστο Στάμο, 1 με τον Άρη Σιταρά (Αυτοδοκάρι) και με εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Συγκελόπουλου.
Ο Αίολος του Γιάννη Φλωράκη έκανε εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο μέρος και πήρε για ακόμη μια φορά τον τίτλο. Το ματς ξεκίνησε με τον Αίολο να έχει δοκάρι με τον Έλβις Στύλα και να μένει πίσω στο σκορ, αλλά ο Ντένις Καραχαλίδης ισοφάρισε σε κομβικό σημείο πριν το ημίχρονο σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος παρά τα δοκάρια του ΑΠΟΚ και την αποβολή του φορ Ντένις  Καραχαλίδης, ο Αίολος πιστός στο αγωνιστικό του πλάνο έφτασε δίκαια στο τελικό 1-3 σκοράροντας με τους Πάνο Αζακά και Νίκο Νικολάου.
Η ομάδα του Προφήτη Ηλία τερμάτισε στην 1η θέση, φτάνοντας τους 20 βαθμούς, ενώ ο ΑΠΟΚ που μετρούσε 5 σερί νίκες στα μπαράζ υποχώρησε στην 2η θέση, μένοντας στους 18 βαθμούς.

Πλήθος κόσμου
Το ντέρμπι τίτλου της Α΄ Ευρυτανίας έγινε στο αθλητικό κέντρο παρουσία περίπου 400 θεατών, που αψήφησαν την βροχή και τις κακές καιρικές συνθήκες.



Με βροχόπτωση
Ο αγώνας έγινε στην μεγαλύτερη διάρκεια του κάτω από βροχόπτωση και κακές καιρικές συνθήκες.



Ένα αποτέλεσμα
Ο πρωταθλητής Αίολος έπαιζε για ένα αποτέλεσμα, την νίκη και στο τέλος δικαιώθηκε και την πήρε. Ο ΑΠΟΚ ήταν επικεφαλής στην βαθμολογία των Play Off και έπαιρνε τον τίτλο ακόμη και με ισοπαλία.

Εισιτήριο 2 ευρώ
Ο γηπεδούχος ΑΠΟΚ όρισε την τιμή εισιτηρίου των 2 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του.

11αδα για Μπόνια και Τριανταφυλλόπουλο

 












Ο φιλοξενούμενος Αίολος είχε δυο αλλαγές στο βασικό του σχήμα σε σχέση με το ματς με την Μυρίκη την περασμένη αγωνιστική. Θέση βασικού στον χώρο της μεσαίας γραμμής πήραν οι έμπειροι Κώστας Μπόνιας (Φωτογραφία Αριστερά) και ο αρχηγός Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά). Πήραν τις θέσεις των: Χρήστου Ράμμου και Νίκου Νικολάου, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή.

Επέστρεψε ο «Τσίλι»


Το Βελούχι είχε μόλις 1 αλλαγή στο αρχικό του σχήμα, με τον Δημήτρη Τσιλιμέκη (Φωτογραφία) να ξεκινάει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Ταξιάρχη Γούλα, να παίζει ως αλλαγή.

2ο σερί
Ο Αίολος κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο, αφού και πέρυσι είχε αφήσει δεύτερο τον ΑΠΟΚ.

Χωρίς τίτλο
Το Βελούχι έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκτός τίτλου.

Ο 46χρονος πρωταθλητής


Δεύτερη νιότη διανύει ο έμπειρος γκολκίπερ του Αίολου Αλέκος Κόκκοτας (Φωτογραφία), ο οποίος σε ηλικία 46 ετών κατέκτησε τίτλο, αντικαθιστώντας τον τραυματία Δημήτρη Νικολάκη.

Παρουσία αστυνομίας
Η αναμέτρηση έγινε παρουσία αστυνομικής δύναμης του Α.Τ. Καρπενησίου, η οποία χρειάστηκε να επέμβει στο δεύτερο μέρος όταν έγιναν επεισόδια.

Κερκίδα ο Μπελεβώνης
Ο τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού Μάκης Μπελεβώνης βρέθηκε στο Καρπενήσι και παρακολούθησε το ματς από την κερκίδα. Συνδέεται με συγγενικό βαθμό με τον αρχηγό του Αιόλου Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο.


Ένας πρώην
Παρών στο ματς και ο τέως μεσοεπιθετικός του Αίολου Βαγγέλης Τζιόλας, που πέρυσι κατέκτησε το ντάμπλ με την ομάδα και φέτος στέφθηκε πρωταθλητής στην ΕΠΣ Καρδίτσας με τον Α.Ο. Σελλάνων


Οι τραυματίες
Συσπειρωμένος παρουσιάστηκε ο Αίολος, όπου κοντά στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ήταν οι τραυματίες Δημήτρης Νικολάκης και Θωμάς Αζακάς. Οι ποδοσφαιριστές είχαν τραυματιστεί στο ματς του α΄ γύρου με τον ΑΠΟΚ. 


5 δοκάρια στο ματς
Το Βελούχι είχε 4 δοκάρια στην αναμέτρηση, ενώ ο Αίολος είχε ένα δοκάρι.

Η παρουσία της ΕΠΣ
Με αρκετή καθυστέρηση έγινε η απονομή από την ΕΠΣ Ευρυτανίας. Παρών ήταν στο γήπεδο ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας και οι: Βασίλης Κατσίκης, Νίκος Δροσίνης και Γιώργος Λιάγκας. Το ντέρμπι είδε και ο εκπαιδευτής διαιτησίας της ΕΠΣΕ Γιάννης Καλύβας και ο αρχιδιαιτητής Γιώργος Παπαδήμος.



5ο πρωτάθλημα
Ο Αίολος κατέκτησε το 5ο πρωτάθλημα στην ιστορία του, το οποίο ήταν και δεύτερο συνεχόμενο.

Με 4ο ξανά
Η επιτροπή διαιτησία της ΕΠΣ Ευρυτανίας όρισε ξανά 4ο διαιτητή στην αναμέτρηση ΑΠΟΚ-Αίολος. Χρέη 4ου εκτέλεσε και αυτή την φορά ο Λάμπρος Κολοκώτσιος.


15/5 με Ιστιαία
Το επόμενο ματς του πρωταθλητή Ευρυτανίας Αίολου είναι στις 15 Μαϊου στο Καρπενήσι με την Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαιας.

Α΄ Μέρος

Ανά διαστήματα
Μοιρασμένο ήταν το πρώτο 45λεπτο με τις δυο ομάδες να έχουν τις δικές τους στιγμές, να βάζουν από 1 γκολ και να έχουμε και 1 δοκάρι έκαστος.

Δοκάρι με Στύλα


Ο Αίολος έχασε την πρώτη του μεγάλη στιγμή στο ματς στο 17ο λεπτό, όταν μετά την σέντρα του Κώστα Μπόνια από αριστερά, η κεφαλιά του Έλβις Στύλα στο δεύτερο δοκάρι χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.



Απάντησε στα δοκάρια


Ο ΑΠΟΚ ισοφάρισε στα δοκάρια και στο 22ο λεπτό το έξυπνο χαμηλό απευθείας φάουλ του Χρήστου Στάμου (Φωτογραφία) προσέκρουσε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αίολου και έφυγε άουτ.


Προηγήθηκε με «Μπάκα»


Οι γηπεδούχοι στο 34ο λεπτό ευτύχησαν να ανοίξουν τα σκορ, όταν ο Χρήστος Στάμος έβγαλε όμορφη κάθετη μπαλιά στον Άλεξ Μπακαλίδη (Φωτογραφία) που μέσα από την περιοχή και αριστερά με πλασέ στην δεξιά γωνία του Αίολου έκανε το 1-0 κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων. Αυτό ήταν το 2ο τέρμα του «Μπάκα» στα play off.





Όλα 1 από Ντένις


Ο φιλοξενούμενος Αίολος αντέδρασε άμεσα και 6 λεπτά αργότερα ο Κώστας Μπόνιας εκτέλεσε φάουλ, ο Δημήτρης Ρεσίτης έκανε άστοχη έξοδο και ο Ντένις Καραχαλίδης (Φωτογραφία) με κεφαλιά από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Ο Καραχαλίδης έφτασε τα 5 γκολ στα μπαράζ.





Απομάκρυνση Φλωράκη
Από το 42ο λεπτό και ύστερα ο τεχνικός του Αιόλου Γιάννης Φλωράκης παρακολούθησε τν αγώνα από την κερκίδα. Ο ρέφερι Κώστας Διώτης τον απομάκρυνε για έντονη διαμαρτυρία προς τον 4ο διαιτητή Λάμπρο Κολοκώτσιο. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων ζήτησε απευθείας κόκκινη στον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΚ Βασίλη Ντουφεκιά για εξύβριση στα Θεία. Ο κ. Φλωράκης έδινε οδηγίες από την κερκίδα κατόπιν συνεννόησης με τον Γενικό Γραμματέα της ομάδας Γιάννη Λερογιάννη, που ήταν στον αγωνιστικό χώρο.






Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Ο Στάμος εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο, ο Γενιτσαρόπουλος πλάσαρε από δεξιά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αιόλου.
12΄: Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μπακαλίδη κόντραρε στα σώματα και απέκρουσε σε κόρνερ στην δεξιά του γωνία ο Κόκκοτας.
17΄: Ο Μπόνιας έβγαλε σέντρα από αριστερά, μετά από πρώτη κεφαλιά του Ντουφεκιά, κεφαλιά του Στύλα στο δεύτερο δοκάρι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ρεσίτη και πέρασε άουτ.
22΄: Έξυπνο μακρινό χαμηλό απευθείας χτύπημα φάουλ του Στάμου από δεξιά προσέκρουσε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κόκκοτα και έφυγε άουτ.
24΄: Ο Στύλα έβγαλε σέντρα από δεξιά, η προβολή του Κρασιά προς τα πίσω πέρασε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Βελουχίου.
29΄: Διαγώνιο πλασέ του Γεωργακόπουλου από αριστερά πέρασε παράλληλα έξω από την εστία του Αιόλου.
34΄: Ο Στάμος με ωραία κάθετη μπαλιά έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μπακαλίδη, ο οποίος μέσα από την περιοχή και δεξιά πλάσαρε στην δεξιά γωνία τον Κόκκοτα(1-0).
40΄: Χτύπημα φάουλ του Μπόνια από δεξιά, ο Καραχαλίδης με κεφαλιά υπό την άστοχη έξοδο του Ρεσίτη ισοφάρισε σε 1-1.

Άλλαξαν εμφανίσεις
Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου οι δυο ομάδες άλλαξαν εμφανίσεις.

Β΄ Μέρος

Καλύτερα ο ΑΠΟΚ
Στην επανάληψη ο ΑΠΟΚ μπήκε καλύτερα στο πρώτο 20λεπτο, έχοντας 3 δοκάρια. Η συνέχεια όμως άνηκε στον πρωταθλητή Αίολο.

Αυτοδοκάρι Σιταρά


Ο ΑΠΟΚ είχε δεύτερο δοκάρι στην αναμέτρηση, όταν μετά την σέντρα του Άλεξ Γενιτσαρόπουλου από αριστερά η κεφαλιά προς τα πίσω του Άρη Σιταρά προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Αλέκου Κόκκοτα και έφυγε κόρνερ.


Κίτρινη σε Συγκελόπουλο
Ο Βασίλης Συγκελόπουλος του Βελουχίου στο 53ο λεπτό δέχτηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Κώστα Διώτη, «πετώντας» στο έδαφος τον Βασίλη Μεταξούλη του Αιόλου.




3 κόκκινες και επεισόδια

 












Στο 60ο λεπτό του αγώνα ο Άλεξ Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία Αριστερά) του Βελουχίου και ο Ντένις Καραχαλίδης του Αίολου αψιμάχησαν και αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη κάρτα. Στην συνέχεια ο Τάκης Σαϊτης (Φωτογραφία Δεξιά) του ΑΠΟΚ και ο ποδοσφαιριστής του Αίολου Καραχαλίδης ήρθαν στα χέρια. Η επέμβαση των αστυνομικών ήταν άμεση και τα επεισόδια σταμάτησαν άμεσα. Ο ρέφερι Κώστας Διώτης απέβαλλε τον αναπληρωματικό του Βελουχίου, με το ματς να διακόπτεται για λίγα λεπτά.









Απανωτά δοκάρια


Στο 70΄ το Βελούχι συνέχισε να σημαδεύει τα αντίπαλα δοκάρια. Πρώτα ο Βασίλης Συγκελόπουλος (Φωτογραφία) εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά ο Αλέκος Κόκκοτας απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε από αριστερά ο Άλεξ Μπακαλίδης και ο Χρήστος Στάμος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και πήρε την κεφαλιά που προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια έφυγε άουτ. 



Κίτρινη κυριαρχία
Ο Γιάννης Φλωράκης στα τελευταία λεπτά «ανακάτεψε» την τράπουλα η ομάδα του ήταν καλύτερη και έφτασε στο τελικό 1-3.

Από το κεφάλι του Αζακά


Στο 77ο λεπτό ο Νίκος Νικολάου εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Πάνος Αζακάς με κεφαλιά εξ επαφής σκόραρε για το 1-2. Ο στόπερ του Αίολου πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του έξαλλα το τέρμα που σημείωσε. Το πρώτο τέρμα του δυναμικού στόπερ στο φετινό πρωτάθλημα ήταν άκρως καθοριστικό.






3ο..με Νικολάου


Ο Νίκος Νικολάου στο 83ο, που άλλαξε άρδην την επιθετική εικόνα του Αίολου με την είσοδο του στο ματς, έκανε έξοχη προσπάθεια από αριστερά μπήκε στην περιοχή και με πλασέ ψύχραιμα σκόραρε το τελικό 1-3. Τα γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλου από τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους του Αίολου, το οποίο «κλείδωσε» την νίκη τίτλου. Ο Νικολάου είχε χριστεί σκόρερ και στο παιχνίδι του 2ου γύρου.






Οι καλύτερες φάσεις
46΄: Μακρινό σουτ στου Ξαγάρα κόντραρε σε αμυνομένους και κατέληξε στην αγκαλιά του Κόκκοτα.
47΄: Ο Γενιτσαρόπουλος έβγαλε σέντρα από αριστερά, η κεφαλιά προς τα πίσω του Σιταρά προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Κόκκοτα και έφυγε σε κόρνερ.
49΄: Ο Μπόνιας χτύπησε φάουλ, ο Ρεσίτης έκανε το λάθος και το γυριστό πλασέ του Καραχαλίδη απέκρουσε σε κόρνερ με το κεφάλι ο Τσιλιμέκης.
60΄: Καραχαλίδης και Γενιτσαρόπουλος αποβάλλονται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μεταξύ τους αψιμαχία. Με απευθείας κόκκινη αποβάλλεται ο αναπληρωματικός του Βελουχίου Σαΐτης, διότι ενεπλάκη σε επεισόδιο με τον Καραχαλίδη μετά την αποβολή του τελευταίου.
65΄: Ο Μπακαλίδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Στάμος σούταρε από καλή θέση μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας ψηλά πάνω από την εστία του Κόκκοτα.
67΄: Ο Ντουφεκιάς έκανε βαθιά μπαλιά, ο Μπακαλίδης κέρδισε στο σπρίντ τον Αζακά και πλάσαρε από δεξιά, για να μπλοκάρει ο πορτιέρο του Αιόλου.
70΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Συγκελόπουλου από δεξιά απέκρουσε ο Κόκκοτας, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε σε κόρνερ. Ο Μπακαλίδης εκτέλεσε από αριστερά, η κεφαλιά του Στάμου στο πρώτο δοκάρι κατέληξε και αυτή στο οριζόντιο δοκάρι, περνώντας άουτ.
77΄: Ο Νικολάου εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Αζακάς με κεφαλιά στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας πρόλαβε στην έξοδο τον αντίπαλο κίπερ και έκανε το 1-2.
83΄: Ο Στύλα από αριστερά έδωσε στον Νικολάου, που μετά από κόντρα έκανε μπάσιμο στην αντίπαλη περιοχή από αριστερά και με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το 1-3.
90΄: Φαλτσαριστό σουτ του Γούλα εκτός περιοχής έφυγε πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

Πανηγυρισμοί νικητών
Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Κώστα Διώτη οι πρωταθλητές του Αίολου ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για την τεράστια επιτυχία τους.





Κίτρινες Κάρτες
Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Στάμος, Μπακαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος

Διακριθέντες
ΑΠΟΚ Βελούχι: Στάμος, Συγκελόπουλος
Αίολος: Στύλα, Αζακάς, Νικολάου, Κόκκοτας, Ζαραβέλης

Δηλώσεις Προπονητών

Νίκος Τριανταφυλλόπουλος (ΑΠΟΚ): «Το ποδόσφαιρο έχει πίκρες και χαρές, αρκεί οι χαρές να είναι περισσότερες από τις πίκρες. Εμείς σήμερα δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις συνθήκες του παιχνιδιού. Για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε ότι όποιος εργάζεται αμείβεται. Είναι μια δύσκολη ημέρα για εμάς, θα πρέπει να συνεχίσουμε, το κεφάλι ψηλά. Η ομάδα έχει ιστορία και θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας να συνεχίσουμε την νέα χρονιά, θα δούμε τι θα πει η διοίκηση. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αιόλου και καλή πορεία στους αγώνες μπαράζ.»


Γιάννης Φλωράκης (Αίολος): «Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι ήταν όντως όλη η χρονιά. Σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος δείξαμε ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα και δικαιούμασταν το πρωτάθλημα. Για διάφορους λόγους που δεν είναι την παρούσης να τους εξηγήσω δεν τελειώσαμε το πρωτάθλημα νωρίτερα. Οι μεγάλες ομάδες γίνονται μέσα από μεγάλα παιχνίδια. Νομίζω ότι ο Αίολος τώρα πια είναι μεγάλη ομάδα. Τους το είχα πει από την αρχή της χρονιάς ότι το να το πάρεις το πρωτάθλημα μια χρονιά είναι εύκολο το να διατηρηθείς στην κορυφή είναι δύσκολο. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την προσπάθεια και για όλη την χρονιά που με ανέχτηκαν. Να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του ΑΠΟΚ, η οποία έκανε μια σημαντική και αξιόλογη προσπάθεια. Της αξίζουν συγχαρητήρια και αν στεναχώρησα κάποιους έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιος έπρεπε να στεναχωρηθεί σήμερα. Νομίζω ότι το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο πρέπει να κάνει μια προσπάθεια, έτσι ώστε να ανέβουμε ένα σκαλί παραπάνω.»
Για τα μπαράζ ανόδου τόνισε: « Στην Γ΄ Εθνική ανεβαίνουν δυο ομάδες, δεν τρέφουμε αυταπάτες, εμείς θα κατέβουμε, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Και πέρυσι κάναμε μια σημαντική προσπάθεια, δεν θέλουμε να μείνουμε εκεί, θέλουμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω.»

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος): Ρεσίτης Δ., Τσιλιμέκης Δ., Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Ντουφεκιάς, Στάμος, Ξαγάρας(85΄ Γούλας), Κουτσουπιάς, Γενιτσαρόπουλος, Μπακαλίδης, Γεωργακόπουλος

Αίολος (Γιάννης Φλωράκης): Κόκκοτας, Φούκας, Σιταράς, Ζαραβέλης, Αζακάς Π., Τριανταφυλλόπουλος, Μπόνιας(71΄ Ράμμος), Στύλα, Καραχαλίδης, Μεταξούλης(89΄ Μάρκης), Ηλιάδης(58΄ Νικολάου)

Διαιτητής: Κώστας Διώτης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
4ος Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

















































Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος