Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Η απονομή στην κυπελλούχο Ευρυτανίας Ποταμιά (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)


Μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού της ΕΠΣ Ευρυτανίας, όπου βρήκε νικήτρια στην παράταση με σκορ 1-2 την Ποταμιά επί του Παναγραφιωτικού ακολούθησε η απονομή.
Πρώτα το διαιτητικό τρίτο και ο 4ος ρέφερι παρέλαβαν τα μετάλλια τους από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιώργο Παπαντζίμα. Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Αγράφων Θόδωρος Μπαμπαλής απένειμε τα μετάλλια στην φιναλίστ ομάδα του Παναγραφιωτικού με τον αρχηγό Κώστα Καλύβα να παραλαμβάνει το τρόπαιο.
Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων της Ποταμιάς από τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη. Το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου σήκωσαν στον αέρα ο αρχηγός Δημήτρης Ζαλοκώστας και οι τραυματίες Γιώργος Ζαγκότσης και Λάμπρος Φλωράκης κάτω από μια όμορφη ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας. Ακολούθησαν πανηγυρισμοί με το τρόπαιο να πηγαίνει προς την κερκίδα και στους φιλάθλους της ομάδας, τα καθιερωμένα όλε-όλε με τους φιλάθλους και εν συνεχεία οι κυπελλούχοι φωτογραφήθηκαν με το τρόπαιο. Πανηγυρισμοί υπήρξαν φυσικά και στα αποδυτήρια, όπου οι τροπαιούχοι αποθέωσαν και «έλουσαν» με σαμπάνιες τον coach Δημήτρη Τσιγαρίδα και τον γυμναστή Χρήστο Λιάγκο.


























































Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος