Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ποταμιά-Παναγραφιωτικός 2-1 (1-1 Κανονική Διάρκεια)

Η ψυχωμένη Ποταμιά έκανε την ανατροπή και πανηγύρισε στην παράταση τον πρώτο τίτλο της 27χρνονης ιστορίας της, κερδίζοντας με σκορ 2-1 τον Παναγραφιωτικό.
Ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Ευρυτανίας διεξήχθη την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 2.30 το μεσημέρι. Έγινε κάτω από συννεφιά, βροχή ανά διαστήματα και παρουσία 350 με 400 θεατών.
Η Ποταμιά του Δημήτρη Τσιγαρίδα παρά τις σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστές οι αντικαταστάτες τους στάθηκαν επάξια και κατέθεσαν πολλά ψυχικά αποθέματα μέσα στο γήπεδο. Αν και «κυνηγούσαν» το σκορ από το 7΄ ισοφάρισαν σε κομβικό σημείο με κεφαλιά του Λεωνίδα Κόγια στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στην συνέχεια είχαν δοκάρι στο δεύτερο μέρος με μακρινό φάουλ του Δημήτρη Ζαλοκώστα, όμως το 1-1 παρέμεινε. Στην παράταση μετά από φάουλ του κορυφαίου Δημήτρη Ζαλοκώστα από μακριά ξανά στο δοκάρι ο Γιώργος Ράικος εξ επαφής χάρισε την νίκη στην ομάδα του. Η Ποταμιά ολοκλήρωσε με 10, αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Κώστας Πολυμερόπουλος. Οι τροπαιούχοι πήραν ώθηση επίσης από τους θερμόαιμους φιλάθλους, κερδίζοντας την μάχη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Παναγραφιωτικός του Γιώργου Χρυσαφόπουλου παρότι ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση και ήταν επιθετική, παίρνοντας το προβάδισμα στο 7ο μόλις λεπτό με τον Μιχάλη Νούλα δεν είχε την αναμενόμενη συνέχεια. Οι Αγραφιώτες ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και πάντα όταν προσπαθούσαν να επιτεθούν είχαν μπροστά τους πολυπρόσωπη άμυνα σαν αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο φινάλε του 1ου ημιχρόνου της παράτασης και είχαν δοκάρι με τον Χρήστο Κατσαρή και ευκαιρία να πάνε το ματς στην παράταση. Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο μέσος Δημήτρης Μπισμπίκης.
Ο κυπελλούχος Ευρυτανίας θα αγωνιστεί υποχρεωτικά στον θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας (9/3 το 1ο ματς), ο οποίος φέτος δίνει και 1 «εισιτήριο» στην Γ΄ Εθνική για τον τροπαιούχο. Ως εκ τούτου ο θεσμός του κυπέλλου δεν ολοκληρώθηκε σήμερα.

Γέμισε το γήπεδο
Παρά το κρύο την βροχή ανά διαστήματα πλήθος κόσμου βρέθηκε στις εξέδρες του Δημοτικού σταδίου Καρπενησίου. Περίπου 350 με 400 θεατές παρακολούθησαν μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.



Οι «θερμόαιμοι» της Ποταμιάς
Οι Μεγαλοχωρίτες είχαν στο πλευρό τους μερίδα περίπου 50 φιλάθλων, που ενίσχυσαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους. Μάλιστα τοποθέτησαν και πανό στο γήπεδο και άναψαν και καπνογόνα.




2ος σε παράταση
Ο 26ος τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Ευρυτανίας ήταν ο δεύτερος τελικός που κρίνεται στην παράταση μετά από αυτόν του 2003, όπου ο ΑΠΟΚ κατέβαλλε με 1-0 την Μυρίκη, έχοντας σκόρερ τον Σπύρο Κολόκα (Τωρινός coach του Α.Ο.Μ). Κανένας τελικός δεν έχει κριθεί στα πέναλτι.

Πρωτάρηδες-Έβγαλαν τους πολυνίκεις
Οι δυο ομάδες Ποταμιά και Παναγραφιωτικός διεκδικούσαν το πρώτο κύπελλο της ιστορίας του και τον πρώτο τίτλο κατ επέκταση. Μάλιστα έβγαλαν στα ημιτελικά εκτός θεσμού ΑΠΟΚ και Αίολο, που έχουν σχεδόν όλες τις κατακτήσεις του κυπέλλου(Με εξαίρεση 1 του Απεραντιακού και 1 πλέον της Ποταμιάς).

Απουσία Αγραφιωτών
Οι φίλοι των Αγράφων απουσίαζαν, αφού παρά τις φήμες δεν ταξίδεψαν από την Δυτική Ευρυτανία φίλαθλοι για να υποστηρίξουν την ομάδα στον τελικό.

Οι παλιοί του 2006


Για την Ποταμιά ο στόπερ Κώστας Μαντζιούτας και ο αριστερός μπακ Γιάννης Γκορόγιας (Φωτογραφία) είχαν αγωνιστεί στον τελικό του 2006 ενάντια στον ΑΠΟΚ. Και σήμερα 10 χρόνια μετά ξεκίνησαν βασικοί. Ο Μαντζιούτας μάλιστα είχε σκοράρει το 2016. Από πλευράς ηττημένων Γιώργος και Κώστας Καλύβας είχαν συμμετάσχει και στον «χαμένο» τελικό του 2012.

Μαζί Καλύβας & Κρίκης
Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο εκπαιδευτής διαιτησίας της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιάννης Καλύβας, καθώς και ο Τρικαλινός υπεύθυνος για την διαιτησία της περιφέρειας Γιάννης Κρίκης. Παρών ήταν επίσης και ο αρχιδαιτητής της ΕΠΣ Γιώργος Παπαδήμος.


1 απουσία


Πλην ενός το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευρυτανίας ήταν σύσσωμο στην αναμέτρηση. Απουσίαζε μόνο ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης. Παραβρέθηκε ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας (Φωτογραφία) και τα στελέχη της διοίκησης της ΕΠΣ Ευρυτανίας: Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Γιώργος Λιάγκας, Βασίλης Κατσίκης, Σωτήρης Διώτης, Θωμάς Θεοδωρογιάννης, Νίκος Δροσίνης και Βασίλης Μπούρας. Παρών ήταν επίσης και ο υπάλληλος της ενώσεως Διάνυσης Βονόρτας.

Εκτός οι μεσοεπιθετικοί
Οι κυπελλούχοι στερήθηκαν τις υπηρεσίες των 3 μεσοεπιθετικών τους. Απουσίαζε ο τραυματίας Λάμπρος Φλωράκης, ο τιμωρημένος Γιάννης Ζαλοκώστας και ο Κώστας Γιαννακόπουλος, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες εκτός Ελλάδος.

Στις κερκίδες ο Μπαμπαλής
Την αναμέτρηση παρακολούθησε από τις κερκίδες του σταδίου ο Δήμαρχος Αγράφων Θόδωρος Μπαμπαλής, μαζί με την Αντιδήμαρχο Βάσω Φεγγούλη.


1ος τίτλος
Η 3η «απόπειρα» της Ποταμιάς για κύπελλο ήταν επιτυχημένη, αφού η ομάδα στην 27ετη ιστορία της κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο.

Τίμησαν Δροσίνη
Πριν την έναρξη του τελικού οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ευρυτανίας τίμησαν τον 66χρονο Γιώργο Δροσίνη για την προσφορά του στην Ευρυτανική διαιτησία. Μάλιστα ο κ. Δροσίνης μέχρι τα τέλη του 2015 ήταν ενεργός ρέφερι της ενώσεως μας.




Α΄ Μέρος

Χαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές
Πριν την έναρξη του τελικού ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας, οι εκπαιδευτές διαιτησίας Γιάννης Καλύβας και Γιάννης Κρίκης, ο Πρόεδρος του Παναγραφιωτικού Γιάννης Κουτρομάνος και ο διοικητικός της Ποταμιάς Νίκος Μαντζιούτας ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους 22 ποδοσφαιριστές, αλλά και στο διαιτητικό τρίτο.


Δυνατά οι Αγραφιώτες
Οι παίκτες του Γιώργου Χρυσαφόπουλου μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, σκόραραν και είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα.

«Εκτέλεσε» ο Νούλας


Ο Παναγραφιωτικός στην πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή της Ποταμιάς βρήκε δίχτυα και πήρε προβάδισμα στο 7ο λεπτό. Ο Χρήστος Κατσαρής πάσαρε στον Τόμι Χρυσαφόπουλο, που βρήκε τον Μιχάλη Νούλα, ο οποίος από κοντά με πλασέ στην αριστερή γωνία του Στέλιου Μεριγκούνη πραγματοποίησε το 0-1. Οι παίκτες και οι άνθρωποι του Παναγραφιωτικού πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ που πέτυχαν. Ο Νούλας ολοκλήρωσε το κύπελλο με 3 γκολ, έχοντας βρει δίχτυα δυο φορές στον ημιτελικό με τον ΑΠΟΚ.





Κακό ποιοτικά
Αν και είχε 2 γκολ το πρώτο μέρος ήταν κακό ποιοτικά και είχε λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες.

Προειδοποίησε
Στο 39ο λεπτό η Ποταμιά προειδοποίησε και πιστοποίησε την αγωνιστική της άνοδο. Ο Γιώργος Ράικος σέντραρε από αριστερά και ο Δημήτρης Ζαλοκώστας μέσα από την περιοχή και δεξιά σούταρε άουτ από το δεξί δοκάρι του Γιώργου Καλύβα.


Συστάσεις στον πάγκο
Στο 40ο λεπτό ο διαιτητής Κώστας Διώτης έκανε συστάσεις στον πάγκο της Ποταμιάς και συγκεκριμένα στον Νίκο Μαντζιούτα, που διαμαρτυρήθηκε έντονα για μια απόφαση του ρέφερι.



Γκολ στρατευμένου


Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Ποταμιά με τέρμα του στρατευμένου Λεωνίδα Κόγια (Φωτογραφία) έφερε το ματς στα ίσα. Ο Δημήτρης Ζαλοκώστας στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο Λεωνίδας Κόγιας από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά στην δεξιά γωνία του Γιώργου Καλύβα ισοφάρισε σε 1-1, με το γκολ να πανηγυρίζεται έξαλλα. Μάλιστα ο Κόγιας αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τα Άγραφα και «πλήγωσε» την πρώην του ομάδα, με την οποία αγωνίζονταν για αρκετές σαιζόν.





Οι καλύτερες φάσεις
7΄:  Ο Κατσαρής έδωσε στον Χρυσαφόπουλο, αυτός βρήκε τον Νούλα που αφύλακτος με πλασέ στην αριστερή γωνία της Ποταμιάς έκανε νωρίς το 0-1.
39΄: Ο Ράικος σέντραρε από αριστερά και ο Ζαλοκώστας πλάσαρε από καλή θέση μέσα στην περιοχή και δεξιά άουτ από το δεξί δοκάρι.
41΄: Ο Πάτρου Ρεμμ. πάσαρε στον Νούλα, ο οποίος σούταρε διαγώνια άουτ από το δεξί δοκάρι της Ποταμιάς.
45΄+1΄: Ο Ζαλοκώστας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Κόγιας από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά στην δεξιά γωνία του Καλύβα ισοφάρισε σε 1-1.

Β΄ Μέρος

Κατοχή μπάλας
Τα Άγραφα είχαν την κατοχή της μπάλας και στο δεύτερο μέρος, όμως οι επιθέσεις τους σταματούσαν είτε στην πρώτη είτε στην δεύτερη γραμμή άμυνας της Ποταμιάς.

Στην κόντρα
Αρκετά επικίνδυνη ήταν η Ποταμιά στην κόντρα επίθεση αλλά και από τα στημένα. Είχε δοκάρι σε μακρινό φάουλ και σπουδαία ευκαιρία λίγο πριν το τέλος να «κλέψει» το κύπελλο στα 90΄.

Δοκάρι «Ζάλο»


Στο 64ο λεπτό ο Δημήτρης Ζαλοκώστας (Φωτογραφία) εκτέλεσε έξυπνα φάουλ λίγο πιο μπροστά από το κέντρο και δεξιά με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι των Αγράφων και στην συνέχεια ο α΄ βοηθός Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος να υποδεικνύει 2 παίκτες της Ποταμιάς σε θέση οφσάιντ και την φάση να σταματάει.


«Νικήθηκε» ο Πολυμερόπουλος


3 λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90΄ ο Κώστας Πολυμερόπουλος έκανε έξοχη προσπάθεια μπήκε στην περιοχή αποφεύγοντας 3 αντιπάλους, όμως σούταρε πάνω στον Γιώργο Καλύβας χάνοντας μοναδική ευκαιρία να τελειώσει τον τελικό.


Τραυματισμός Μαντζιούτα


Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο στόπερ των Μεγαλοχωριτών Κώστας Μαντζιούτας αποχώρησε λόγω τραυματισμού. Την θέση του πήρε ο Ντίνος Γιαννόπουλος, ο οποίος πέρασε στην κορυφή της επίθεσης και ο Γιώργος Κορέντζελος μετατοπίσθηκε στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Γιώργο Φαρμάκη.


Οι καλύτερες φάσεις
57΄: Ο Μπισμπίκης έκανε σέντρα-σουτ από τα αριστερά, ο Μειριγούνης έκανε τραγικό λάθος και ο Φαρμάκης απέκρουσε σωτήρια τον κίνδυνο.
58΄: Ο Μαλαϊ εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα της Ποταμιάς απομάκρυνε προσωρινά και το σουτ του Μπισμπίκη Δ. μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Μεριγκούνης.
64΄: Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ζαλοκώστα λίγο πιο μπροστά από το κέντρο και δεξιά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
87΄: Ο Πολυμερόπουλος έκανε ατομική προσπάθεια, μπήκε όμορφα στην περιοχή, πλάσαρε και ο Καλύβας απέκρουσε σωτήρια.

Παράταση

Αποτελεσματική η Ποταμιά
Η ομάδα της Ποταμιάς ευτύχησε στην ημίωρη παράταση να σκοράρει και να φτάσει στον τίτλο.

«Χρυσός» σκόρερ ο Ράικος


Στο 104ο λεπτό του ματς οι Μεγαλοχωρίτες σημείωσαν το «χρυσό» γκολ που τους έδωσε τον τίτλο. Ο Δημήτρης Ζαλοκώστας από μακριά λίγο πιο μπροστά από το κέντρο και δεξιά εκτέλεσε φάουλ ο Γιώργος Καλύβας έκανε τραγικό λάθος η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιώργος Ράικος από κοντά με σουτ σκόραρε το νικητήριο γκολ (2-1), παίρνοντας την «μπουκιά» από τον συμπαίχτη του Γιώργο Φαρμάκη. Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών της Ποταμιάς, με το πρώτο μέρος της παράτασης να ολοκληρώνεται αμέσως με την σέντρα.








Αποβολή Πολυμερόπουλου
Η Ποταμιά στο 114΄ έμεινε με παίκτη λιγότερο όταν ο Κώστας Πολυμερόπουλος έκανε επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Ρέμμους Πάτρου και είδε την 2η κίτρινη από τον ρέφερι Κώστα Διώτη.


Δοκάρι Κατσαρή

 












Το φάουλ εκτέλεσε απευθείας ο Χρήστος Κατσαρής (Φωτογραφία Αριστερά) στο 114΄, η μπάλα άλλαξε πορεία χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Ποταμιάς και στην επαναφορά ο Βασίλης Παρασκευόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά) έχασε σπουδαία ευκαιρία, αφού σούταρε άουτ από το αριστερό δοκάρι.





2η κόκκινη


Η αριθμητική ισορροπία επανήλθε στο 118΄όταν μετά το δυνατό μαρκάρισμα του Γιώργου Πλεξίδα πάνω στον Δημήτρη Ζαλοκώστα ο Δημήτρης Μπισμπίκης (Φωτογραφία) είδε 2η κίτρινη κάρτα για αψιμαχία με αντίπαλο και αποβλήθηκε. Επικράτησε ένταση και το ματς διακόπηκε σε εκείνο το σημείο. Ο κ. Διώτης υπέδειξε τρεις κίτρινες κάρτες. Στην συνέχεια ακούστηκε το τελικό σφύριγμα του τελικού, ενώ απέμεναν ακόμη περίπου 90 δευτερόλεπτα για την συμπλήρωση των 120΄.




Οι καλύτερες φάσεις
99΄: Ο Σαπούνης έκανε σέντρα-σουτ από τα δεξιά και ο Καλύβας απέκρουσε με τις γροθιές προ του Γιαννόπουλου.
104΄: Ο Ζαλοκώστας εκτέλεσε από το λίγο πιο μπροστά από κέντρο και δεξιά φάουλ η μπάλα μετά το τραγικό λάθος του Καλύβα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ράικος με εξ επαφής πλασέ έκανε το τελικό 2-1.
107΄: Ο Ζαλοκώστας σέντραρε από αριστερά και το σουτ του Πολυμερόπουλου αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των Αγράφων.
111΄: Ο Ζαλοκώστας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Καλύβας μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του Φαρμάκη.
114΄: Ο Πολυμερόπουλος βλέπει 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο στον Πάτρου Ρεμ. Και απβάλλεται.
114΄: Ο Κατσαρής εκτελεί απευθείας το φάουλ η μπάλα κοντράρει σε αντίπαλο αλλάξει πορεία χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παρασκευόπουλος σουτάρει άουτ από το αριστερό δοκάρι.
118΄: Μετά από επικίνδυνο φάουλ του Πλεξίδα στον Ζαλοκώστα Δ., ο Μπισμπίκης Δ. βλέπει 2η κίτρινη για αψιμαχία με αντίπαλο και αποβάλλεται.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί
Μετά το τέλος του 26ου τελικού οι παίκτες της Ποταμιάς πανηγύρισαν έξαλλα τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της ομάδας.




Καναβάτσο
Άκρως αντίθετα ήταν τα συναισθήματα των παικτών των Αγράφων, οι οποίοι βρέθηκαν στο «καναβάτσο». Οι Αγραφιώτες στην 7 ετών ιστορία τους έχουν φτάσει μια «ανάσα» για τίτλο αρκετές φορές.



Στον «αέρα» ο Τσιγαρίδας
Οι ποδοσφαιριστές της Ποταμιάς πέταξαν στον «αέρα» τον προπονητή τους Δημήτρη Τσιγαρίδα φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του.




Κίτρινες Κάρτες
Πλεξίδας, Μαλαϊ, Χρυσαφόπουλος, Καββαδίας, Ράικος, Σαπούνης, Γιαννόπουλος

Διακριθέντες
Ποταμιά: Ζαλοκώστας, Κόγιας, Φαρμάκης, Σαπούνης, Ράικος
Παναγραφιωτικός: Νούλας

Δηλώσεις Προπονητών

Δημήτρης Τσιγαρίδας (Ποταμιά): «Συνήθως μετά από κάθε ματς λέω πάρα πολλά, προσπαθώ να κάνω ανάλυση του παιχνιδιού να εξηγήσω τον τρόπο σκέψη μας και να πω για ποιους λόγους τακτικής προσπαθήσαμε να διαφοροποιήσουμε τις συνθήκες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα θα πω μόνο ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου, τους βασικούς, τους αναπληρωματικούς και σε όλους που δεν μπορούσαν να είναι στην 18αδα για διαφορετικούς λόγους. Θα πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που παλεύουν από διοικητικά πόστα και όχι μόνο για την ομάδα, θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους απίστευτους φιλάθλους μας (Τόσα χρόνια στην Ευρυτανία δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη προσέλευση οπαδών για μια ομάδα). Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές των Αγράφων και πάρα μα πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για αυτά που πετύχαμε τα δυο χρόνια που είμαι σε αυτή την ομάδα. Είμαι περήφανος.»

Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Παναγραφιωτικός): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Ποταμιάς για την κατάκτηση του κυπέλλου. Ήταν μια ομάδα που άξιζε να το πάρει και δεν μπορώ να το πω για το σημερινό παιχνίδι αυτό που συνηθίζεται να λέγεται ότι είναι ένα τυχερό παιχνίδι και ο πιο τυχερός θα το πάρει. Σήμερα δεν το πήρε ο πιο τυχερός, το πήρε η πιο καλή ομάδα και αυτή ήταν η ομάδα της Ποταμιάς. Εμείς βρεθήκαμε στην χειρότερη μας μέρα και δεν αξίζαμε ούτε το κύπελλο του φιναλίστ να πάρουμε πόσο μάλλον το κανονικό τρόπαιο. Υπήρξαμε μόνο για το πρώτο 5λεπτο μέσα στο γήπεδο και από εκεί και πέρα ήμασταν τακτικά απείθαρχοι, ανύπαρκτη μέσα στο γήπεδο όλη η ομάδα, ίσως γιατί πιστέψαμε πως θα είναι ο τελικός μια εύκολη υπόθεση για μας. Εγώ θαυμάζω τα παιδιά της Ποταμιάς ένα προς ένα σε αντίθεση με τους δικούς μου ποδοσφαιριστές, διότι έχουν δείξει σε όλα τα παιχνίδια ως τώρα ότι όταν παίζουν δίνουν περισσότερα πράγματα από αυτά που μπορούν και αυτός είναι ίσως ο λόγος που έχουν φτάσει μέχρι εδώ και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Εμείς χτίζουμε ομάδα και ίσως να χρειαστεί να παίξουμε πολλούς τελικούς, για να μπορέσουμε να πάρουμε έναν τίτλο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και ότι μας αξίζει φέτος ότι μας αναλογεί αυτό θα πάρουμε. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η σωστή δουλειά και να φτιάξουμε την ομάδα, που πρέπει για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να φτάσουμε και εμείς σε έναν τίτλο. Εκτός αυτού το μεγάλο μας πρόβλημα στην ομάδα μας είναι η μη ύπαρξη τερματοφύλακα, που σχεδόν από την αρχή της σαιζόν ξέρουμε ότι αυτή η θέση είναι πολύ σημαντική, αλλά εμείς δεν έχουμε καταφέρει μετά την απουσία του Γιόγιου να λύσουμε το πρόβλημα μας, οπότε εξ ανάγκης κατεβάζουμε τα παιδιά που έχουμε από αγώνα σε αγώνα και παίζουν στην θέση αυτή. Τέλος θα ήθελα να αναφέρω το μόνο πράγμα που με πείραξε σήμερα και αυτό θα πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι της διαιτησίας και ο κύριος Καλύβας, δεν μπορεί ένας αξιολογημένος διαιτητής να σφυρίζει το παιχνίδι στο 118΄και ενώ είχαμε αρκετές διακοπές να του δείχνω το χρονόμετρο μου στο τέλος και να μου λέει ότι έχω παίξει και 3 λεπτά επιπλέον. Δεν ευθύνεται πουθενά για το αποτέλεσμα, δεν με αδίκησε πουθενά, αλλά  αν δεν ξέρει να κρατάει τον χρόνο ούτε αυτός ούτε οι βοηθοί του τότε δεν ξέρω αν θα μπορέσει να πάει πιο ψηλά.»

Συνθέσεις Ομάδων

Ποταμιά (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Μεριγκούνης, Ράικος, Γκορόγιας Ι.(73΄ Μπίκας), Μαντζιούτας Κ.(90΄+4΄ λ.τρ. Γιαννόπουλος), Φαρμάκης, Κόγιας, Λιάνγκος, Σαπούνης, Τσάκνης(60΄ Κορέντζελος), Ζαλοκώστας Δ., Πολυμερόπουλος

Παναγραφιωτικός (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Καλύβας Γ., Πλεξίδας, Παρασκευόπουλος, Πάτρου Ρεμμ., Μαλαϊ, Κατσαρής, Χρυσαφόπουλος(69΄ Καββαδίας), Πάτρου Ραντ.(54΄ Μπισμπίκης Δ.), Νούλας, Καλύβας Κ., Βούρτσας

Διαιτητής: Κώστας Διώτης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Νεκτάριος Χρυσαφόπυλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Δημήτρης Κουρλός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
4ος Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)




































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος