Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Τίτλοι τέλους στην συνεργασία Αιόλου με Μακρή-Αποκτήθηκε ο πορτιέρο Νικολάκης

 












Παρελθόν αποτελεί από τον Αίολο ο τερματοφύλακας Φώτης Μακρής. Η συνεργασία των δυο πλευρών είχε διάρκεια έναν χρόνο, καθώς είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2015 από τον Αστέρα Ζωγράφου.
Ο διεθνής με την Εθνική άμμου πορτιέρο προσέφερε ποιότητα κάτω από τα γκολπόστ των περυσινών νταμπλούχων στις δυο περιόδους, που αγωνίστηκε σε αυτούς. Την φετινή σαιζόν συμμετείχε σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε ακόμη 2 του κυπέλλου.
Νέος τερματοφύλακας της ομάδας του Γιάννη Φλωράκη είναι ο Δημήτρης Νικολάκης, ο οποίος είναι επίσης γεννημένος το 1986 και αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Αστέρα Μαγούλας(Α΄ ΕΠΣ Δυτικής Αττικής). Έχει αγωνιστεί ακόμη στον Πανελευσινιακό, στον Ελευσινιακό, στον Άτταλο Νέας Περάμου και στον Ιωνικό.

Το δελτίο τύπου της ομάδας, το οποίο υπογράφει ο Πρόεδρος Περικλής Πλακιάς και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Λερογιάννης έχει ως εξής:

«Ο Α.Σ. «Αίολος» ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του µε τον ποδοσφαιριστή κ. Φώτη Μακρή και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Η συμβολή του ήταν αποφασιστικής σημασίας όχι µόνο στην κατάκτηση του πρώτου ντάµπλ στην ιστορία του συλλόγου µας καθώς και στην κατάκτηση του πρώτου βαθμού στην ιστορία των Eυρυτανικών ομάδων στους αγώνες µπαράζ για άνοδο στην τρίτη εθνική κατηγορία, αλλά και στην σημερινή παρουσία µας στην κορυφή της βαθμολογίας της Α΄ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος. Θα θέλαµε να καλωσορίσουμε στη µμεγάλη οικογένεια του Αιόλου τον κ. Δημήτριο Νικολάκη ο οποίος στο εξής θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας µας.»