Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Στοιχηματικές προβλέψεις (15/11)


Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, είμαστε και σήμερα μαζί σας. Χτες είχαμε πιστεύω την μεγαλύτερη επιτυχία από τότε που γράφω σε αυτή εδώ την σελίδα. Πιάσαμε 6 στις 6 επιλογές με συνολική απόδοση 129. Όποιος θέλει μπορεί να δει το σχετικό άρθρο evrytaniasport.blogspot.com/2015/11/1411.html.
Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τα παιδία του σάιτ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ιδιαίτερα τον Παναγιώτη και τον Δημήτρη Κολλημένο, καθώς και όλους εσάς που με διαβάζετε καθημερινά είτε στις επιτυχίες, είτε στις αποτυχίες, αφού τα έχουμε πει ότι έτσι είναι το στοίχημα. Τα ίδια λέω μετά από κάθε αποτυχία αλλά και μετά από κάθε επιτυχία σαν την τεράστια που είχαμε χτες. Αρκετά είπα όμως. Δεν μου αρέσει το σημερινό κουπόνι αλλά ξεχώρισα 4 ματσάκια..

Έχουμε λοιπόν..

ΜΠΡΕΣΙΑ-ΤΡΑΠΑΝΙ
Ομάδες που σκοράρουν με σχετική ευκολία και συχνά βάζουν πολλά γκολ στα παιχνίδια τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΒΕΡ 2.5

ΑΒΕΛΙΝΟ-ΛΑΤΙΝΑ
Σιγά- σιγά θα σκαρφαλώσει στην βαθμολογία η Αβελίνο η οποία δεν είναι για τόσο χαμηλό. Θα  την εμπιστευτούμε σήμερα.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ-ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ
Ομάδες που δεν είναι σταθερές, είναι θέμα ημέρες. Ας ελπίσουμε να παίξουν επιθετικά και να μας προσφέρουν πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΒΕΡ 2.5

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ
 Έχει να νικήσει 2 μήνες η Αλμερία και όμως θα την ακολουθήσουμε γιατί μετά την αλλαγή προπονητή αρχίζει να στρίβει. Μέτρια εκτός η φιλοξενούμενη.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λάμπρου