Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Γ.Σ. Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας 0-3

Με το διπλό επέστρεψε από την Λαμία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άτλαντα, καθώς νίκησε με το «καθαρό» 0-3 τον τοπικό Γυμναστικό. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην ιστορία της γυναικείας ομάδας του Καρπενησίου.
Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο κλειστό του ΔΑΚ Λαμίας στο Χαλκιοπούλειο και ξεκίνησε λίγο μετά τις 1. Ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Ο Γυμναστικός του Ντίνου Καρβούνη είναι αρκετά ανανεωμένος φέτος και με χαμηλωμένο αρκετά τον μέσο όρο ηλικίας. Δεν μπόρεσε να κοντράρει την ομάδα του Καρπενησίου και μοιραία γνώρισε την ήττα με «καθαρό» σκορ.
Ο Άτλας  του Χρήστου Μακρή κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη του νίκη έχοντας από την αρχή τον έλεγχο του ματς. Ο νεανικός Γυμναστικός πήρε με μεγάλη διαφορά και τα 3 σετ και επέστρεψε στο Καρπενήσι με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Την επόμενη (4η) αγωνιστική ο Άτλας υποδέχεται στο Καρπενήσι την ισχυρή Φθία και ο Γυμναστικός παίζει εκτός έδρας με τον Λοκρό Αταλάντης.

Περίπου 70
Ο αγώνας για τον γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ έγινε παρουσία περίπου 70 θεατών.

Νέο «αίμα»
Οι δυο ομάδες χρησιμοποιούν αθλήτριες των τμημάτων υποδομής στην γυναικεία ομάδα τους.

Πρώτη νίκη
Οι Καρπενησιώτες πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη σε γυναικείο επίπεδο, αφού πέρυσι ολοκλήρωσαν την σεζόν χωρίς νίκη.

Ανταμείβονται οι κόποι
Το νικηφόρο αποτέλεσμα σίγουρα ανταμείβει τους κόπους των ανθρώπων της ομάδας, αφού δουλεύουν αρκετά στα τμήματα υποδομής.

Ο αθλητής της Α1


Την γυναικεία ομάδα βόλει του Γ.Σ. Λαμίας καθοδηγεί φέτος  ο αθλητής του ανδρικού τμήματος και παίκτης της Α1΄ Ντίνος Καρβούνης.

Τα σετ
14-25, 16-25, 16-25

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Λαμίας (Ντίνος Κουτσής): Κατσόγιαννου, Ζημιανίτη(λ), Κουκούλη, Τσαπρούνη, Γούλα, Τσιούμα Αικ., Μπαρμπέρη, Παπαγεωργίου, Τσιούμα Αθ.

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Τσιώνη, Κολαζά, Καββαδία, Ανδρεάκη, Γυφτομήτρου, Κυλερτζή, Καγκαρά

Διαιτητής: Ηλίας Καλαντζής (Κεντρικής Ελλάδος & Θεσσαλίας)

Κριτής: Λάμπρος Χαραλάμπους (Κεντρικής Ελλάδος & Θεσσαλίας)
Πίνακας: Κώστας Κονδυλόπουλος 






































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος