Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Fantastic Nine και Πιάστον Βίλα προκρίθηκαν στον τελικό του 9Χ9 Κερασοχωρίου

Άρχισε το τουρνουά ποδοσφαίρου 9Χ9 που διοργανώνει ο δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος των απανταχού Κερασοβιτών «Το Καραούλι». Το Σάββατο 1 Αυγούστου διεξήχθησαν 4 αγώνες, οι οποίοι είχαν διάρκεια από 40 λεπτά ο καθένας. Στον τελικό προκρίθηκαν οι Fantastic Nine και οι Πιάστον Βίλα.
Στον πρώτο αγώνα της ημέρας οι Fantastic Nine επικράτησαν με 2-0 του περυσινού τροπαιούχου Αλκοολικού Αστέρα από την Φραγκίστα. Ο Δημήτρης Βασιλείου και ο Πάνος Λιάγκας πέτυχαν με σουτ από ένα γκολ σε κάθε μέρος από ισάριθμες ασίστ του Κώστα Γιαννακόπουλου. Δοκάρι με απευθείας κόρνερ είχε για τους ηττημένους ο Σωτήρης  Πιστιόλης, ενώ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Αστέρα στο τέλος, όταν μετά από φάουλ του Ταξιάρχη Γούλα, που κατέληξε στα δίχτυα θεωρήθηκε ότι παρεμπόδιζε την φάση ο Πάνος Καζάκος. Συμπαίχτες έπαιξαν οι: Δημήτρης και Γιώργος Σερπάνος(Πατέρας& υιός).
Το Δρακοπήδημα στο δεύτερο παιχνίδι της διοργάνωσης κέρδισε με 1-0 την Drink Team F.C. από το Κερασοχώρι. Το γκολ για τους νικητές σημείωσε ο νεαρός Γιάννης Κονδύλης, που έπαιξε στο Β΄ τοπικό με τον Απεραντιακό.
Στο πιο συναρπαστικό αγώνα οι νεανικοί Πιάστον Βίλα νίκησαν με 3-2 το Evrytania Sport, που είχε προηγηθεί με 0-1 χάρης σε γκολ του Πάνου Μάρκη από σέντρα του Γιώργου Βούρτσα. Ο ταλαντούχος παίχτης των ακαδημιών του Ηλυσιακού Πέτρος Αποστολόπουλος με απευθείας φάουλ και σουτ στην αντεπίθεση έκανε το 2-1, για να ισοφαρίσει με χτύπημα φάουλ ο Γιώργος Πανόπουλος. Τελικώς ο Θανάσης Ντάλλας με σέντρα-σουτ, που κόντραρε στα σώματα διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Από ένα ακυρωθέν γκολ είχαν οι δυο ομάδες με τους: Πέτρο Αποστολόπουλο και Γιώργο Πανόπουλο. Δοκάρι με κεφαλιά είχε ο Νίκος Βούρτσας μετά από αράουτ του αδερφού του Γιώργου. Οι νικητές προκρίθηκαν απευθείας στον τελικό, ενώ ξεχώρισε με την παρουσία της η νεαρή Κατερίνα Λάππα!.
Στο τελευταίο ματς αναμετρήθηκαν οι νικητές των δυο πρώτων αγώνων, διεκδικώντας το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό. Οι Fantastic Nine κατέβαλλαν με 2-0 το Δρακοπήδημα, κάνοντας το 2/2. Ο Πάνος Λιάγκας σημείωσε το δεύτερο του γκολ, ενώ ο «αειθαλής» Δημήτρης Σερπάνος βρήκε και αυτός τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.
Ο μεγάλος τελικός μεταξύ των Fantastic Nine και της Πιάστον Βίλα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 19:00 και θα έχει διάρκεια 70΄.
Ιατρός των αγώνων είναι και φέτος η Ειρήνη Γεωργίου, αδερφή του γνωστού Κερασοβίτη επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γιώργου Γεωργίου, που παρακολούθησε μάλιστα τους αγώνες!. Τα εύσημα για την διοργάνωση αξίζουν στους διοργανωτές, που αγαπούν τον τόπο τους και προσφέρουν με κάθε τρόπο σε αυτόν. Όλα τα παιχνίδια έγιναν παρουσία αρκετών φιλάθλων.

Τα στοιχεία των αγώνων είχαν ως εξής:

Αλκοολικός Αστέρας-Fantastic Nine 0-2


Σκόρερ: Βασιλείου, Λιάγκας

Συνθέσεις Ομάδων

Αλκοολικός Αστέρας (Πάνος Καζάκος): Σάλτης Χ., Καζάκος, Μπισμπίκης Φ., Λαθύρης, Κατσαδούρος, Γούλας, Ντάλλας Γ., Μακρής, Πιστιόλης, Σάλτης Α., Ντάλλας Ι.

Fantastic Nine (Θύμιος Μούτσελος): Σβερώνης, Μαντέκας, Ζανιάς, Αθανασόπουλος, Λιάγκας, Γιαννακόπουλος, Σερπάνος Δ., Βασιλείου, Μπισμπίκης Δ., Σερπάνος Γ., Γραβιάς, Μούτσελος)

Διαιτητής: Πάνος Ράπτης
Βοηθοί: Χρυσικός-Γκαρίλας




















Drink Team F.C-Δρακοπήδημα 0-1


Σκόρερ: Κονδύλης

Συνθέσεις Ομάδων

Drink Team F.C. (Χρήστος Κοσμάς): Ντάλλας, Χρυσικός, Κοσμάς Χ., Κοσμάς Σ., Γκαρίλας, Σβερώνης,  Ρίζος, Μπόλαρης, Κουρκουβής, Μπόλαρης, Τσιγαρίδας

Δρακοπήδημα (Βασίλης Μπισμπίκης): Ζαρμακούπης, Κουτσοθανάσης, Κώτσιας, Τσιαμάκης, Κονδύλης, Παπαδημητρίου, Σκεπετάρης, Μπισμπίκης Β., Μπερτάνης, Αθανασίου

Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος
Βοηθοί: Λάππας-Ράπτης























 
Πιάστον Βίλα-Evrytania Sport 3-2


Σκόρερ: Αποστολόπουλος 2, Ντάλλας Α.-Μάρκης, Πανόπουλος

Συνθέσεις Ομάδων

Πιάστον Βίλα (Θανάσης Ντάλλας): Φεγγούλης, Λάππας, Κουτσούμπας, Κουρκουβής, Ντάλλας Ν., Μακρής, Ντάλλας Α., Βούρτσας Γ., Λάππα, Αποστολόπουλος, Σταθουλόπουλος

Evrytania Sport (Κώστας Καλύβας): Ράπτης, Μπύρος, Πανόπουλος, Μπλέντζος, Μάρκης, Καλύβας, Βούρτσας Γ.,  Βούρτσας Ν., Μπούτσι, Καββαδίας, Μπάρκας, Λαθύρης, Τριανταφύλλου, Κολλημένος

Διαιτητής: Γιάννης Τσιγαρίδας
Βοηθοί: Κοσμάς-Ντάλλας


























Fantastic Nine-Δρακοπήδημα 2-0


Σκόρερ: Λιάγκας, Σερπάνος Δ.

Συνθέσεις Ομάδων

Fantastic Nine (Θύμιος Μούτσελος): Σβερώνης, Μαντέκας, Ζανιάς, Αθανασόπουλος, Λιάγκας, Γιαννακόπουλος, Σερπάνος Δ., Βασιλείου, Μπισμπίκης Δ., Σερπάνος Γ., Γραβιάς, Μούτσελος)

Δρακοπήδημα (Βασίλης Μπισμπίκης): Ζαρμακούπης, Κουτσοθανάσης, Κώτσιας, Τσιαμάκης, Κονδύλης, Παπαδημητρίου, Σκεπετάρης, Μπισμπίκης Β., Μπερτάνης, Αθανασίου

Διαιτητής: Χρήστος Κοσμάς
Βοηθοί: Χρυσικός-Γεωργίου














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος