Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Το τρόπαιο του 9Χ9 Κερασοχωρίου στους Fantastic Nine

Οι Fantastic Nine ήταν οι νικητές του τουρνουά 9Χ9 ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε το διήμερο 1-2 Αυγούστου ο δυναμικός πολιτιστικός σύλλογος των απανταχού Κερασοβιτών «Το Καραούλι».
Το συγκρότημα του Θύμιου Μούτσελου επικράτησε στον τελικό με 2-0 της νεανικής Πιάστον Βίλα, έχοντας σκόρερ τον Πάνο Λιάγκα με εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο μέρος και τον Κώστα Γιαννακόπουλο με τετ α τετ στην επανάληψη. Δοκάρι είχε για τους «Βίλα» ο αρχηγός Θανάσης Ντάλλας και για τους «Φανταστικούς Εννιά» ο Δημήτρης Σερπάνος με απευθείας φάουλ. Οι τροπαιούχοι έφτασαν στην κατάκτηση, κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια με το ίδιο σκορ!.
Ο μεγάλος τελικός διεξήχθη την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 19:00 στο γήπεδο Κερασοχωρίου και είχε διάρκεια 70 λεπτά εν αντιθέσει με τους προκριματικούς, που είχαν 40 λεπτά. Το 2ο τουρνουά πραγματοποιήθηκε φέτος με την συμμετοχή 6 ομάδων, ενώ πέρυσι είχε γίνει για πρώτη φορά με την μορφή 11Χ11.
Ύστερα από την λήξη του τελικού πραγματοποιήθηκαν η απονομή του κυπέλλου στους Fantastic Nine και των μεταλλίων στις δυο φιναλίστ, τις οποίες έκαναν ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κοσμάς και ο Γραμματέας Χρήστος Χρυσικός. Ο αρχηγός των τροπαιούχων και γκολκίπερ σε αυτό το ματς Θύμιος Μούτσελος παρέλαβε το τρόπαιο από τον Χρήστο Κοσμά, με τον οποίο είναι επί σειρά ετών συμπαίχτες στο Κεράσοβο. Υπεύθυνη διοργάνωσης ήταν το μέλος Λία Διαμαντοπούλου.
Τους νικητές αποτελούσαν οι: Θύμιος Μούτσελος, Ταξιάρχης Καλύβας, Πάνος Λιάγκας, Άλεξ Μπακαλίδης, Δημήτρης Μπισμπίκης, Πάνος Μαντέκας, Δημήτρης Σερπάνος, Γιώργος Σερπάνος, Χρήστος Μάκκας, Λεωνίδας Κόγιας, Κώστας Γιαννακόπουλος, Γιάννης Χαλκιάς, Γιώργος Γιόγιος, Δημήτρης Βασιλείου, Χρήστος Κατσαρής, Κωστής Λελούδης, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Γιάννης Γραβιάς, Βαγγέλης Ζανιάς και Νίκος Σβερώνης.

Τα στοιχεία του τελικού είχαν ως εξής:

Πιάστον Βίλα-Fantastic Nine 0-2
 

Σκόρερ: Λιάγκας(πεν), Γιαννακόπουλος
Δοκάρι: Ντάλλας Α.-Σερπάνος Δ.

Συνθέσεις Ομάδων

Πιάστον Βίλα (Θανάσης Ντάλλας): Φεγγούλης, Λάππας, Κουτσούμπας, Κουρκουβής, Ντάλλας Ν., Μακρής, Ντάλλας Α., Βούρτσας, Λάππα, Αποστολόπουλος, Σταθουλόπουλος

Fantastic Nine (Θύμιος Μούτσελος): Μούτσελος, Μαντέκας, Ζωχάκης, Αθανασόπουλος, Λιάγκας, Γιαννακόπουλος, Σερπάνος Δ., Βασιλείου, Μπισμπίκης, Ζανιάς, Σερπάνος Γ., Γραβιάς

Διαιτητής: Χρήστος Κοσμάς
Βοηθοί: Θοδωρής Χρυσικός& Δημήτρης Μακρής

Ευχαριστήριο των διοργανωτών
Ο πολιτιστικός σύλλογος των απανταχού Κερασοβιτών «Το Καραούλι» ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στο τουρνουά, αλλά και όσους το παρακολούθησαν.

Πρώτος σκόρερ ο Λιάγκας


Ο Πάνος Λιάγκας(Φωτογραφία) σκόραρε και στα 3 παιχνίδια των τροπαιούχων και αναδείχτηκε πρώτος «γκολτζής» της διοργάνωσης. Δυο γκολ σημείωσε ο Πέτρος Αποστολόπουλος της φιναλίστ Πιάστον Βίλα.


























*Ευχαριστούμε θερμά την κ. Διαμαντοπούλου και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου για την παραχώρηση του υλικού, καθώς δεν κατέστη δυνατό να καλύψουμε τον τελικό.