Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

«Πάτησε» Καρπενήσι ο 6αστερος Παναθηναϊκός(Πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Για 4ο συνεχόμενο Αύγουστο η «6στερη» ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού πραγματοποιεί προετοιμασία στο Καρπενήσι. Οι «πράσινοι» κατέφτασαν την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 14:00 περίπου στο Hotel Spa Montana και θα διαμείνουν έως τις 7 Σεπτεμβρίου.
Την αποστολή αποτελούν οι ακόλουθοι αθλητές: Καλαϊτζάκης, Διαμαντίδης, Μποχωρίδης, Λούντζης, Χαραλαμπόπουλος, Γκιστ, Παπαγιάννης, Φώτσης, Πάβλοβιτς, Παππάς, Κόνιαρης και οι «βοηθητικοί» Παπαδάκης, Γούντς και Κυρίτσης. Από το τεχνικό επιτελείο παρόντες είναι οι: Μίνιτς, Μπετσίροβιτς, Παππάς(Βοηθοί Προπονητή), Αρώνης(Γυμναστής), Ζυγούρης,  Μαστρογιαννόπουλος(Φυσιοθεραπευτές), Δερμάνης, ΜαντζουρίδηςΦροντιστές) και Γιαννακόπουλος(Ιατρός).
Απουσιάζουν λόγω διεθνών υποχρεώσεων ο προπονητής Σάσα Τζόρτζεβιτς και ο βοηθός του Γκόραν Μπιέντοβ, καθώς και οι διεθνείς: Καλάθης, Ραντούλιτσα, Κούζμιτς και Φελντέιν. Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθεί ο Γιάνκοβιτς. Την αποστολή υποδέχτηκε ο διευθυντής του ξενοδοχείου Στάθης Πλατής.
Η πρώτη προπόνηση επί Ευρυτανικού εδάφους θα γίνει σήμερα στις 7 στο κλειστό του Montana. Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ.







































Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος