Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Νέοι ΑΕΚ-Λεβαδειακός 1-0

Οι παίχτες της ομάδας νέων της ΑΕΚ έδειξαν πως..μονο νέοι δεν είναι και κάνοντας αρκετά καλή εμφάνιση επικράτησαν με 1-0 του Λεβαδειακού στο πιο δυνατό τους φιλικό παιχνίδι.
Το φιλικό ματς διεξήχθη την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Hotel Avaris, στο οποίο διαμένουν οι δυο ομάδες. Είχε προπονητικό χαρακτήρα και αγωνίστηκαν 60 λεπτά.
Η ΑΕΚ Κ20 έδωσε τον πιο δύσκολο αγώνα της μέχρι στιγμής, πραγματοποιώντας πολύ καλή παρουσία κόντρα σε μια ανδρική επαγγελματική ομάδα. Είχε συνοχή σε όλες τις γραμμές και παίζοντας με αρκετό πάθος και μυαλό έφτασε στην φιλική νίκη «γοήτρου» Το γκολ για την ομάδα του Στέλιου Μανωλά, που διατηρεί ανέπαφη την εστία της σημείωσε λίγα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Ανδρέας Βλαχομήτρος.
Ο Λεβαδειακός αντιμετώπισε με χαλαρότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν συνέχισε με καλή εμφάνιση. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δυσκολευόταν να δημιουργήσει τελικές προσπάθειες. Δοκάρι είχε στην επανάληψη ο ποιοτικός φορ Βαγγέλης Μάντζιος.
Λεβαδειακός και Νέοι της ΑΕΚ αναχωρούν αύριο και μεθαύριο αντίστοιχα από το Καρπενήσι, δίνοντας το τελευταίο τους φιλικό ματς.

Περίπου 20
Το παιχνίδι παρακολούθησαν γύρω στους 20 θεατές. Διεξήχθη στην επανάληψη κάτω από ψιλόβροχο, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.


Προπονητικό χαρακτήρα
Ο αγώνας είχε προπονητικό χαρακτήρα. Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν 60 λεπτά(2 30λεπτα).

Ξανά ο Χρυσόστομος


Τον διαιτητικό ρόλο είχε για ένα ακόμη παιχνίδι ο ακριβοδίκαιος προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ Κ20 Χρυσόστομος Μιχαηλίδης(Φωτογραφία). Δεν υπήρξαν βοηθοί.

Ατομικό ο Ρομέου


Δεν έπαιξε ούτε σε αυτό το φιλικό ο Βραζιλιάνος Ρομέου Ντο Σάντος(Φωτογραφία) των «πράσινων», κάνοντας ατομικό πρόγραμμα. Δεν αγωνίστηκαν επίσης οι: Γιώργος Θέος και Παναγιώτης Τσιντώτας.

Τελευταίο τους ματς
Ο Λεβαδειακός αναχωρεί από το Καρπενήσι αύριο Τρίτη 4 Αυγούστου, ενώ μια ημέρα αργότερα θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής και οι «κιτρινόμαυροι».

3Χ3
Η ΑΕΚ κέρδισε και τα τρία της φιλικά στο Καρπενήσι, έχοντας μάλιστα 10 τέρματα υπέρ και 0 κατά!.

Ξεχωρίζει ο Βιδάλης


Για ένα ακόμη παιχνίδι των νέων της ΑΕΚ ο Ευρυτανικής καταγωγής Γιάννης Βιδάλης(Φωτογραφία) ξεχώρισε με τις τοποθετήσεις του στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ιδιαίτερο για Κατίδη & Μοσχονά














Να αναφερθεί πως δυο ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού έχουν περάσει από την ΑΕΚ. Ο τερματοφύλακας Θοδωρής Μοσχονάς(Φωτογραφία δεξιά) υπήρξε μέλος της έως το 2013, ξεκινώντας από τις ακαδημίες, ενώ ο μέσος Γιώργος Κατίδης(Φωτογραφία αριστερά) έπαιξε στην ανδρική ΑΕΚ την σαιζόν 2012-2013.

 Στο γήπεδο ο Τσιγαρίδας 


Ο Ευρυτάνας πρώην τεχνικός του Φωκικού Λεωνίδας Τσιγαρίδας(Φωτογραφία) παρακολούθησε τον αγώνα.

Α΄ Μέρος

Προβάδισμα «κιτρινόμαυρων»
Πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και με περίσσιο πάθος οι παίχτες του «δικεφάλου» προηγήθηκαν με 1-0.

Απειλητική με Κυριαζή


Την καλύτερη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ έχασε η ομάδα νέων της ΑΕΚ. Μετά την ωραία μπαλιά του Κώστα Γαλανόπουλου, ο φορ Αντώνης Κυριαζής(Φωτογραφία) σούταρε και ο Θοδωρής Μοσχονάς μπλόκαρε.


Έφτασε στο γκολ


Η ομάδα του Στέλιου Μανωλά έφτασε στην επίτευξη ενός τέρματος τρία λεπτά πριν την λήξη του ημιχρονού. Οι δυο πλάγιοι μεσοεπιθετικοί της ΑΕΚ συνδυάστηκαν άψογα, ο Χρήστος Αντωνίου πάσαρε στον Ανδρέα Βλαχομήτρο(Φωτογραφία), που με όμορφο σουτ «έγραψε» το 1-0.





Οι καλύτερες φάσεις
15΄: Ο Γαλανόπουλος έβγαλε την κάθετη πάσα στον Κυριαζή, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή και δεξιά, για να μπλοκάρει ο Μοσχονάς.
22΄: Δυνατό σουτ του Μαχαίρα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των νέων της ΑΕΚ.
27΄: Κυριαζής-Αντωνίου-Βλαχομήτρος συνδυάστηκε όμορφα, ο δεύτερος πάσαρε στον τελευταίο, που με χαμηλό σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε την αριστερή γωνία των Βοιωτών και έκανε το 1-0.

Β΄ Μέρος

«Άκαρπη» υπεροχή
Οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην επανάληψη, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση κόντρα στους παθιασμένους πιτσιρικάδες.

Δοκάρι Λεβαδειακού


Στην πιο αξιόλογη ευκαιρία του δευτέρου μέρους ο Βαγγέλης Μάντζιος(Φωτογραφία) έπιασε δυνατό σουτ από δεξιά, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Θέμη Τσέλιου και πέρασε άουτ.

Οι καλύτερες φάσεις
52΄: Δυνατό σουτ του Μάντζιου από θέση δεξιά βρήκε το πάνω μέρος του οριζοντίου δοκαριού του Τσέλιου και πέρασε άουτ.
60΄: Απευθείας σουτ του Κατίδη εκτός περιοχής μάζεψε χωρίς δυσκολία ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων».

Συνθέσεις Ομάδων

Νέοι ΑΕΚ (Στέλιος Μανωλάς): Πάντος(20΄ Παπαδόπουλος, 40΄ Τσέλιος Θ.), Βιδάλης(47΄ Παπάζογλου), Γιαννούτσος(47΄ Ψάνης), Γραμματίκας(47΄ Κοφσανίδης), Μαρκοπουλιώτης(47΄ Πεχλιβανίδης), Γαλανόπουλος(47΄ Πογοσιάν), Καρβουνίδης(40΄ Λίτσι), Μίχας(40΄ Τσέλιος Η.), Βλαχομήτρος(47΄ Ασπρογιάννης), Αντωνίου(40΄ Σπηλιώτης), Κυριαζής(40΄ Τζούροβιτς)

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Μοσχονάς(50΄ Καραγκιόζης), Τριποτσέρης(31΄ Παππάς), Κώτσιος(31΄ Μάγκας), Μπρούνο(31΄ Ουόν), Μαχαίρας(31΄ Στάθης), Μιλοσάβλιεβ(31΄ Μιλιάζες), Κατίδης, Γιακουμάκης(31΄ Μίνγκας), Καψάσκης, Σταματάκης(31΄ Μάντζιος), Χατζηλάμπρος

Διαιτητής: Χρυσόστομος Μιχαηλίδης(Προπονητής Τερματοφυλάκων νέων ΑΕΚ)























































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος