Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

«Πάτησε» Καρπενήσι η Εθνική βόλεϊ γυναικών(Πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Την Παρασκευή 10 Ιουλίου στις 15:20 περίπου κατέφτασε στο Καρπενήσι και στο Hotel Lecadin η Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών, ώστε να προετοιμαστεί εν όψει του Word League. Την αποστολή υποδέχτηκε εκ μέρους του ξενοδοχείου ο άψογος πάντοτε «οικοδεσπότης» Γιώργος Λαθύρης.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης και οι συνεργάτες του Κώστας Παπαδόπουλος και Δήμος Φιλιππάτος έχουν επιλέξει τις εξής 19 αθλήτριες: Αθηνά Παπαφωτίου(Μιλούζ), Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Μελίνα Εμμανουηλίδου(Ολυμπιακός), Όλγα Βεργίδου, Μαριαλένα Αρτακιανού(Α.Ο. Θήρας), Ελένη Κιόση(Όλμπια), Ανθή Βασιλαντωνάκη(Κονελιάνο), Εύα Χαντάβα(Λοκομοτίβ Μπακού), Μαρία Νομικού(Μόντσα), Παναγιώτα Διώτη(Πανναξιακός), Όλγα Στράντζαλη(Πανεπιστήμιο Μαϊάμι), Ευαγγελία Μερτέκη(Παναθηναϊκός), Ιζαμπέλα Ιβάνοβα, Αλίκη Κωνσταντινίδου(ΑΕΚ), Αθανασία Φακοπουλίδου(Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός), Μαρία Λαμπρινίδου(Τρεντίνο)  και Ειρήνη Κελεσίδου(Πανναξιακός)
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επέλεξε το Lecadin μετά από εισήγηση του Προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη, ο οποίος είχε διαμείνει σε αυτό τον Μάρτιο, παρακολουθώντας το final 4 του εφηβικού πρωταθλήματος βόλεϊ, που έγινε στην πόλη μας. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μάλιστα ανακαινισμένα. Η πρώτη προπόνηση αναμένεται να γίνει το σήμερα (10/7) το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου.


































Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος