Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Εντυπωσίασαν με το «καλημέρα» Βεντούζα-Abalencia-Remal και Άγιοι Ευρυτάνες


Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και με την παρουσία αρκετού φίλαθλου κόσμου συνεχίστηκε την Τετάρτη 1 Ιουλίου το τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Στο πρώτο ματς της ημέρας η Remal Madrid, που κατεβαίνει και φέτος στο τουρνουά κέρδισε τους ανανεωμένους Πρωταθλητές του Γιάννη Βρέκου με σκορ 8-2. Η Βεντούζα, κάτοχος του τροπαίου τα δυο τελευταία χρόνια νίκησε με 17-0 την Μπυροφάν, που αποτελείται από παίχτες του περυσινού Καφραΐκού. Οι παίχτες από την Φθιώτιδα αποτελούν και φέτος φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου με τον Γιάννη Κακκάβα(Παίχτης του Ερμή Κιβερίου στην Γ΄ Εθνική) να προσφέρει θέαμα στο ντεμπούτο του στο τουρνουά.
Η φιναλίστ Abalencia F.C. με coach τον Αποστόλη Τσιλίκα, έχοντας στις τάξεις της τον Γιάννη Κρασιά και τον «νέο» Κώστα Γενιτσαρόπουλο μπήκε δυναμικά και με ωραίους συνδυασμούς επιβλήθηκε με 11-2 των Παλαιμάχων. Οι Παλαίμαχοι με την αγάπη τους για το άθλημα δίνουν το παράδειγμα στην νέα γενιά, έχοντας σκόρερ τον ποιοτικό Λάκη Αναστασόπουλο, που χειροκροτήθηκε όταν πέτυχε γκολ.
Στο τελευταίο παιχνίδι οι Άγιοι Ευρυτάνες του Δημήτρη Κουρλού μπήκαν πολύ δυνατά στην διοργάνωση, νικώντας με 9-2 το Bacardi F.C. Στους νικητές αγωνίζεται ο Δημήτρης Κατσαδούρος της Αναγέννησης Άρτας και στους ηττημένους ο Δημήτρης Ρούσσης της Καλαμάτας, αμφότεροι παίχτες Γ΄ Εθνικής. Στα δυσάρεστα ο τραυματισμός του Φώτη Ζαχαράκη των «κιτρινόμαυρων».
Η 3η αγωνιστική ημέρα την Πέμπτη 2 Ιουλίου περιλαμβάνει τα παιχνίδια: Τα Κοράκια-Loreal Paris(19:00), Χαμένα Κορμιά-Athletico Panoramatos(20:15), Κανονιέρηδες-Evrytania Sport(21:30) και Be-Liarda-Παραλίγο(22:45).

Τα στοιχεία των αγώνων είχαν ως εξής:
Γ΄ Όμιλος

Remal Madrid-Πρωταθλητές 8-2

Αγωνιστική:1η
Σκόρερ: Κατσαρής, Δαράβαλης, Πλεξίδας, Ζαχαρόπουλος 2, Σβερώνης, Λελούδης Κ., Ζωχάκης-Γενιτσαρόπουλος Α. 2

Συνθέσεις Ομάδων

Remal Madrid (Βαγγέλης Λελούδης): Γιόγιος, Λελούδης Κ., Ζαχαρόπουλος, Κατσαρής, Δαράβαλης(Πλεξίδας, Λελούδης Ε., Σβερώνης, Ζωχάκης)

Πρωταθλητές (Γιάννης Βρέκος): Λιάγκας, Λαμπρόπουλος, Γενιτσαρόπουλος Α., Τριανταφύλλου, Χαντζόπουλος(Φέγγος, Γαλανός Ι., Μπακογιάννης, Τσουκαλάς, Καλύβας, Γενιτσαρόπουλος Χ.)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος






















Βεντούζα-Μπυροφάν 17-0
Αγωνιστική: 1η
Σκόρερ: Κακάβας 6, Κουτσούμπας Σ. 6, Κουτσούμπας Δ., Λυτάκης Δ., Λυτάκης Κ. 2, Φλωράκης

Συνθέσεις Ομάδων 

Βεντούζα (Γιάννης Φλωράκης): Αρχοντής, Λυτάκης Δ., Λυτάκης Κ., Κακάβας, Κουτσούμπας Σ.(Φλωράκης, Κουτσούμπας Δ.)

Μπυροφάν (Βαγγέλης Ρούσσης): Ιωάννου, Νιαβής, Γιαννόπουλος, Ρούσσης, Λαθύρης(Κοτσιμπός, Ευθυμίου, Καραγιάννης)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος
























Δ΄ Όμιλος

Abalencia F.C.-Παλαίμαχοι 11-2
Αγωνιστική: 1η
Σκόρερ: Φούκας 4, Λέρης 3, Λιάγκας, Ζαραβέλης, Τσίπρας 2-Αναστασόπουλος 2

Συνθέσεις Ομάδων

Abalencia F.C. (Αποστόλης Τσιλίκας): Μπίκας, Φούκας, Κρασιάς, Ζαραβέλης, Λέρης(Γενιτσαρόπουλος, Λιάγκας, Τσίπρας, Ζήκας)

Παλαίμαχοι (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Πάτρου Α., Πάτρου Ρ., Αθανασόπουλος, Ανδρεάκης, Κολόκας(Φλωράκης, Χρυσαφόπουλος, Αναστασόπουλος, Μαργαρίτης)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης























 
Άγιοι Ευρυτάνες-Bacardi F.C. 9-2
 

Αγωνιστική: 1η
Σκόρερ: Σταμούλης 2, Παχής 2, Μπουμπουρής, Κατσαδούρος 3, Ζαλοκώστας-Κόγιας, Ρούσσης
Χαμένο Πέναλτι: Ρούσσης(Απόκρουση Φακίτσα)

Συνθέσεις Ομάδων

Άγιοι Ευρυτάνες (Δημήτρης Κουρλός): Φακίτσας, Μαντέκας, Ζαχαράκης, Σταμούλης, Παχής(Σαπούνης, Κατσαδούρος, Ζαλοκώστας, Μπουμπουρής)

Bacardi F.C. (Βασίλης Τσουκαλάς): Κουτούμπας, Καρβέλης, Γιαννακόπουλος, Κόγιας Λ., Ρούσσης(Βούρτσας, Κοντογιάννης, Καλτσής, Ράπτης)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης













Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος