Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Οι απονομές στους νικητές του Karpenisi Soccer Cup


Ύστερα και από την λήξη των τελικών αγώνων του Karpenisi Soccer Cup το μεσημέρι του Σαββάτου(27/6) πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους νικητές των 5 κατηγοριών.
Η διοργανώτρια εταιρία Boca Sport και οι υπεύθυνοι: Δημήτρης Μητρογιάννης, Κωστής Ζαχαράκης, Νίκος Κωστής φρόντισαν για την διεξαγωγή ενός άψογου τουρνουά. Η διοργάνωση έγινε με την στήριξη του Δήμου Καρπενησίου, της Περιφέρειας Ευρυτανίας και της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Συμμετείχαν ομάδες από όλη την χώρα και το αθλητικό κέντρο Καρπενησίου «πλημμύρισε» από νεαρά παιδιά, γεννημένα από το 1997 και ύστερα.
Πριν το ξεκίνημα των απονομών είχε σύντομη ομιλία ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Κλεομένης Λάππας. Ο Νίκος Κωστής βράβευσε τιμής ένεκεν για την πολύτιμη προσφορά της την Περιφέρεια Ευρυτανίας και την πλακέτα παρέλαβε ο Περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Φακίτσας. Από την μεριά του ο Κωστής Ζαχαράκης βράβευσε για τον ίδιο λόγο τον Δήμο Καρπενησίου, με τον Αντιδήμαρχο Κλεομένη Λάππα να παραλαμβάνει την ανάλογη πλακέτα. Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Πάνος Παπαδημητρίου παρέλαβε από τον Νίκο Κωστή την τιμητική πλακέτα της ένωσης του νομού μας. Εν συνεχεία έγιναν οι απονομές στις νικήτριες ομάδες, που παρέλαβαν τα κύπελλα και τα μετάλλια τους.
Την πρώτη θέση κατέκτησαν ανά κατηγορία οι: Ακρίτες Συκεών(Projunior), Κένταυρος Βριλησσίων(Junior), Παναιτωλικός, ΕΠΣΑΝΑ 1(Παμπαιδικό), Κένταυρος Βριλησσίων(Παιδικό) και μικτή νέων ΕΠΣ Ευρυτανίας(Παιδικό).
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από τους αγώνες.

*Για την απονομή της ΕΠΣ Ευρυτανίας θα υπάρξει ιδιαίτερο φωτορεπορτάζ
















































































Φωτογραφίες: Παναγιώτης Ράπτης & Δημήτρης Κολλημένος