Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Συντριβή με θετικό πρόσημο κόντρα στον Παναιτωλικό για το παιδικό του ΠΑΟΚ

Το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία τους έδωσαν οι παίδες του ΠΑΟΚ F.C., της νεοσύστατης ακαδημίας του Καρπενησίου. Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του τουρνουά Karpenisi Soccer Cup γνώρισαν την έυκολη ήττα από τον ισχυρό και ιστορικό Παναιτωλικό με 7-0 στην κατηγορία των παίδων(2000-2001).
Το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετρά για τους «ασπρόμαυρους», που πήραν τις πρώτες τους εμπειρίες. Το παιχνίδι σφύριξαν οι: Ηλίας Γαλάνης και Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος της ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Για τον Παναιτωλικό του Αλέξανδρου Ρήγα συμμετείχαν οι: Λιάπης, Ζαμπάρας, Μαροχσής, Βασιλείου, Μελιάδης, Ράπτης, Χαραμής, Καρανταλής, Πανταζής, Σκόνδρας, Παναγιωτίδης, Αγγελόπουλος, Σαλαγιάννης, Τσιακανίκας, Τακοβίτογλου, Ρόκκος, Σκλαπάνης και Τουρλίδας.
Για τον ΠΑΟΚ δηλώθηκαν οι: Πατλιάς, Ασπροποταμίτης, Καώνης, Μαστρογιάννης, Δάνας, Κεχριμπάρης, Μπαρλάς, Ρέπας, Χρυσαφόπουλος Λ., Χρυσαφόπουλος Χ., Καβαλάρης (Παίχτης των ακαδημιών του Ολυμπιακού), Φλωράκης, Μπουμπουρής, Παπαροιδάμης, Τριανταφυλλόπουλος, Λιάπης και Μπούργος.
Την ομάδα κατέβασε ο Λάκης Αναστασόπουλος και συμμετείχαν αρκετά παιδιά μικρότερης ηλικίας. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 25/6 στο βοηθητικό γήπεδο ξανά τον Κένταυρο Βριλησσίων για την 2η αγωνιστική στις 17:00.

















Φωτογραφίες: Παναγιώτης Ράπτης