Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Παρουσίασαν τα αποκτήματα τους οι «Πρωταθλητές»!!


Με ιδιαίτερο χιουμοριστικό τρόπο, όπως το συνηθίζουν οι Πρωταθλητές του Βασίλη Βρέκου παρουσιάζουν με ανακοίνωση τους τα μεταγραφικά τους αποκτήματα εν όψει του 5ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η ομάδα θα συμμετάσχει για δεύτερη σερί σαιζόν στην διοργάνωση, δείχνοντας σε όλους πως πάνω από όλα μετρά η παρουσία και ύστερα το αποτέλεσμα.
Στην κεντρική φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι: Κώστας Λιάγκας, Γιάννης Γαλανός, Κώστας Γαλανός, Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, Μάκης Τριανταφύλλου, Σπύρος Λαμπρόπουλος και Χρήστος Γενιτσαρόπουλος.

Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

«Βόμβα μεγατόνων. Στα 10.000.000 ευρώ το μπάτζετ των μεταγραφών για την ομάδα των «πρωταθλητών».

Ο Πρόεδρος δηλώνει ικανοποιημένος για τα νέα αποκτήματα της ομάδα που θα ενισχύσουν αισθητά σε επίθεση, άμυνα, τέρμα και πάγκο!!!! Βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για παίχτες από το πιο ψηλό ράφι των μεταγραφών, η αξία των παιχτών είναι αναμφίβολα παγκοσμίως αναγνωρισμένη. Στόχος μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάθε γκολ θα συνοδεύεται με πριμ χιλιάδων ευρώ!!!. Πιστεύει ότι δεν θα υπάρχει αντίπαλος στην φετινή διοργάνωση!!!

Pele (Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος): Ο παίκτης βάζει γκολ από τα αποδυτήρια!!! Ήρθε κατευθείαν από την Βραζιλία, παίζοντας σε παγκόσμιες διοργανώσεις με την φανέλα της Εθνικής και σημειώνοντας συμμετοχές στις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες. Ήρθε τελικά στην ομάδα που του ταιριάζει, όπου υπόσχεται ότι θα μοιράσει πολλά μπαλάκια!!!

Costas Ama Vri Gamisi (Κώστας Γαλανός): Μιλάμε για τον απόλυτο σέντερ φορ!!! Τον πήραμε κατευθείαν από την ΑΛΑΚ, διότι ο παίκτης οργώνει. Χρειάζεται ένα ζευγάρι παπούτσια σε κάθε αγώνα και άμα βρει την μπάλα θα την γ...σει!!!

Karim Tsatalma (Γιάννης Γαλανός): Μιλάμε φυσικά για τον πασίγνωστο, γοητευτικό και ιδιαίτερα αγαπητό στο γυναικείο κοινό παίκτη, όπου με τις περίτεχνες και μοναδικές ενέργειες που μόνο αυτός μπορεί να προσφέρει αφήνει άφωνους παίκτες, προέδρους και προπονητές. Έχοντας οργώσει τα γήπεδα της Ευρυτανίας υπόσχεται ότι θα δώσει μεγάλες συγκινήσεις στην ομάδα και στο φίλαθλο κοινό.

Kun Aguero (Χρήστος Γενιτσαρόπουλος): Ο παίκτης πολυεργαλείο, ο γερόλυκος των γηπέδων!!!!. Υπόσχεται ότι αφήνοντας τα κλειδιά και τα βολάν θα φορέσει στους αντιπάλους κολάν και θα δώσει ενίσχυση τουρμπίνας στην ομάδα.

Piter Rufai (Κώστας Λιάγκας): Πρόκειται για τον κορυφαίο τερματοφύλακα των τελευταίων ετών που πάει κόντρα στο όνομα του, γιατί μπορεί να κλείσει με μια κίνηση τις βάνες και να σταματήσει τις διαρροές, προκαλώντας φόβο και τρόμο στους αντιπάλους.

Pendro Mounitis (Μάκης Τριανταφύλλου): Ο παίκτης που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τρίαθλο, στην κολύμβηση, στο πόλο και τώρα στο personal  training, προκαλώντας ρίγη και ιδρώτα στο ασθενές φύλο!!! Τώρα έβαλε στόχο να κατακτήσει την πρώτη θέση και στο ποδόσφαιρο. Έτσι ήρθε στην ομάδα που του ταιριάζει και βάσει του ονόματος και της ιστορίας του θα προκαλέσει τεράστιες μο..θυελλες στις κερκίδες των γηπέδων!!!.

Alesio Ton Pezi (Σπύρος Λαμπρόπουλος): Ο παίκτης που ξεκίνησε από μικρός παίζοντας στα δάχτυλα του και στα γήπεδα τις τρίπλες και τα γκολ. Θέλει να λύσει το πρόβλημα του σκοραρίσματος σαν μια απλή φορολογική δήλωση, για αυτό δηλώνει ότι θα φτιάξει παπάδες στο γήπεδο!!!.

Los Duros: Ένα όνομα μια ιστορία!!! Ο δίμετρος παικταράς με τα ράστα που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ομάδα. Με τις Αργεντίνικες ρίζες, μεγαλωμένος στην ιστορική Βίνιανη και ξεκινώντας την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Α.Ο. Βίνιανης, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία φέτος θα παίξει στην ομάδα της ΑΕΚ. Όμως ο Πρόεδρος της ομάδας των Πρωταθλητών με υπέρβαση του μπάτζετ των μεταγραφών κατάφερε να τον έχει στην ομάδα για λίγες και μόνο εμφανίσεις!!! Ο παίκτης υπόσχεται πολλά θεαματικά γκολ με ανάποδα ψαλίδια και κεφαλιές ψαράκι!!!



Φανέλες με τα ονόματα των αγαπημένων σας παικτών, κασκόλ και σημαίες μπορείτε να  βρείτε στην μπουτίκ της ομάδας στο 3ο χιλιόμετρο Καρπενησίου-Λαμίας στο κατάστημα «Βρέκος» και σε επιλεγμένα καταστήματα. Παρακαλούμε τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας να μην προβούν σε βίαια επεισόδια(καπνογόνα, μολότοφ και βεγγαλικά), καθώς θα έχει κυρώσεις η ομάδα μας και το ασθενές φύλο να προβεί σε εκδηλώσεις λατρείας στα πρόσωπα των παικτών(σκίσιμο φανέλας και σέλφι). Ευχόμαστε μια ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα.  Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση, αν και τον «Πρωταθλητή» τον γνωρίζουμε από τώρα!!!.