Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

«Επεισοδιακό» 2-2 για την μικτή νέων με τους Ακρίτες Συκεών

Σε ένα παιχνίδι, που είχε ανατροπές και αρκετή ένταση η μικτή νέων της ΕΠΣ Ευρυτανίας ήρθε ισόπαλη στο κεντρικό γήπεδο του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου με 2-2 με τους Ακρίτες Συκεών στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της κατηγορίας εφήβων του Karpenisi Soccer Cup.
Η ομάδα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου έφτασε τους 4 πόντους, όσους έχουν και οι Ακρίτες.
Ο Πάνος Λιάγκας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και ισοφάρισε με χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο Άρης Σιταράς. Σωτήρια επέμβαση σε χτύπημα πέναλτι έκανε ο Γιώργος Γιόγιος. Το παιχνίδι διεύθυναν ο Λάμπρος Κολοκώτσιος και ο Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος. Η ΕΠΣ Ευρυτανίας δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι την Παρασκευή(26/6) στις 09:40 με την Αμφιάλη. Με νίκη η ισοπαλία θα προκριθεί στην 4αδα, αντιμετωπίζοντας το απόγευμα της ίδιας ημέρας είτε τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας είτε τον Κένταυρος Βριλησσίων, που προκρίθηκαν από τον 2ο Όμιλο.
Η σύνθεση της μικτής ήταν η ακόλουθη: Γιόγιος, Λιάγκας, Πλεξίδας, Σιταράς, Μπούτσι, Μπλέντζος, Αθανασόπουλος, Καρακούσης, Πάτρου, Ράπτης και Κονταρής. Ως αναπληρωματικοί είχαν δηλωθεί οι: Κατσαρός, Κουτσοθόδωρος και Αντωνίου.
Για την ομάδα της Μακεδονίας ξεκίνησαν οι: Κυριακίδης, Σαββατιανός, Χατζηζήσης, Μαυροματίδης, Χατζηβασιλειάδης, Ποργιάζης, Ράτσικας, Κιρπουίκης, Τουλής, Παπακωνσταντίνου, Ματελίδας και ως αλλαγή έπαιξαν οι: Cela, Παυλίδης και Κιουρτσίδης.
Δίπλα στην ομάδα είναι όπως πάντα ο «ακούραστος» Δημήτρης Αθανασόπουλος.
























Φωτογραφίες: Παναγιώτης Ράπτης