Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ολοκληρώνεται η παρουσία του νταμπλούχου Αίολου στα Play Off


Κόντρα στην Θήβα θα ολοκληρωθεί η παρουσία του εκπροσώπου του νομού μας στα μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνική Αίολου. Η ομάδα του Προφήτη Ηλία θέλει να πραγματοποιήσει μια νέα καλή εντός έδρας εμφάνιση.
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική για τον 7ο Όμιλο.
Ο Αίολος του Γιάννη Φλωράκη θα επιδιώξει να κλείσει την χρονιά με μια θετική εμφάνιση. Ο εκπρόσωπος του νομού μας έχει κάνει μέχρι στιγμής αρκετά αξιόλογη προσπάθεια, παρά τις αντιξοότητες και την διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει με τις άλλες 3 πρωταθλήτριες. Θα απουσιάσει στο ματς της Κυριακής ο τιμωρημένος Βαγγέλης Τζιόλας.
Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Τριαντάφυλλος Τίκας από την Καρδίτσα, με βοηθούς τους Δημήτρη Βαφειάδη και Αντώνη Διπλάρη από την Καρδίτσα. Στο άλλο ματς του ομίλου η Χαλκίδα θα υποδεχτεί την Μαλεσίνα.

Επιστροφές παικτών
Αρκετές αναμένεται να είναι η επιστροφές στην ομάδα του Αίολου, αφού ταξίδεψε την περασμένη Κυριακή στην Χαλκίδα με πολλά προβλήματα και με 13μελης μόλις αποστολή. Ο Βαγγέλης Τζιόλας θα εκτίσει την 2η και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Να κλείσει με θετικό τρόπο
Ο Αίολος θέλει να κλείσει την πορεία του στα Play Off ανόδου της Γ΄ Εθνικής με μια καλή εμφάνιση, παίζοντας στο γήπεδο του.

Ελπίζει η Θήβα
Η ομάδα του Τάκη Πλατή θέλει νίκη και ισοπαλία στο Χαλκίδα-Μαλεσίνα, για να πανηγυρίσει την άνοδο, ενώ με «διπλό» της Μαλεσίνας οι δυο ομάδες οδηγούνται σε μονό αγώνα μπαράζ. Οι Βοιωτοί  έχουν 8 πόντους(2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα) και οι ελπίδες του αναπτερώθηκαν ύστερα από την εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Μαλεσίνας. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γιάννης Μπινιάκος

4-0 το πρώτο
Στο παιχνίδι του πρώτο γύρου πριν από δυο εβδομάδες η Θήβα επικράτησε με 4-0, έχοντας σκόρερ τους : Βεζιρτζόγλου(2), Βυλλιώτη και Μπινιάκο. Ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου με 5 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ του ομίλου.

Χαλκίδα-Μαλεσίνα
Στο άλλο παιχνίδι του 7ου Ομίλου η Χαλκίδα θα υποδεχτεί την Θήβα. Η πρωταθλήτρια Εύβοιας κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκη πανηγυρίζει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Θα απουσιάσουν από πλευράς Μαλεσίνας οι τιμωρημένοι: Δημήτρης Λέντας και Μπάμπης Γκανάς

Τα σενάρια της ανόδου:
1) Νίκη Χαλκίδας επί της  Μαλεσίνας ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Αίολος-Θήβα
Άνοδος Χαλκίδας
2) Ισοπαλία στο Χαλκίδα-Μαλεσίνα και νίκη της Θήβας επί του Αίολου
Άνοδος Θήβας
3) Νίκη Μαλεσίνας επί της Χαλκίδας και νίκη της Θήβας επί του Αίολου
Μπαράζ για την 1η θέση Μαλεσίνα-Θήβα
4) Ισοπαλία στο Χαλκίδα-Μαλεσίνα και ισοπαλία ή ήττα της Θήβας από τον Αίολο
Άνοδος Χαλκίδας
5) Νίκη Μαλεσίνας επί της Χαλκίδας και ισοπαλία ή ήττα της Θήβας από τον Αίολο
Άνοδος Μαλεσίνας

Η Θήβα στο Καρπενήσι
Μετά από 20 χρόνια η ιστορική ομάδα της Θήβας θα δώσει επίσημο παιχνίδι σε Ευρυτανικό έδαφος. Την σαιζόν 1994-1995 είχε επικρατήσει στα πλαίσια της Δ΄ Εθνικής με 1-6 του Κερασοχωρίου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

6η αγωνιστική 7ου Ομίλου play off ανόδου(31/5, 17:00)

Χαλκίδα-Μαλεσίνα Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας
Διαιτητής: Γεώργιος Δασκαλόπουλος(ΣΔΠ Κορινθίας)
1ος Βοηθός: Μιχαήλ Καρσιώτης(ΣΔΠ Κορινθίας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Παπανικολάου(ΣΔΠ Κορινθίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρήστος Γενναίος(ΣΔΠ Αθηνών)

Αίολος-Θήβα Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας(ΣΔΠ Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Δημήτριος Βαφειάδης(ΣΔΠ Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Αντώνιος Διπλάρης(ΣΔΠ Καρδίτσας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γρηγόριος Πάνου(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)