Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Παναθηναϊκός-Υδραϊκός 10-6

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε σε τελικό κυπέλλου της υδατοσφαίρισης, καθώς νίκησε στον ημιτελικό τον Υδραϊκό με 10-6.
Ο ημιτελικός του Final 4 πόλο των ανδρών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου και άρχισε στις 5.30 το απόγευμα. Τον παρακολούθησαν περίπου 400 με 500 άτομα.
Ο Παναθηναϊκός του Κώστα Λούδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ήταν μπροστά σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» έλεγχαν τον ρυθμό του ματς και βγάζοντας αρκετό πάθος και αγωνιστική συγκέντρωση προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό κυπέλλου. Εξαιρετική εμφάνιση με 3 γκολ για τον φουνταριστό Γιώργο Αφρουδάκη, καθώς επίσης κομβική ήταν και η παρουσία του πορτιέρο Φίλλιππου Καραμπέτσου.
Ο Υδραϊκός του Δημήτρη Μαυρωτά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και να πάρει μια ιστορική πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι και κυνηγούσε συνεχώς τους «πράσινους», έχοντας άστοχες επιλογές από την περιφέρεια. Παρότι η ομάδα διαθέτει αρκετά σπουδαία ονόματα του αθλήματος στο ρόστερ της, αυτό δεν ήταν ικανό να τις χαρίσει την νίκη. Τρεις φορές σκόραρε ο 47χρονος Φίλιππος Καϊάφας, που έκανε κατάθεση ψυχής.
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στον αυριανό τελικό του Final 4 στις 7 το απόγευμα στο Κολυμβητήριο του Καρπενησίου τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό.

400 με 500
Έντονη ήταν η παρουσία των φιλάθλων του Καρπενησίου στον 1ο ημιτελικό της διοργάνωσης. Το ματς έγινε παρουσία περίπου 400 με 500 φιλάθλων από την πόλη του Καρπενησίου.



Πανό & εκδρομείς του Υδραϊκού
Ο Υδραϊκός κέρδισε την μάχη της κερκίδας, αφού οι φίλαθλοι εκδηλώθηκαν υπέρ της ομάδας της Ύδρας. Μάλιστα 4-5 «θερμόαιμοι» φίλαθλοι της ομάδας τοποθέτησαν πανό στην κερκίδα του κολυμβητηρίου και εμψύχωσαν τους αθλητές της ομάδας τους.



Μέτρα ασφαλείας
Η Α.Δ. Ευρυτανίας πήρε αρκετά μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Όλα «κύλησαν» χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο συμβάν. Μάλιστα προληπτικά αρκετό μέρος της κερκίδας έμεινε κενό, ενώ τοποθετήθηκε και στο κολυμβητήριο προστατευτικό κιγκλίδωμα, κάτι που ήταν απαραίτητο για να πάρει άδεια λειτουργίας. Πολύ σημαντική συμβολή στην άψογη οργάνωση είχαν και οι εθελοντές-μέλη του Κ.Ο.Κ.


Τηλεοπτική μετάδοση
Ο ημιτελικός μεταδόθηκε ζωντανά από το τηλεοπτικό κανάλι Novasports 1. Στο γήπεδο υπήρχαν 4 κάμερες της συνδρομητικής τηλεόρασης και αρκετοί συνάδελφοι. 





Ρεκόρ δημοσιογράφων
Περίπου 40 με 50 δημοσιογράφοι κάλυψαν το αθλητικό γεγονός. Η παρουσία τόσων δημοσιογράφων αποτελεί ρεκόρ. Ποτέ κατά το παρελθόν δεν υπήρξε τόσο μεγάλη παρουσία συναδέλφων στην πόλη μας.



2ο επίσημο ματς
Ο 1ος ημιτελικός του Final 4 ήταν ο 2ος επίσημος αγώνας που γίνεται στο κολυμβητήριο της πόλης μας. Είχε προηγηθεί ο αγώνας κυπέλλου του Νηρέα Λαμίας με τον Πανιώνιο πριν από 2 χρόνια για τα προημιτελικά του θεσμού.

Το μεγαλύτερο γεγονός
Η διεξαγωγή στο Καρπενήσι του Final 4 πόλο των ανδρών αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην ιστορία της Ευρυτανίας. Διεξάγεται υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Καρπενησίου και τον Κ.Ο. Καρπενησίου.

Πρώτη φορά σε τελικό
Οι «πράσινοι» περνούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό κυπέλλου στην υδατοσφαίριση στην 6η τους παρουσία σε Final 4 . Εκεί θα βρουν αντίπαλο τον πολυνίκη του θεσμού Ολυμπιακό.

Απουσία του Βουλευτή
Εξ αιτίας της σημερινής ολομέλειας της Βουλής δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο Καρπενήσι και να αγωνιστεί ο 48χρονος Γιώργος Μαυρωτάς (Αδερφός του coach Δημήτρη) του Υδραϊκού, ο οποίος είναι Βουλευτής με το Ποτάμι. Πρόκειται για μια εμβληματική φυσιογνωμία του Ελληνικού πόλο.

Επιτυχημένη παρουσία
Η ομάδα της Ύδρας συμμετείχε για πρώτη φορά σε Final 4, ενώ ως «νεοφώτιστη» θα συμμετάσχει στα play off του πρωταθλήματος.

Μετά από 2 ισοπαλίες
Παναθηναϊκός και Υδραϊκός είχαν έρθει ισόπαλοι δυο φορές στην κανονική διάρκεια της Α1΄. Οι «πράσινοι» έφτασαν στο Final 4 αποκλείοντας την Γλυφάδα, ενώ οι νησίωτες την Βουλιαγμένη και τον Ν.Ο. Πατρών.

Μαζί Πρόεδρος & Αντιπρόεδρος
Το ματς παρακολούθησαν μαζί περιμετρικά της πισίνας ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος με τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Κατσαρό.



Κατέβασε ρολά ο Καραμπέτσος


Ο 37χρονος Πατρινός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Φίλιππος Καραμπέτσος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση κατεβάζοντας τα ρολά. Συνέβαλλε τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του στον τελικό.



2 στα 2 ο Λούδης


«Γουρλίδικο» είναι το Καρπενήσι για τον προπονητή του Παναθηναϊκού Κώστα Λούδη, ο οποίος σε αγώνες ως προπονητής μετράει ισάριθμες νίκες. Είχε καθοδηγήσει και τον Νηρέα Λαμίας στην νίκη-πρόκριση επί του Πανιωνίου στο Final 4 του κυπέλλου. Στον Νηρέα αγωνιζόταν τότε και αρκετοί αθλητές του Υδραϊκού.


«Χατ-τρικ» Αφρουδάκη-Καϊάφα

 












Για τους νικητές ο 39χρονος φουνταριστός και αρχισκόρερ της Α1΄ Γιώργος Αφρουδάκης (Φωτογραφία Αιστερά) έκανε πολύ καλή εμφάνιση σκοράροντας 3 φορές. Για την ομάδα της Ύδρας ο έμπειρος Φίλιππος Καϊάφας (Φωτογραφία Δεξιά, Μεγαλύτερος παίχτης του Final 4) σκόραρε και αυτός 3 φορές.

Εμπειρία Υδραϊκού


Με το σκουφάκι των ηττημένων αγωνίζονται σπουδαίοι παίχτες της Ελληνικής υδατοσφαίρισης, που έχουν ξεπεράσει η «πατήσει» τα 40 και αποτελούν σπουδαίες αθλητικές φυσιογνωμίες του αθλήματος. Στο ρόστερ της ομάδας συμπεριλαμβάνονται οι: Θέμης Χατζής, Αντώνης Βλοντάκης, Γιώργος Μαυρωτάς, Φίλιππος Καϊάφας, Θοδωρής Καλακώνας, Δημήτρης Μπιτσάκος (Φωτογραφία), Κώστας Κοκκινάκης και Κώστας Δάνδολος.

Παρουσίαση ομάδων
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης έγινε η παρουσίαση των αθλητών των δυο ομάδων, με τα ονόματα των αθλητών να ακούγονται από τα μεγάφωνα του σταδίου από τον εκφωνητή κ. Σακελλαράκη.



2-0 για τους «πράσινους»


Η ομάδα του Παναθηναϊκού μπήκε δυνατά στην πισίνα και προηγήθηκε στο 1ο 8λεπτο με 2-0. Ο Γιώργος Αφρουδάκης με υποδειγματική εκτέλεση μετά από ασιστ του Νικήτα Κόχειλα και ο Άντρια Κομάντινα (Φωτογραφία, Ο γκολκίπερ Κώστας Φλέγκας δεν κατάφερε να αποκρούσει με τα ακροδάχτυλα) μετά από πάσα του Δήμου Δερμιτζάκη έκαναν το 2-0 του 1ου 8λεπτου. Ο Υδραϊκός δεν σκόραρε κόντρα στον εξαιρετικό Καραμπέτσο και είχε δυο δοκάρια στην πρώτη περίοδο σε προσπάθειες του Φώτη Μπλάνη. 00.12 πριν το τέλος ο τεχνικός του ΠΑΟ Κώστας Λούδης τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.


Σταθερά μπροστά
 

Σταθερά με «αέρα» δυο τερμάτων ο Παναθηναϊκός πήγε στο ημίχρονο προηγούμενος με 4-2. Οι νησιώτες προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν στο σκορ. Ο Γιώργος Αφρουδάκης μετά από ομορφη ασιστ του Παντελή Καλογεράκου έκανε το 3-0 για τους «πράσινους». Ο Βασίλης Εμμανουηλίδης (Φωτογραφία Αριστερά) μετά από ασιστ του Φώτη Μπλάνη μείωσε σε 3-1. Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος (Φωτογραφία Κέντρο) σκόραρε στην κόντρα μετά από πάσα του Παναγιώτη Παπαδόγκωνα, παρά την απόκρουση στην γραμμή από τον Κώστα  Φλέγκα. Ο Νίκος Στελάτος (Φωτογραφία Δεξιά) με όμορφο μακρινό άπιαστο σουτ από την περιφέρεια διαμόρφωσε το 4-2 του ημιχρόνου.




+4 στο τέλος

 












Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το 3ο 8λεπτο ο ΠΑΟ, αφού με ένα ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά έφτασε στο 8-4 παίρνοντας προβάδισμα +4 τερμάτων. Η Ύδρα μείωσε προσωρινά σε 5-3 και σε 6-4. Ξεχώρισε στην 3η περίοδο ο έμπειρος Φίλιππος Καϊάφας της νησιώτικης ομάδας. Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος με ξαφνικό σουτ πέτυχε το 5-2. Ο Υδραϊκος μείωσε στον παίκτη παραπάνω όταν ο Φίλλιπος Καϊάφας σκόραρε μετά την πάσα του Φώτη Μπλάνη (5-3). Με πέναλτι του Παναγιώτη Παπαδόγκωνα (Φωτογραφία Αριστερά) το «τριφύλλι» έφτασε στο 6-3. Ο Φίλιππος Καϊαφας με φοβερό σουτ στο τέλος του χρόνου έκανε το 6-4. Οι «πράσινοι» έφτασαν στο 8-4 χάρης σε γκολ του Γιώργου Αφρουδάκη μετά από πάσα του Παναγιώτη Παπαδόγκωνα και γκολ του φουνταριστού Χάρη Χαραλαμπόπουλου (Φωτογραφία Δεξιά) μετά από ασιστ του Αργύρη Θεοδωρόπουλου.





Χωρίς να απειληθεί

 












Ούτε και στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης άλλαξε κάτι. Η ομάδα του Κώστα Λούδη ήταν αρκετά καλύτερη και έφτασε στο τελικό 10-6. Ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το 9-4. Ο αειθαλής Φίλλιπος Καϊάφας μείωσε σε 9-5, ενώ ο Γιάννης Εμμανουηλίδης (Φωτογραφία Αριστερά) μετά από ασιστ του Νίκου Στελάτου έκανε το 9-6. Το τελικό 10-6 πραγματοποιήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννη Κουρλιάφτη (Φωτογραφία Δεξιά), με τον Γιώργο Αφρουδάκη να κερδίζει την εσχάτη των ποινών.



Δηλώσεις Προπονητών

Κώστας Λούδης (Παναθηναϊκός): «Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, να είμαστε δηλαδή αυτοί που θα οδηγήσουν για πρώτη φορά ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός στον τελικό Κυπέλλου στο πόλο. Είχαμε μελετήσει καλά το παιχνίδι, ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας. Με εξαιρετική άμυνα και σπουδαίο το Φίλιππο Καραμπέτσο κάτω από τα δοκάρια, δώσαμε το ρυθμό που θέλαμε στον αγώνα και στο τέλος φτάσαμε σε μια εύκολη νίκη. Παίζοντας στον τελικό με τον Ολυμπιακό κατά πάσα πιθανότητα, θα ήθελα να κάνω σαφές σε όλους ότι κανείς δεν πάει σε ένα τελικό απλά για να το διασκεδάσει ή μόνο για τις εντυπώσεις. Στόχος είναι να βγεις νικητής και να πάρεις το Κύπελλο! Φαβορί υπάρχει, είναι απόλυτο κι αυτός είναι ο Ολυμπιακός, μια ομάδα που κανονικά θα έπρεπε να είναι στο Final Six του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στη Βαρκελώνη. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε αύριο είναι να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας, να κάνουμε κατάθεση ψυχής. Θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε τον τελικό, να μελετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αυτόν το δύσκολο αντίπαλο και να είμαστε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί. Εάν το καταφέρουμε αυτό για μεγάλο διάστημα στον αγώνα, θεωρώ ότι θα έχουμε πολλές ελπίδες να τα καταφέρουμε.»

Δημήτρης Μαυρωτάς (Υδραϊκός): «Το σκορ ίσως είναι πλασματικό. Ο Παναθηναϊκός ρίσκαρε πολύ στην άμυνά του, άφησε κάποια αμαρκάριστα σουτ, όμως εμείς δεν τα αξιοποιήσαμε. Πήγε βέβαια θαυμάσια και ο τερματοφύλακάς τους, ο Φίλιππος Καραμπέτσος. Κρίμα που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του αδερφού μου. Ο Γιώργος έλειπε σήμερα, καθώς έπρεπε να ψηφιστεί ένα νομοσχέδιο στη Βουλή, και με είχε παρακαλέσει να προκριθούμε για να παίξει αύριο στον τελικό. Δεν του κάναμε το χατίρι, όμως θα συνεχίσει να βοηθά όσο μπορεί την ομάδα στις υπόλοιπες υποχρεώσεις της. Μπορεί ο Γιώργος Μαυρωτάς να έλειπε, ήταν όμως εδώ ο Φίλιππος Καϊάφας με συγκινητική παρουσία. Πέτυχε τρία γκολ και έδωσε το παράδειγμα σε πολλούς. Ήταν πραγματικός έφηβος, του αξίζουν συγχαρητήρια! Ο αποκλεισμός μάς αφήνει μια πικρία, παραμένει όμως μια σπουδαία επιτυχία για το σύλλογο το γεγονός ότι για πρώτη φορά βρεθήκαμε σε Final Four.»

Δηλώσεις Παιχτών

Γιώργος Αφρουδάκης (Παναθηναικός): «Ιστορική στιγμή για τον Παναθηναϊκό! Και ο σύλλογος και εγώ προσωπικά την περιμέναμε χρόνια! Θέλαμε πολύ να προκριθούμε! Είμαστε καλύτερη ομάδα και το δείξαμε. Είχαμε στο μυαλό μας ότι στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος φέραμε δυο ισοπαλίες με τον Υδραϊκό κι αυτό μας είχε αγχώσει πολύ. Ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα και πετύχαμε τα γκολ που έπρεπε στις κατάλληλες στιγμές. Από την τρίτη περίοδο και μετά το μυαλό μας βρισκόταν στον αυριανό τελικό. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά δεν υπάρχει αθλητής που να παίζει σε ένα τελικό και να μην έχει στο νου του τη νίκη. Θα κάνουμε το παν για να αξιοποιήσουμε όποιες ελπίδες μας αναλογούν. Ήρθαμε στο Καρπενήσι με αρχικό στόχο να πάμε στον τελικό, αλλά στο μυαλό μας υπάρχει πάντα η κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι ένα παιχνίδι μόνο 32 λεπτά και θα εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε.»

Φίλιππος Καραμπέτσος (Παναθηναικός): «Στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος είχαμε φέρει δύο ισοπαλίες απέναντι στον Υδραϊκό. Σήμερα, σε ένα διαφορετικό θεσμό όπου δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, θέλαμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και το καταφέραμε. Παίξαμε πιο συνετά και αποφασισμένα, εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες και τα λάθη των αντιπάλων. Με πολλή προσπάθεια και καλή άμυνα, κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Συγχαρητήρια στον Υδραϊκό που πραγματοποιεί μια αξιέπαινη πορεία, η οποία βασίζεται σε καθαρά επαγγελματικά πλαίσια και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους συλλόγους. Είναι πολύ πιθανό αύριο να έχουμε ως αντίπαλο στον τελικό τον Ολυμπιακό. Ένας τελικός Κυπέλλου είναι διαφορετικός από μια σειρά αγώνων πρωταθλήματος. Θέλουμε τους βάλουμε δύσκολα. Αδιαμφισβήτητα η ομάδα του Ολυμπιακού κινείται σε άλλα μεγέθη, θα προσπαθήσουμε όμως να φανούμε αντάξιοι του αυριανού τελικού και να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μας αναλογεί.»

Αντώνης Βλοντάκης (Υδραϊκός): «Ο Υδραϊκός συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στην Α1 και κατάφερε να μπει στα play-off. Μπόρεσε επίσης να φτάσει στο Final Four του Κυπέλλου, αποκλείοντας τη Βουλιαγμένη, γεγονός που από μόνο του αποτελεί τεράστια επιτυχία. Ήταν για εμάς σαν μια μικρή κατάκτηση! Σήμερα δεν τα καταφέραμε και, χαριτολογώντας θα μπορούσα να πω, ότι αφήσαμε κάτι για του χρόνου. Φτάσαμε το ταβάνι μας, το «κουτουλήσαμε», πήγαμε όσο ψηλά γινόταν! Ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε αγχωμένοι σε ένα παιχνίδι, μιας και μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα παίζαμε και διασκεδάζαμε. Ίσως αυτό μας επηρέασε. Τα κάναμε λίγο θάλασσα, χάσαμε το μυαλό μας στην επίθεση και όταν γίνεται αυτό δεχόμαστε εύκολα γκολ στην άμυνα. Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι για μας όλη αυτή η πορεία. Συνεχίζουμε στα play-off της Α1 και ελπίζω του χρόνου να είμαστε πάλι παρόντες σε μια μεγάλη διοργάνωση.»

Νίκος Στελάτος (Υδραϊκός): «Ήταν το πρώτο Final Four για την ομάδα μου. Ο Υδραϊκός ως γνωστόν αποτελείται από παίκτες με πλούσιες εμπειρίες σε ανάλογες διοργανώσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι σήμερα δε σταθήκαμε καλά στο παιχνίδι. Δεχθήκαμε πολλά γκολ, κάτι που δεν το συνηθίζει η ομάδα, ενώ δεν είχαμε καλή απόδοση στον παίκτη παραπάνω. Χάσαμε φυσιολογικά και δώσαμε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να παίξει έναν ιστορικό τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι δυο ομάδες έχουν πολυάριθμους φιλάθλους κι αυτό είναι καλό για την προβολή του αθλήματός μας. Εύχομαι να γίνει ένας όμορφος τελικός και να τον ευχαριστηθεί ο κόσμος.»

Τα οκτάλεπτα
2-0, 4-2, 8-4, 10-6

Συνθέσεις Ομάδων

Παναθηναϊκός (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Κομαντίνα 1, Σαρτζετάκης, Κόχειλας, Κουρλιάφτης 1, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 1, Καλογεράκος, Αφρουδάκης 3, Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος 2, Γερακούδης, Γρογοριάδης, Σπυρόπουλος

Υδραϊκός (Δημήτρης Μαυρωτάς): Φλέγκας, Καϊάφας 3, Εμμανουηλίδης Ι. 1, Κοκκινάκης, Μπαγλατζής, Αγκόρτσας, Μπλάνης, Λάζαρης, Αργυρόπουλος, Μπιτσάκος, Βλοντάκης, Εμμανουηλίδης Β. 1, Κονταξής, Στελάτος 1

Στατιστικά:
Παναθηναϊκός: 2/5 παίχτης παραπάνω, 3/3 πέναλτι, 1/2 κόντρα, 2/4 φουνταριστός, 2/7 περιφέρεια, 0/0 μπάσιμο
Υδραϊκός: 2/7 παίχτης παραπάνω, 0/0 πέναλτι, 0/1 κόντρα, 1/4 φουνταριστός, 3/26 περιφέρεια, 0/0 μπάσιμο

Διαιτητές:  Ανδρέας Μοίραλης& Μιχάλης Κουρέτας
Αλυτάρχης: Νίκος Βασιλείου
Παρατηρητής Διαιτησίας: Εμμανουήλ Πατλάκας
Κριτές Τερμάτων:  Μιχάλης Σκαλοχωρίτης& Τάσος Κωνσταντινίδης
Γραμματέας: Σοφία Σουμελίδου
Χρονομέτρης 30΄΄: Βίνα Κατσαρού
Χρονομέτρης αγώνα: Λευτέρης Γιαννέλης





































































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος