Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Αίολος-Μαλεσίνα 1-3

«Δια πυρός και σιδήρου» πέρασε η Μαλεσίνα από το Καρπενήσι, νικώντας τον μαχητικό Αίολο με 1-3 σε ένα ματς που είχε ένταση, νεύρα και 4 συνολικά αποβολές ποδοσφαιριστών. Οι νταμπλούχοι Ευρυτανίας προηγήθηκαν και έπαιζαν και για περίπου 50 λεπτά με παίκτη παραπάνω χωρίς να μπορέσουν να αξιοποιήσουν το πλεονέκτημα τους.
Το ματς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 5 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των Play Off ανόδου για την Γ΄ Εθνική του 7ου Ομίλου. Το παρακολούθησαν περίπου 150 θεατές, μεταξύ αυτών και αρκετοί εκδρομείς από την γειτονική Φθιώτιδα.
Ο Αίολος του Γιάννη Φλωράκη και σε αυτό το ματς κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να αυξήσει την βαθμολογική του συγκομιδή, όμως η κούραση και η έλλειψη παιχνιδιών από το «φτωχό» πρωτάθλημα της Ευρυτανίας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Η ομάδα του Καρπενησίου προηγήθηκε στο 39ο λεπτό με τον Βαγγέλη Τζιόλα, όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου δέχτηκε την ισοφάριση. Η ομάδα της Ευρυτανίας παρότι από το 29ο έως το 81ο λεπτό έπαιζε με παίκτη παραπάνω δεν το εκμεταλλεύτηκε και στο 80ο λεπτό δέχτηκε και την ισοφάριση, με το 3ο γκολ να έρχεται στο 90ο. Μάλιστα μετά από το πρώτο γκολ «έχασε» με κόκκινη κάρτα τον Βαγγέλη Τζιόλα και μετά από το 3ο τον Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 59ο ο Φώτης Μακρής απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Λέντα. Σε αντίστοιχο χρονικό σημείο είχε αποκρούσει πέναλτι και στο ματς με την Χαλκίδα πριν μια εβδομάδα στο Καρπενήσι.
Η Μαλεσίνα του Σπύρου Λέντα με αρκετό άγχος επέμεινε στο ματς και δικαιώθηκε στο τελευταίο 10λεπτο, γυρίζοντας το εις βάρος της σκορ. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 29ο λεπτό έχασαν με απευθείας κόκκινη τον Μπάμπη Γκανά και δέκα λεπτά αργότερα έμειναν και πίσω στο σκορ. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κώστας Ρούσσης με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν στροφές, έκλεισαν τον Αίολο στο μισό γήπεδο και στο τελευταίο 10λεπτο γύρισαν το ματς. Πρώτα όμως έχασαν λόγω τραυματισμού τον εξαιρετικό φορ Κώστα Ρούσση και στο 59ο λεπτό αστόχησαν και σε πέναλτι. Στο 80΄ ο Γιώργος Λελούδας έκανε το 1-2 και στο 90ο λεπτό εύκολα ο Δημήτρης Σέττος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 4ο  λεπτό των καθυστερήσεων ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Λέντας είδε απευθείας κόκκινη κάρτα.
Την επόμενη (5η) ο νταμπλούχος Ευρυτανίας Αίολος ταξιδεύει στην Χαλκίδα, όπου θα αναμετρηθεί με τον τοπικό Α.Ο.Χ., ενώ η Μαλεσίνα υποδέχεται στο γήπεδο της την Θήβα. Η Φθιωτική ομάδα οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα έχοντας 8 βαθμούς, ενώ ο Αίολος βρίσκεται στην τελευταία (4η) θέση με 1 μόλις βαθμό.

Περίπου 150
Παρότι ο Αίολος παρουσιάζει αρκετά αξιόλογη πορεία στα play off και πριν την έναρξη του ματς είχε ακόμη μαθηματικές ελπίδες για το «θαύμα» της ανόδου οι φίλαθλοι του Καρπενησίου γύρισαν την «πλάτη» στον εκπρόσωπο του νομού μας στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας. Το ματς έγινε παρουσία μόλις 150 θεατών, μεταξύ αυτών σημαντικός αριθμός ήταν εκδρομείς των Φθιωτών.



Διήμερο στο Avaris
Η αποστολή της Μαλεσίνας έφτασε στο Καρπενήσι αργά το βράδυ της Τρίτης και διανυχτέρευσε στο Hotel Avaris. Στο ίδιο κατάλυμα είχε διαμείνει και η ομάδα της Χαλκίδας μια εβδομάδα νωρίτερα.

Με κόσμο στο πλευρό της
Σημαντικός αριθμός φιλάθλων ταξίδεψε από την γειτονική Φθιώτιδα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Περίπου 50 φίλαθλοι βρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο της πόλης μας και πανηγύρισαν το δεύτερο «διπλό» της Μαλεσίνας σε ισάριθμες αναμετρήσεις.


Οι ίδιες παρουσίες
Και σε αυτό το ματς ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας ήταν παρών, βλέποντας την συνάντηση μαζί με τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΕ Παναγιώτη Παπαδημητρίου και τα στελέχη του Δ.Σ. Βασίλη Κατσίκη και Γιώργο Λιάγκα. Παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος του Αίολου Σεραφείμ Ράικος και τα στελέχη του Δ.Σ. : Περικλής Πλακιάς, Κώστας Οικονόμου και Γιάννης Λερογιάννης. 


Τιμωρημένος ο Μπέσσας
Από την κερκίδα παρακολούθησε το ματς ο τιμωρημένος στόπερ Γιάννης Μπέσσας.


Σταθερή αξία


Με επιτυχία έπαιξε και σε αυτό το ματς στο κέντρο της άμυνας της Μαλεσίνας ο Χρήστος Ζησόπουλος (Φωτογραφία), που αγωνίστηκε δίπλα στον Δημήτρη Λέντα.

4 κόκκινες(!)


Ο Αγρινιώτης ρέφερι Βασίλης Παναγιωτόπουλος (Φωτογραφία) έβγαλε 4 φορές την κόκκινη κάρτα από το «τσεπάκι» του. Απέβαλλε 2 ποδοσφαιριστές από κάθε ομάδα, εκ των οποίων οι 3 αποβολές ήταν με απευθείας κόκκινη.

Ένταση και διακοπές
Δεν είχε καλό ρυθμό το ματς, αφού αρκετές φορές επικράτησε ένταση, υπήρχαν αρκετές διακοπές και καθυστερήσεις.

Παράπονα για την φιλοξενία
Οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Φθιώτιδας εξέφρασαν αρκετές φορές τα παράπονα τους για την φιλοξενία του Αίολου. Μάλιστα ζητούσαν αρκετές φορές να μην υπάρχουν μεγάλες διακοπές και οι μπάλες να δίνονται γρήγορα, για να μην «σπάει» ο ρυθμός του αγώνα.

Πρώτη Ν. Ράικου


Ο αριστερός «οπιοσθοφύλακας» Νίκος Ράικος ντεμπούταρε στα play off ανόδου, παίζοντας στο αριστερό άκρο της άμυνας του Αίολου. Ο ποδοσφαιριστής προέρχονταν από τραυματισμό.

3 διαφοροποιήσεις


Ο Γιάννης Φλωράκης παρέταξε τον Αίολο με 3 αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με το ματς με την Θήβα την Κυριακή. Στο κέντρο της άμυνας επέστρεψε ο Γιάννης Ηλιάδης (Φωτογραφία), στο αριστερό άκρο της άμυνας ξεκίνησε ο Νίκος Ράικος και επέστρεψε από τιμωρία ο αρχηγός Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, που αγωνίστηκε στα αμυντικά χαφ. Πήραν τις θέσεις των: Πάνου Αζακά (Απουσίαζε), Χρήστου Τόσκα (Μπήκε αλλαγή) και Ταξιάρχη Γούλα (Απουσίαζε).

Α΄ Mέρος

Πήρε την κατοχή
Η ομάδα της Μαλεσίνας είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, όμως «αφυπνίστηκε» μετά το γκολ που δέχτηκε, αυξάνοντας την πίεση της. Κατάφερε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου να ισοφαρίσει σε 1-1.

Ένταση και διακοπή
Περίπου στο 20ο λεπτό του ματς επικράτησε ένταση και η αναμέτρηση διακόπηκε προσωρινά. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιταχύνουν τον ρυθμό του ματς και θέλησαν οι μπάλες να δίνονται γρήγορα στους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα προσωρινά έκανε και «ζέσταμα» πίσω από την εστία του Αίολου αναπληρωματικός της Μαλεσίνας, ο οποίος μετά από μερικά λεπτά πήγε με απόφαση διαιτητή και παρατηρητή αγώνα πίσω από την εστία της ομάδας του.




«Χτύπησε» στις αντεπιθέσεις
Ο Αίολος και σε αυτό το ματς αμύνονταν διαρκώς και «χτύπησε» μέσα από αντεπιθέσεις. Κατάφερε να προηγηθεί προσωρινά στο 39ο λεπτό έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα από το 29΄ και μετά.

Αποβολή Χ. Γκανά

 












Στο 29ο λεπτό ο μέσος Μπάμπης Γκανάς (Φωτογραφία Αριστερά) της Μαλεσίνας χτύπησε εκτός φάσης τον Νίκο Νικολάου (Φωτογραφία Δεξιά) του Αίολου και είδε την απευθείας κόκκινη από τον ρέφερι Βασίλη Παναγιωτόπουλο. Ο παίκτης του Αίολου αντίκρισε και αυτός κίτρινη, διοτί αψιμάχησε με τον παίκτη των «ερυθρόλευκων». Η Μαλεσίνα έμεινε πολύ νωρίς στο ματς με 10 παίκτες.





Προβάδισμα με Τζιόλα


Οι νταμπλούχοι Ευρυτανίας σε ιδανικό χρονικό σημείο κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ. Στο 39ο λεπτό ο Χρήστος Ράμμος με όμορφη κάθετη πάσα έβγαλε τον Βαγγέλη Τζιόλα μέσα στην περιοχή και δεξιά απέναντι από τον Σπύρο Κοκονδύνη, με τον έμπειρο Τυρναβίτη «άσο» να πλασάρει υποδειγματικά στην δεξιά γωνία των Φθιωτών και να ανοίγει το σκορ κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων (1-0). Ο Τζιόλας σκόραρε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Αίολου.




Ισοφάριση στις καθυστερήσεις


Η ομάδα της Φθιώτιδας απάντησε στο γκολ του Αίολου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο «γκολτζής» Κώστας Ρούσσης (Φωτογραφία) στο 45΄+2΄ εκτέλεσε υποδειγματικά φάουλ στέλνοντας την μπάλα χαμηλά στην δεξιά γωνία του Φώτη Μακρή, «γράφοντας» το 1-1 του ημιχρόνου.






Οι καλύτερες φάσεις
1΄: Ο Γκανάς Δ. βρήκε τον Λέντα Ν. μέσα στην περιοχή και πλάγια δεξιά και ο τελευταίος σούταρε αρκετά άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μακρή.
14΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο και πλάγια δεξιά του Δέδε έδιωξε ο πορτιέρο του Αίολου σε κόρνερ.
21΄: Ο Γκανάς Δ. εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και η κεφαλιά του Ζησόπουλου από τα πλάγια πέρασε αρκετά πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
29΄: Ο Γκανάς Χ. χτύπησε εκτός φάσης τον Νικολάου και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Η πρωταθλήτρια Φθιώτιδας έμεινε πολύ νωρίς με 10 παίκτες.
39΄: Ο Τζιόλας σέντραρε από τα δεξιά, ο Νικολάου εξ επαφής στο δεύτερο δοκάρι δεν βρήκε την μπάλα και αυτή πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι του Κοκονδύνη.
39΄: Ο Ράμμος με όμορφη κάθετη πάσα έβγαλε τον Τζιόλα απέναντι στον πορτιέρο της Μαλεσίνας, αυτός μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με ψύχραιμο πλασέ στην δεξιά γωνία του Κοκονδύνη έγραψε το 1-0.
42΄: Ο Γκανάς Δ. εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά ο Λελούδας πήρε την κεφαλιά και ο Ράικος Ν. απέκρουσε σωτήρια προ της γραμμής του τέρματος.
43΄: Ο Πίσκοπος έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Λέντας Ν. πήρε την κεφαλιά και ο Μακρής μπλόκαρε σταθερά.
45΄+2΄: Ο Ρούσσης εκτέλεσε όμορφα απευθείας φάουλ, στέλνοντας την μπάλα χαμηλά στην δεξιά  γωνία του Μακρή και ισοφάρισε σε 1-1.

«Άναψαν τα αίματα»
Και κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου τα «αίματα άναψαν», αφού επικράτησε ένταση έξω από τα αποδυτήρια των δυο ομάδων. Μάλιστα είδαμε και αστυνομικούς να εισέρχονται στο πούλμαν της Μαλεσίνας κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, «κυνηγώντας» άνθρωπο της ομάδας.



Β΄ Μέρος

Αύξησαν την πίεση
Οι φιλοξενούμενοι της Μαλεσίνας αύξησαν κατά πολύ την πίεση τους στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να σκοράρουν και φύγουν «αλώβητοι» από το Καρπενήσι.

Αντίπαλος και η κούραση
Ο Αίολος οπισθοχώρησε και άλλο στην επανάληψη και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή, αφού η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια έπαιξε σημαντικό ρόλο.

«Έχασε» Ρούσση
Ο πρώτος σκόρερ της Α΄ Φθιώτιδας Κώστας Ρούσσης αποχώρησε πρόωρα από το παιχνίδι, αφού στο 53ο λεπτό αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού από τον Δημήτρη Σέττο.





Νικήθηκε ο Ν. Λέντας














Σπουδαία ευκαιρία να γυρίσει το ματς στο 59ο λεπτό είχε η ομάδα της Μαλεσίνας, όμως ο διεθνής γκολκίπερ του Αίολου Φώτης Μακρής (Φωτογραφία Δεξιά) απέκρουσε ξανά πέναλτι, στην ίδια εστία και στο ίδιο περίπου χρονικό σημείο, όπως στο ματς της περασμένης Τετάρτης με την Χαλκίδα. Στο 59ο λεπτό ο Νίκος Λέντας (Φωτογραφία Αριστερά) βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Αίολου ανάμεσα σε 3 αντιπάλους και έπεσε στο έδαφος από το μαρκάρισμα του Θωμά Αζακά, με τον ρέφερι Βασίλη Παναγιωτόπουλο να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Ο «παθών» ανέλαβε να το εκτελέσει, όμως σούταρε αδύναμα στο κέντρο της εστίας με τον Φώτη Μακρή να αποκρούει σωτήρια. Η Μαλεσίνα είχε αστοχήσει και σε πέναλτι κόντρα στην Χαλκίδα, με τον Γιώργο Μόνο να νικά τον Κώστα Ρούσση.





Ζήτησαν πέναλτι
Στο 76ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν, ζητώντας χέρι παίκτη του Αίολου σε γέμισμα του Δημήτρη Σέττου στην περιοχή.

Απομάκρυνε Μαντή
Στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης ο φροντιστής και φίλος του Αίολου Σταύρος Μαντής απομακρύνθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου από τον ρέφερι Βασίλη Παναγιωτόπουλο.



Ολική ανατροπή με Λελούδα


Στο 81ο λεπτό η υπεροχή της Μαλεσίνας «καρποφόρησε» και έγινε η ολική ανατροπή στην αναμέτρηση. Ο Δημήτρης Γκανάς σέντραρε από τα δεξιά και ο Γιώργος Λελούδας (Φωτογραφία) πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Αίολου και με κεφαλιά-«ψαράκι» στην δεξιά γωνία του Φώτη Μακρή έγραψε το 1-2 κάτω από έντονους πανηγυρισμούς ποδοσφαιριστών και φιλάθλων της Μαλεσίνας.





Αριθμητική ισορροπία
Μετά την επίτευξη του γκολ του Γιώργο Λελούδα ο σκόρερ του Αίολου Βαγγέλης Τζιόλας έφτυσε αντίπαλο και μετά από υπόδειξη του βοηθού Θανάση Κολοσιώνη αποβλήθηκε. Ο Αίολος έμεινε με 10 παίκτες (Όσους και η Μαλεσίνα) και με 1 τέρμα πίσω στο σκορ. Τα Play Off ανόδου, όπως όλα δείχνουν τέλειωσαν σε αυτό το σημείο για τον εξαιρετικό μέσο του Αίολου.

Προώθηση Ηλιάδη
Ο Γιάννης Ηλιάδης στο τελευταίο 10λεπτο πέρασε στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο να γυρίζει στο κέντρο της άμυνας και να γίνονται αρκετές εσωτερικές αλλαγές.

«Σφράγισε» το τρίποντο


Οι φιλοξενούμενοι της Φθιωτικής ομάδας «σφράγισαν» τους 3 βαθμούς της νίκης με την συμπλήρωση του 90ου λεπτό. Ο Νίκος Λέντας έκλεψε την μπάλα από τον Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο μπήκε μόνος στην περιοχή απέναντι στον Φώτη Μακρή και πάσαρε στην κατάλληλη στιγμή δίπλα στον Δημήτρη Σέττο (Φωτογραφία) που με σουτ στην κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Οι παίκτες των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι ο φορ της Μαλεσίνας κέρδισε την μπάλα, κάνοντας φάουλ στον τελευταίο παίκτη του Αίολου, που ήταν ο Τριανταφυλλόπουλος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αίολος σε αυτή την φάση έπαιζε με 1 στόπερ, αφού ο Θωμάς Αζακάς ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού. Ο Σέττος είχε πετύχει τα δυο νικητήρια τέρματα στο εκτός έδρας 2-1 επί της Θήβας.




Αποβλήθηκε ξανά ο Τριανταφυλλόπουλος


Ο αρχηγός του Αίολου Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον ρέφερι ότι του έγινε φάουλ από τον Νίκο Λέντα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντικρίσει και 2η κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 9. Ο Τριανταφυλλόπουλος είχε αποβληθεί στις καθυστερήσεις και στο ματς με την Χαλκίδα.




Τραυματίας ο Θ. Αζακάς


Ο στόπερ Θωμάς Αζακάς του Αίολου αποχώρησε τραυματίας από το ματς και την θέση του στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε ο Κατερινιώτης Σάββας Χαλκίδης.


Με 9 και η Μαλεσίνα


Ο «χορός» των κόκκινων καρτών συνεχίστηκε και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η αριθμητική ισορροπία επανήλθε ξανά. Ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Λέντας (Φωτογραφία) έφτυσε τον Νίκο Νικολάου και είδε απευθείας κόκκινη κάρτα. Μετά τον Τζιόλα και για τον Δ. Λέντα, όπως όλα δείχνουν τελείωσαν σε αυτό το ματς τα Play Off.



Οι καλύτερες φάσεις
51΄: Ο Ρούσσης εκτέλεσε κόρνερ με πάσα για τον Δέδε, αυτός σέντραρε από αριστερά και η κεφαλιά του Πίσκοπου πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
59΄: Ο Λέντας Ν. βρέθηκε μέσα στην περιοχή και δεξιά ανάμεσα από 3 αντιπάλους και έπεσε στο έδαφος από το μαρκάρισμα του Αζακά Θ., κερδίζοντας το πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε να το εκτελέσει, όμως σούταρε αδύναμα στο κέντρο της εστίας με τον Μακρή να αποκρούει σωτήρια. 
78΄: Ο Πάππος πάσαρε στον Γκανά Δ., αυτός έδωσε στον Λέντα Ν. που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, ο Μακρής απέκρουσε στην αριστερή του γωνία και στην συνέχεια το σουτ του Γκανά Δ. μπλοκαρίστηκε σταθερά από τον πορτιέρο των Ευρυτάνων.
80΄: Ο Γκανάς Δ. σέντραρε από αριστερά, το πλασέ του Πίσκοπου αποκρούστηκε δύσκολα σε κόρνερ από τον πορτιέρο Μακρή.
81΄: Ο Γκανάς Δ. σέντραρε από δεξιά και ο Λελούδας από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά-«ψαράκι» στην δεξιά γωνία των γηπεδούχων έγραψε το 1-2.
82΄: Ο Τζιόλας έφτυσε αντίπαλο και αποβλήθηκε μετά από υπόδειξη του βοηθού Κολοσιώνη.
87΄: Σουτ του Γκανά Δ. εκτός περιοχής πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
90΄: Ο Λέντας Ν. έκλεψε από τον Τριανταφυλλόπουλο, μπήκε στην περιοχή απέναντι στον Μακρή, πάσαρε στον Σέττο που σε κενή εστία σαν σε προπόνηση με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
91΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος βλέπει 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και αποβάλλεται με τον Αίολο να μένει με 9 παίκτες.
92΄: Σουτ του Πάππου από μακρινή απόσταση έφυγε άουτ.
94΄: Ο Λέντας Δ. έφτυσε τον Νικολάου και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Κίτρινες Κάρτες
Αζακάς Θ., Νικολάου, Γκανάς Δ., Λέντας Ν.

Διακριθέντες
Αίολος: Ηλιάδης
Μαλεσίνα: Γκανάς Δ., Λελούδας, Πίσκοπος, Δέδες

Δηλώσεις Προπονητών

Γιάννης Φλωράκης (Αίολος): «Ήταν ένα ματς αρκετά δυνατό, στο οποίο επικράτησαν αρκετά νεύρα και από τις δυο ομάδες. Προσπάθησα όσο μπορούσα για να ηρεμήσω τους δικούς μου παίκτες. Δεν ξέρω η ένταση του παιχνιδιού, οδήγησε τον αγώνα να πάει στην δύναμη και τελικά να κριθεί στην ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών. Οι δικοί μας οι πιο ποιοτικοί παίκτες δεν κατάφεραν να απειλήσουν, για να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες, γιατί όποιος έβαζε πρώτος γκολ μετά το 1-1 θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Αντίθετα προηγήθηκε η ομάδα της Μαλεσίνας και εκεί κρίθηκε όλο το παιχνίδι και τελικά κέρδισε δίκαια. Τώρα για να γίνουμε εμείς ομάδα και να φτάσουμε να μπορούμε να παλεύουμε αυτά τα παιχνίδια, χρειαζόμαστε πολλά ψωμιά ακόμη. Χρειάζεται η ομάδα να δουλέψει από την αρχή από τον Αύγουστο, να γίνει ομάδα καταρχήν, να μάθει τι πρέπει να ζητάει μέσα στο γήπεδο και πως πρέπει να το ζητάει. Δεν μας φταίνε ούτε οι αντίπαλοι, ούτε οι διαιτητές, ο κακός μας εαυτός μας φταίει. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, φτάσανε σε ένα σημείο και ίσως κάποιοι να τους υπερτίμησαν και να ζητάγανε περισσότερα πράγματα από ότι μπορούν. Καλό είναι αυτό να έχει η ομάδα φιλοδοξίες, αλλά θα πρέπει να στηρίζονται σε γερές βάσεις και δυστυχώς γερές βάσεις δεν υπήρχαν στην ομάδα και από άποψη προπόνησης και άποψη νοοτροπίας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Μαλεσίνα, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με καμία ομάδα, ο καλύτερος να κερδίσει και να βγει. Μακάρι να είναι και η Μαλεσίνα, πιστεύω ότι όλα θα κριθούν στα μεταξύ τους παιχνίδια και ο καλύτερος να πάρει την άνοδο. Τώρα η φιλοξενία, διότι άκουσα ένα υπονοούμενο ότι ήταν κακή,  πιστεύω ότι ήταν άψογη από την μεριά μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάτσουμε να χάσουμε. Η καλή φιλοξενία δεν σημαίνει ότι θα κάτσει η ομάδα θα χάσει. Η καλή φιλοξενία σημαίνει ότι τους υποδεχόμαστε, τους έχουμε όλα τα πράγματα, που μπορούμε να τους παρέχουμε, αλλά από εκεί και πέρα μέσα στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι.»  

Σπύρος Λέντας (Μαλεσίνα): «Κατάρχας είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από την φιλοξενία που είχαμε από τον Αίολο. Εμείς τους φιλοξενήσαμε, φέραμε ισοπαλία στην έδρας μας, με μια ομάδα που θεωρούνταν η πιο αδύναμη στον όμιλο και παρόλα ταύτα τους δώσαμε συγχαρητήρια και δεν τους ενοχλήσαμε καθόλου. Αυτοί σήμερα βρίζανε από τον πάγκο παίκτες, βρίζανε πιτσιρίκια που παίρνανε μπάλες και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο. Ίσως υπήρχε κάτι άλλο, εμείς δεν μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία. Από εκεί και έπειτα είναι η 4η κόκκινη κάρτα που τρώμε, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, επινοήσεις διαιτητών. Παίζουμε πάντα με παίκτη λιγότερο σε όλα τα παιχνίδια και δεν ξέρω που θα πάει. Εμείς την Κυριακή παίζουμε ένα δυνατό παιχνίδι και δεν ξέρουμε αν θα συμπληρώνουμε 18αδα. Θα συνεχίσουμε, ίσως τους έχουμε μπει πολύ στο μάτι και δεν μας θέλαν να κάνουμε αυτή την πορεία. Εμείς θα συνεχίσουμε, όσοι είμαστε και όσοι μείνουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική, θα το παλέψουμε, να πάρουμε ότι δικαιούμαστε. Αν βάσει της εικόνας δικαιούμαστε κάτι, νομίζω ότι δεν πρέπει να μας το στερήσουν. Επαναλαμβάνω ξανά ότι είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι σήμερα από τον Αίολο.»

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Γιάννης Φλωράκης): Μακρής, Φούκας, Ράικος Ν.(58΄ Τόσκα), Ηλιάδης, Αζακάς Θ.(91΄ λ.τρ. Χαλκίδης), Τριανταφυλλόπουλος, Ζαραβέλης, Ράμμος, Τζιόλας, Κουρλός, Νικολάου

Μαλεσίνα (Σπύρος Λέντας): Κοκονδύνης, Πάππος, Πίσκοπος, Λέντας Δ., Γκανάς Χ., Δέδες, Γκανάς Δ.(93΄ Πέππας), Ζησόπουλος, Ρούσσης(53΄ λ.τρ. Σέττος), Λέντας Ν., Λελούδας

Διαιτητής: Βασίλης Παναγιωτόπουλος (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)
1ος Βοηθός: Θανάσης Κολοσιώνης (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)
2ος Βοηθός: Κώστας Καλαμπόκης (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)










































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος