Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Αίολος-Θήβα 1-2

Η Θήβα έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε του Αίολου στο Καρπενήσι με 1-2. Οι νταμπλούχοι Ευρυτανίας προηγήθηκαν και στο 3ο τους ματς στην έδρα τους, κερδίζοντας για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με την μαχητικότητα τους.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαΐου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 5 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής  των Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική του 7ου Ομίλου και το παρακολούθησαν περίπου 150 θεατές.
Ο Αίολος του Γιάννη Φλωράκη και στο 3ο του εντός έδρας ματς προηγήθηκε με γκολ λίγο πριν από το ημίχρονο, αφού σε μια αντεπίθεση στο 41ο λεπτό ο Νίκος Νικολάου άνοιξε το σκορ. Η ομάδα της Ευρυτανίας έπαιξε αμυντικά και απείλησε ξανά μέσα από αντεπιθέσεις. Άντεξε στο πρώτο μέρος την πίεση του αντιπάλου και μέχρι το 63ο λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ. Στην συνέχεια όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και ηττήθηκε με 1-2.
Η Θήβα του Τάκη Πλατή είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο παρά τις ευκαιρίες που έκανε στο πρώτο μέρος έμεινε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη ανέβασε στροφές και με γκολ του Δημήτρη Βεζιρτζόγλου στο 63ο και του Αλέκου Ανυφαντή στο 69ο λεπτό έκανε την ολική ανατροπή και έφυγε με το «διπλό» από το Καρπενήσι. Ωστόσο οι 3 βαθμοί της νίκης δεν ήταν αρκετοί για τους Θηβαίους, οι οποίοι τερμάτισαν πίσω από την Χαλκίδα χάνοντας την άνοδο.
Η ομάδα της Βοιωτίας τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου έχοντας 11 βαθμούς, ενώ ο Αίολος στην τελευταία 4η θέση με 1 βαθμό.

Γύρω στους 150
Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Αίολου και το τελευταίο της αγωνιστικής περιόδου παρακολούθησαν περίπου 150 θεατές.


Εκδρομείς από Θήβα
Οι νταμπλούχοι Βοιωτίας είχαν και αυτοί κόσμο στο πλευρό τους, αφού ταξίδεψαν για το ματς στο Καρπενήσι περίπου 15 με 20 εκδρομείς.


Σκοράρει πρώτος
Ο Αίολος για 3ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του σκόραρε πρώτος και προηγήθηκε, όμως ούτε και σε αυτό το ματς μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα του. Και τα 3 γκολ του Αίολου στο Καρπενήσι έχουν μπει λίγο πριν το τέλος του Α΄ ημιχρόνου.

Επιστροφές παικτών


Ο Γιάννης Φλωράκης είχε 18αδα στην διάθεση του, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές τέθηκαν ξανά στην διάθεση του. Συγκεκριμένα επανήλθαν στην 11αδα οι δυο κεντρικοί αμυντικοί Γιάννης Ηλιάδης και Θωμάς Αζακάς (Φωτογραφία Αριστερά), ο αριστερός μπακ Νίκος Ράικος (Φωτογραφία Κέντρο) και ο κεντρικός μέσος Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά), που εξέτισε την τιμωρία του. Πήραν τις θέσεις των: Πάνου Αζακά, Κώστα Μπουμπουρή, Σάββα Χαλκίδη και Δημήτρη Ίβρου. Και οι 4 έμειναν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκαν στο σημερινό ματς.

Παρουσία Παπαντζίμα
Για ένα ακόμη ματς του Αιόλου στα μπαράζ ανόδου βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας.


Διοικητικές παρουσίας
Η διοίκηση του Αίολου και σε αυτό το ματς έδωσε το παρών και ήταν από την αρχή έως το τέλος κοντά στους ποδοσφαιριστές. Το παρών στο ματς έδωσε ο Πρόεδρος Σεραφείμ Ράικος και οι διοικητικοί: Γιάννης Λερογιάννης, Περικλής Πλακιάς, Κώστας Σταμούλης, Γιάννης Παρούτσας και Κώστας Οικονόμου.


Η πιο επιτυχημένη
Ο Αίολος είχε την πιο επιτυχημένη παρουσία όσον αφορά τις ομάδες του νομού μας τα τελευταία χρόνια στα μπαράζ ανόδου. Ήταν ο πρώτος που κατάφερε να αποσπάσει βαθμό και να είναι άκρως ανταγωνιστικός σχεδόν σε όλα τα της τα παιχνίδια. Τα τέρματα του ήταν 3 υπέρ και 15 κατά.

28 συμμετοχές Κουρλού


Ο φορ του Αίολου αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της φετινής χρονιάς καταγράφοντας 28 συμμετοχές σε Α΄ Ευρυτανίας, Play Off ανόδου και κύπελλο ΕΠΣΕ.

Πρώτος σκόρερ


Ο πρώην φορ της Καλλιθέας Δημήτρης Βεζιρτζόγλου (Φωτογραφία) με τα 6 τέρματα που σημείωσε αναδείχτηκε ο πρώτος σκόρερ των Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική για τον 7ο όμιλο.


Ανέβαινε με «γκέλα»
Η ομάδα της Θήβας περίμενε βαθμολογική απώλεια της Χαλκίδας με την Μαλεσίνα για να μπορέσει να πανηγυρίσει την άνοδο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αφού οι Ευβοιώτες κέρδισαν με 2-0.

Ξανά με Τίκα


Ο πρώην διαιτητής της ΕΠΣ Ευρυτανίας Τριαντάφυλλος Τίκας διεύθυνε ξανά παιχνίδι του Αιόλου. Είχε διευθύνει και τον αγώνα με την Χαλκίδα πριν από 2,5 περίπου εβδομάδες.

Χωρίς Μπινιάκο
Για την Θήβα απουσίαζε ο τιμωρημένος Γιάννης Μπινιάκος, εκτίοντας την μια αγωνιστική, που του επιβλήθηκε.

Α΄ Μέρος

«Ηνία» σε Θήβα
Η Θήβα είχε τα «ηνία» της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος, έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να τις μετατρέψει σε γκολ.

Αποτελεσματικοί
Οι νταμπλούχοι Ευρυτανίας ήταν αποτελεσματικοί και σε αυτό το πρώτο 45λεπτο τους. Έκλεισαν πολύ καλά τον αντίπαλο και μέσα από αντεπιθέσεις ήταν αποτελεσματικοί και προηγήθηκαν με 1-0.

Με κεφαλιές


Με την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα ο Κώστας Καραμπετιάν σέντραρε από τα δεξιά και η κεφαλιά του αριστερού μπακ Θανάση Τσατσαρώνη (Φωτογραφία) κατέληξε στην αγκαλιά του Φώτη Μακρή. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Θήβα δημιούργησε ξανά επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία των γηπεδούχων ο Γιώργος Βυλλιώτης σέντραρε από δεξιά και η κεφαλιά του Δημήτρη Βεζιρτζόγλου πέρασε πάνω την εστία του Αίολου.





Απείλησε ο Αίολος


Στο 21ο λεπτό ο γηπεδούχος Αίολος δημιούργησε την πρώτη του καλή στιγμή στην αναμέτρηση. Ο Δημήτρης Κουρλός εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και η κεφαλιά του προωθημένου Γιάννη Ηλιάδη (Φωτογραφία) πέρασε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.



Ευκαιρία Περιάλη














Στο 30ο λεπτό ο Δημήτρης Κουτσοδήμος (Φωτογραφία Αριστερά) σέντραρε από αριστερά και ο Γιώργος Περιάλης (Φωτογραφία Δεξιά) από τα όρια της περιοχής σούταρε χαμηλά άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αίολου.


Σκόρερ ο Νικολάου


Ο αριστερός χαφ του Αίολου Νίκος Νικολάου άνοιξε το σκορ για τους νταμπλούχους Ευρυτανίας στο 41ο λεπτό. Ο φορ Δημήτρης Κουρλός έβγαλε έξοχη μπαλιά στην «πλάτη» της άμυνας της Θήβας, ο Νίκος Νικολάου ελίχτηκε όμορφα από αριστερά μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε όμορφα από πλάγια θέση στην απέναντι αριστερή γωνία των Βοιωτών, «γράφοντας» το 1-0. Ο ποδοσφαιριστής του Αίολου αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε στον τραυματία συμπαίκτη του Κώστα Μπόνια, που παρακολούθησε την αναμέτρηση από την κερκίδα. Ο «Κ.Μ.» λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα σε κανένα από τα 6 ματς των Play Off.





Με διπλή ευκαιρία
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με διπλή χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Στο 45ο λεπτό ο Αχιλλέας Κατσογιάννης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Γιάννης Ηλιάδης έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Φώτης Μακρής με εντυπωσιακή εκτίναξη αποσόβησε το αυτογκόλ παραχωρώντας κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε από δεξιά ο Αχιλλέας Κατσογιάννης, ο Γιώργος Βυλλιώτης πήρε την κεφαλιά ο Τόλης Φούκας απέκρουσε στην γραμμή και το σουτ του Τάσου Ελέζι σταμάτησε σε αμυνόμενους.



Οι καλύτερες φάσεις
4΄: Σουτ του Περιάλη από καλή θέση μέσα στην περιοχή απέκρουσε με τα πόδια ο Μακρλης.
8΄: Δυνατό σουτ του Κουρλού εκτός περιοχής πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φαλαγγίτη.
9΄: Μετά από λάθος στην άμυνα του Αίολου, ο Βυλλιώτης σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ από το τέρμα του Αίολου.
15΄: Ο Καραμπετιάν σέντραρε από δεξιά και μετά από ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων ο Τσατσαρώνης έκανε την κεφαλιά και ο Μακρής μπλόκαρε σωτήρια.
17΄: Ο Βεζιρτζόγλου σούταρε χαμηλά από τα όρια της περιοχής η μπάλα βρήκε στον Αζακά Θ. και πέρασε κόρνερ δίπλα από το δεξί δοκάρι, αφού την ακούμπησε ελάχιστα και ο Μακρής.
19΄: Ο Βυλλιώτης σέντραρε από δεξιά και η κεφαλιά του Βεζιρτζόγλου εξ επαφής πέρασε πάνω από το τέρμα του Αίολου.
21΄: Ο Κουρλός εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και η κεφαλιά του Ηλιάδη από καλή θέση κατέληξε πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.
23΄: Ο Παπαχαραλάμπους εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και η κεφαλιά του Βυλλιώτη πέρασε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Μακρή.
28΄: Δυνατό σουτ του Βυλλιώτη εκτός περιοχής πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι των Ευρυτάνων.
29΄: Ο Ελέζι σέντραρε από δεξιά και το σουτ του Κατσογιάννη από το ύψος της περιοχής έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
30΄: Ο Κουτσοδήμος σέντραρε από αριστερά και το πλασέ του Περιάλη, πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αίολου.
33΄: Ο Κουτσοδήμος πάσαρε στον Περιάλη, ο οποίος σούταρε ελάχιστα έξω από την εστία του Μακρή.
38΄: Συρτό σουτ του Τσατσαρώνη εκτός περιοχής πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αίολου.
41΄: Ο Κουρλός έβγαλε όμορφα την κάθετη για τον Νικολάου, που ελίχτηκε όμορφα από αριστερά μπήκε στην περιοχή πλάσαρε από πλάγια θέση στην απέναντι αριστερή γωνία του Φαλαγγίτη πραγματοποιώντας το 1-0.
43΄: Ο Ταυταρίδης έκανε έξοχη ατομική ενέργεια έδωσε στον Περιάλη, που από αριστερά σούταρε στην δεξιά εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μακρή.
45΄: Ο Κατσογιάννης σέντραρε από αριστερά, ο Ηλιάδης πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Μακρής εντυπωσιακά απέκρουσε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε από τα δεξιά ο Κατσογιάννης, ο Βυλλιώτης πήρε την κεφαλιά,ο Φούκας απέκρουσε πάνω στην γραμμή και το σουτ του Ελέζι στην συνέχεια κόντραρε στους αμυντικούς του Αίολου.

Β΄ Μέρος

Πίεσε περισσότερο
Η ομάδα της Βοιωτίας αύξησε την πίεση της στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να γυρίσει το ματς.

Με στημένο του Κουρλού
Ο Αίολος έκανε αισθητή την παρουσία του στο 49ο λεπτό όταν ο Δημήτρης Κουρλός εκτέλεσε δυνατά φάουλ από μακρινή απόσταση και ο τερματοφύλακας Γιώργος Φαλαγγίτης απέκρουσε σε κόρνερ.


Ίδια εικόνα
Στο τελευταίο 30λεπτο του ματς φάνηκε ξανά ο Αίολος να μένει από δυνάμεις. Η κόπωση έπαιξε καθοριστικό ρόλο και σε αυτή την αναμέτρηση της ομάδας.

«Πρώτη» Καββαδία


Ο 17χρονος Κώστας Καββαδίας ντεμπούταρε στα Play Off και ήταν η μοναδική αλλαγή των γηπεδούχων. Μπήκε στο ματς στο 55ο λεπτό στην θέση του Χρήστου Τόσκα.

Άστοχος ο «Βέζιρ»- Νικήθηκε ο Κατσογιάννης


Δυο καλές στιγμές έχασε η Θήβα μέσα σε ένα δίλεπτα στα πρώτα λεπτά του β΄ μέρους. Στο 55ο λεπτό ο Στάθης Παπαχαραλάμπους εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και η κεφαλιά του Δημήτρη Βεζιρτζόγλου από κοντά έφυγε άουτ από το δεξί δοκάρι του Αίολου. Στο 57ο λεπτό ο μέσος Αχιλλέας Κατσογιάννης (Φωτογραφία) βρέθηκε σε θέση βολής σούταρε, όμως ο Φώτης Μακρής απέκρουσε σωτήρια.



Όλα 1 με Βεζιρτζόγλου
Στο 63ο λεπτό η Θήβα μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες έφερε το ματς στα ίσα. Ο Αχιλλέας Κατσογιάννης έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου βρέθηκε «ξεχασμένος» στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατό σουτ ψηλά στην αριστερή γωνία του Φώτη Μακρή ισοφάρισε σε 1-1.




Η «χρυσή» αλλαγή


Η 1η αλλαγή του Τάκη Πλατή ο φορ Αλέκος Ανυφαντής (Φωτογραφία) γύρισε το ματς με δικό του τέρμα. Στο 69΄ ο Θανάσης Τσατσαρώνης έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Αλέκος Ανυφαντής με κεφαλιά στην δεξιά γωνία του Φώτη Μακρή έγραψε το τελικό 1-2.





Τραυματισμός Ελέζι


Ο δεξιός μπακ των φιλοξενούμενων  Τάσος Ελέζι αποχώρησε από την αναμέτρηση με πρόβλημα τραυματισμού στο 84ο λεπτό με τον Ευρυτανικής καταγωγής Σωτήρη Παναούλη να τον αντικαθιστά.


Κοντά σε 3ο
Με την συμπλήρωση του 90ου λεπτού η Θήβα έχασε ευκαιρία να κάνει 3 τα τέρματα της. Ο Αχιλλέας Κατσογιάννης σέντραρε από δεξιά και το σουτ του Δημήτρη Βεζιρτζόγλου αποκρούστηκε σωτήρια σε κόρνερ από τον πορτιέρο του Αίολου.


Οι καλύτερες φάσεις
49΄: Απευθείας δυνατή εκτέλεση φάουλ του Κουρλού αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
52΄: Ο Κουτσοδήμος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Βυλλιώτης έπιασε την κεφαλιά και ο Μακρής απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.
55΄: Ο Κουτσοδήμος πάσαρε στον Ταυταρίδη, που σούταρε από καλή θέση, με την μπάλα να βρίσκει σε αντίπαλο και να καταλήγει κόρνερ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αίολου. Ο Παπαχαραλάμπους εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και η κεφαλιά του Βεζιρτζόγλου από κοντά πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι του Μακρή.
57΄: Ο Ανυφαντής πάσαρε στον Κατσογιάννη, ο οποίος σούταρε από καλή θέση και ο Μακρής έδιωξε σωτήρια.
63΄: Ο Κατσογιάννης έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Βεζιρτζόγλου στο δεύτερο δοκάρι από κοντά με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μακρή και ισοφάρισε σε 1-1.
69΄: Ο Τσατσαρώνης σέντραρε από αριστερά και ο Ανυφαντής από κοντά με γυριστή κεφαλιά στην δεξιά γωνία των γηπεδούχων έγραψε το 1-2.
79΄: Ο Ταυταρίδης έβγαλε την κάθετη για τον Κατσογιάννη, ο οποίος σούταρε και ο Μακρής απέκρουσε σε κόρνερ.
86΄: Εκτέλεση φάουλ του Κουρλού από πλάγια δεξιά απέκρουσε σε κόρνερ ο πορτιέρο της Θήβας.
90΄: Ο Κατσογιάννης έβγαλε την σέντρα από δεξιά και το σουτ του Βεζιρτζόγλου αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

«Φώναξαν»
Μετά το τέλος της αναμέτρησης και οι δυο ομάδες μαζεύτηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και φώναξαν δυνατά το όνομα της ομάδας τους. Ήταν και για τους 2 το τελευταίο ματς της σεζόν.



Αγωνία για την Θήβα
Οι άνθρωποι της Θήβας ήταν για περίπου 10 λεπτά με το τηλέφωνο στο χέρι, με την αγωνία να είναι έκδηλη. Τελικώς δεν ήρθε κάποιο θετικό μήνυμα από αυτούς και συγκεκριμένα στην έκβαση του ματς Χαλκίδα-Μαλεσίνα.

Κίτρινες Κάρτες
Ηλιάδας, Αζακάς Θ., Ράμμος, Περιάλης Γ., Ανυφαντής, Βεζιρτζόγλου

Διακριθέντες
Αίολος: Μακρής, Κουρλός, Ζαραβέλης, Νικολάου
Θήβα: Βεζιρτζόγλου, Κατσογιάννης, Κουτσοδήμος, Τσατσαρώνης

Δηλώσεις Προπονητών

Γιάννης Φλωράκης (Αίολος): «Έχω 2.5 μήνες στην ομάδα και δεν είχα από την αρχή τον πρώτο λόγο για να φτιάξω αυτή την ομάδα. Παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από αυτά τα παιδιά και από το υπάρχον υλικό και από την προσπάθεια την οποία καταβάλλανε. Το ίδιο ισχύει και για την διοίκηση, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για αυτούς, αναγκαστήκαν και τρέξανε τελευταία στιγμή, έτσι ώστε να καταφέρουμε τελευταία στιγμή να κατέβουμε σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που καταβάλλανε. Τα περισσότερα παιδιά δεν είχαν εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια, ούτε από Δ΄ Εθνική παρά μόνοι ορισμένοι παίκτες. Νομίζω μόνο θετικά πράγματα έχουν αποκομίσει από αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Νομίζω ότι υπολειπόμαστε ακόμη έτσι ώστε να φτάσουμε και να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Είναι κρίμα για το Καρπενήσι και την Ευρυτανία γενικότερα να μην μπορεί να είναι ανταγωνιστική στις υπόλοιπες ομάδες. Δεν λέω να διεκδικήσει, αλλά να είναι ανταγωνιστική. Η διεκδίκηση θα έρθει σιγά-σιγά, πρώτα γίνεσαι ανταγωνιστικός και μετά διεκδικείς.»
Σε ερώτηση σχετικά με την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο δήλωσε: «Εμείς παίζαμε με κλειστή άμυνα. Καταφέρναμε και μπλοκάραμε τους αντιπάλους στο πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλευόμασταν τις αντεπιθέσεις και βάζαμε κάποια γκολ. Από εκεί και πέρα μετά το 60΄, το 65΄, το 70΄ έρχονταν η κούραση, δυστυχώς δεν είχαμε την ποσότητα και την ποιότητα την οποία χρειαζόμασταν έτσι ώστε να μπορέσω να φρεσκάρω την ομάδα και να καταφέρει να κρατήσει το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό ότι αυτοί οι λίγοι ποδοσφαιριστές καταφέρανε και προηγούνταν απέναντι σε ομάδες που είχαν μεγαλύτερο μπάτζετ, καλύτερους παίκτες και πιο έμπειρους και μόνο συγχαρητήρια τους αξίζουν. Ξέρουμε το τι φταίει, το είδαμε, είναι η πρώτη φορά και πιστεύω ότι του χρόνου η διοίκηση θα οργανωθεί και θα πάμε ακόμη καλύτερα.»          

Τάκης Πλατής (Θήβα): «Υπήρχαν στιγμές στα μπαράζ, που η τύχη μας γύρισε λίγο την πλάτη. Υπήρχαν στιγμές, οι οποίες δεν πρέπει να τις ονομάσω εγώ θα πρέπει να τις ονομάσουν άλλοι. Όλοι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Μια ομάδα ερασιτεχνική δεν μπορεί να παίζει τα μισά παιχνίδια και ιδιαίτερα με τις δυνατές ομάδες με 10 παίκτες, σε κάθε παιχνίδι να τις ακυρώνουν από ένα γκολ και μιλάμε για ερασιτεχνικές ομάδες. Παρόλα αυτά εγώ το ίδιο θα έλεγα εάν η Θήβα ήταν πρωταθλήτρια, να συνέβαινε κάτι μαγικό να ανέβουν και οι 3 ομάδες. Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην Χαλκίδα πανάξια είναι εκεί, γιατί πιστεύω και οι 3 ομάδες καταφέρανε να μαζέψουν πάρα  πολύ κόσμο στο γήπεδο και να είναι να πολύ κόσμιοι μεταξύ τους, να μην υπάρχει ούτε μια αντεκδίκηση. Αυτό μόνο μπορούν να το κάνουν μεγάλες ομάδες, όπως είναι η Χαλκίδα, η Θήβα, οι μεγάλες πόλεις και μας έδειξε και ότι και η Μαλεσίνα είναι μια ομάδα πολύ περήφανη και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Τώρα ο Αίολος ήταν μια καλή ομάδα. αλλά με μικρό ρόστερ και για αυτό ίσως δεν άντεξε σε αυτή την διαδικασία. Σε μας τα τελευταία 3 παιχνίδια αυτής της διαδικασίας, τα παίζαμε με το μισό ρόστερ, ήταν πολύ δύσκολο, τα παιδιά έχουν κουραστεί. Εγώ πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια, σε όλα τα δικά μου παιδιά, στην διοίκηση μου. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Βυλλιώτη, η οποία με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία. Για εμάς θέλω να υπάρχει η επομένη μέρα.»

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Γιάννης Φλωράκης): Μακρής, Φούκας, Ράικος Ν., Ηλιάδης, Αζακάς Θ., Τριανταφυλλόπουλος, Τόσκα(55΄ Καββαδίας), Ράμμος, Ζαραβέλης, Κουρλός, Νικολάου

Θήβα (Τάκης Πλατής): Φαλαγγίτης, Ελέζι(84΄ λ.τρ. Παναούλης), Τσατσαρώνης, Παπαχαραλάμπους, Ταυταρίδης, Καραμπετιάν, Περιάλης Γ.(89΄ Σκουρτανιώτης), Κατσογιάννης, Βυλλιώτης(53΄ Ανυφαντής), Βεζιρτζόγλου, Κουτσοδήμος

Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας (ΣΔΠ Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Δημήτρης Βαφειάδης (ΣΔΠ Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Αντώνης Διπλάρης (ΣΔΠ Καρδίτσας)















































Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Κολλημένος & Μιχάλης Λάμπρου
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος