Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Αίολος-Χαλκίδα 1-2

Μέσα σε ένα δίλεπτο ο Α.Ο. Χαλκίς γύρισε το ματς και νίκησε τον Αίολο με 1-2. Οι νταμπλούχοι Ευρυτανίας μέχρι το 80ο λεπτό κέρδισαν με 1-0 και ήταν κοντά σε μια ιστορική νίκη.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μάιου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 5 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική για τον 7ο όμιλο. Έγινε κάτω από ηλιοφάνεια, καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία περίπου 200 θεατών.
Ο Αίολος του Γιάννη Φλωράκη έκανε υπερπροσπάθεια για 2ο συνεχόμενο ματς και «άγγιξε» το θαύμα της νίκης, καθώς μέχρι το 80ο λεπτό κέρδιζε με 1-0. Η ομάδα της Ευρυτανίας αμύνονταν διαρκώς και προσηλωμένη απόλυτα στο τακτικό της πλάνο έψαχνε το γκολ μέσα από αντεπιθέσεις. Κάτι τέτοιο έγινε στο 44ο λεπτό, όπου ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Κουρλός άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη δέχτηκε περισσότερη πίεση, με τον πορτιέρο Φώτη Μακρή στο 63ο να αποκρούει πέναλτι και να κρατάει το 1-0. Στο 80ο και στο 82ο λεπτό έγινε η ολική ανατροπή. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο αρχηγός Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος.
Η Χαλκίδα του Γιώργου Λάμπρου ήταν νωχελική στο πρώτο μέρος, είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Αίολου. Σε μια αντεπίθεση στο φινάλε του 1ου μέρους έμεινε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος με τις διορθωτικές αλλαγές ανέβασε την πίεση του και έφτασε στην ολική ανατροπή. Η ομάδα της Εύβοιας απώλεσε πέναλτι στο 63ο λεπτό όταν ο Βαγγέλης Ανέστης νικήθηκε από την «άσπρη βούλα» από τον γκολκίπερ Φώτη Μακρή. Τα νικητήρια γκολ επετεύχθησαν στο 80ο λεπτό με τον Βασίλη Τσομπάνη και με τον  στόπερ Κώστα Καραμπά στο 82ο λεπτό. Μάλιστα ο μεσοεπιθετικός Ηλίας Δήμου είχε δοκάρι στο 85΄ και σπουδαία ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς.
Την επόμενη (3η) ο Αίολος θα αγωνιστεί στην Θήβα την Κυριακή (17/5) και η Χαλκίδα στην έδρα της Μαλεσίνα. Η πρωταθλήτρια Εύβοιας έφτασε στους 4 βαθμούς, ενώ ο Αίολος παρέμεινε στον 1 πόντο.

Γύρω στους 200
Η αναμέτρηση έγινε παρουσία περίπου 200 θεατών και σίγουρα η προσέλευση των φιλάθλων δεν ήταν η αναμενόμενη, αν αναλογιστεί κανείς την επιτυχία στην πρεμιέρα με την Μαλεσίνα. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές, καθώς επικρατούσε ηλιοφάνεια και υψηλή θερμοκρασία.




«Χαλκιδαίοι» εκδρομείς
Οι νικητές είχαν στον πλευρό τους περίπου 15 με 20 φιλάθλους, που ταξίδεψαν από την Ευβοϊκή πρωτεύουσα.


2η ήμερα
Ο Α.Ο.Χ. ήρθε στο Καρπενήσι από την Τρίτη και διανυχτέρευσε στο Hotel Avaris.

Παρουσία Προέδρου
Και σε αυτό το ματς στις κερκίδες βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας. Παρών ήταν τα εξής στελέχη του Δ.Σ.: Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Νίκος Δροσίνης και Βασίλης Κατσίκης.


Κοντά ο Μαστραντωνάς
Έντονα έζησε το ματς ο ενωσιακός προπονητής των νέων της ΕΠΣ Εύβοιας  και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Χ. Σταύρος Μαστραντωνάς, αφού όσο το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Αίολου κάθονταν σε «αναμμένα κάρβουνα».

Ίδια 11αδα
Ο Γιάννης Φλωράκης κατέβασε την ομάδα της Ευρυτανίας με την ίδια ακριβώς σύνθεση, όπως στην Κυριακάτικη πρεμιέρα με την Μαλεσίνα απέναντι στην τοπική ομάδα.

Αλλαγή επόπτη


Ο Δημήτρης Τίκας (Φωτογραφία) εκτέλεση χρέη δεύτερου βοηθού, καθώς αντικατέστησε τον αρχικά ορισθέντα Δημήτρη Βαφειάδη. Και οι δυο τους είναι από τον σύνδεσμο Καρδίτσας.

Γνώριμος ρέφερι


Το ματς σφύριξε ο Τριαντάφυλλος Τίκας (Φωτογραφία) από την Καρδίτσα, ο οποίος κατά το παρελθόν πέρασε για περίπου 1,5 χρόνο από την Ευρυτανική διαιτησία.

Δεξιός ο αρχηγός της μικτής


Ο Παύλος Τσεκούρας (Φωτογραφία) που είναι αρχηγός της μικτής νέων της ΕΠΣ Εύβοιας υπερασπίστηκε το δεξιό άκρο της άμυνας των φιλοξενούμενων. Με την ενωσιακή ομάδα αγωνίζεται την τελευταία 2ετια ως κεντρικός μέσος ενάντια στις μικτές ομάδες του νομού μας.

Σε άλλα «στρατόπεδα»

 












Γιάννης Φλωράκης (Φωτογραφία Αριστερά) και Γιώργος Λάμπρου (Φωτογραφία Δεξιά) είχαν τεθεί ξανά αντιμέτωπη πριν από 13 χρόνια στην Δ΄ Εθνική. Τότε ο Γιάννης Φλωράκης καθοδηγούσε τον ΑΠΟΚ και ο Γιώργος Λάμπρου τον Λήλα Βασιλικού. Στο τότε ξερό γήπεδο του Καρπενησίου το Βελούχι είχε κερδίσει με 2-1 και εκτός έδρας είχε φέρει ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0).

Συμπαίχτες στην άμμο



Ο τερματοφύλακας του Αιόλου Φώτης Μακρής συνάντησε συμπαίχτες του στην Εθνική άμμου. Πρόκειται για τους: Βαγγέλη Ανέστη, Κώστα Καραμπά και Γιώργο Μόνο (Φωτογραφία ).

Ο αδερφός του «δικέφαλου» πορτιέρο
Ο Βαγγέλης Ανέστης είναι ο μεγαλύτερος κατά 3 χρόνια αδερφός του τερματοφύλακα Γιάννη της ΑΕΚ.
Α΄ Μέρος

Κατοχή μπάλας
Οι φιλοξενούμενοι της Χαλκίδας είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο 45λεπτο, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν την μεγάλη φάση μπροστά από την εστία του Αίολου.

«Κυνήγησαν» στις αντεπιθέσεις
Με «συμπαγή» άμυνα ο Αίολος «κυνήγησε» το γκολ μέσα από αντεπιθέσεις, κάτι που το κατάφερε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους.

Ακυρωθέν γκολ


Στο 18ο λεπτό ο αριστερός χαφ Νίκος Νικολάου (Φωτογραφία) σέντραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο. Ο δεύτερος βοηθός Δημήτρης Τίκας τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ και το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ.



Την τελευταία στιγμή
Ο Α.Ο. Χαλκίς έχασε την καλύτερη του στιγμή στο πρώτο μέρος στο 22ο λεπτό όταν ο Δήμου πάσαρε στον Τσομπάνη, που βρέθηκε σε θέση βολής σούταρε και ο Θωμάς Αζακάς την τελευταία στιγμή βρήκε την μπάλα και την κόντραρε αποκρούοντας σε κόρνερ.




«Χτύπησε» ο Κουρλός


Ο συνήθης ύποπτος και πρώτος σκόρερ της φετινής Α΄ Ευρυτανίας όσο σε κανονική διάρκεια τόσο και σε Play Off Δημήτρης Κουρλός άνοιξε «λογαριασμό» και στα Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Στο 44ο λεπτό ο Φώτης Μακρής έκανε το βολέ, ο Χάρης Ζαραβέλης πήρε την κεφαλιά και τον έβγαλε τον Δημήτρη Κουρλό μόνο απέναντι στον τερματοφύλακα της Χαλκίδας με παίκτη των νταμπλούχων Ευρυτανίας να πλασάρει υποδειγματικά στην δεξιά γωνία των φιλοξενούμενων και να ανοίγει το σκορ (1-0).





Οι καλύτερες φάσεις
9΄: Σουτ του Ευσταθίου εκτός περιοχής πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
16΄: Ο Βαλκάνος σούταρε από μακρινή απόσταση και ο Μακρής μπλόκαρε εύκολα.
22΄: Ο Δήμου πάσαρε στον Τσομπάνη, που μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή από αριστερά σούταρε και ο Αζακάς απέκρουσε σωτήρια με προβολή σε κόρνερ.
29΄: Ξαφνικό μακρινό σουτ του Τσομπάνη εκτός περιοχής πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι του Αίολου.
44΄: Ο Μακρής έκανε το βολέ, ο Ζαραβέλης πήρε την κεφαλιά-πάσα και ο Κουρλός μπήκε στην περιοχή από δεξιά μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα της Χαλκίδας πλάσαρε υποδειγματικά στην δεξιά του γωνία και πραγματοποίησε το 1-0.

Β΄ Μέρος

Ανέβηκε η Χαλκίδα
Χάρις τις αλλαγές των Γιώργου Τσιβίκα και Βαγγέλη Ανέστη οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επιθετικοί και όσο περνούσε η ώρα ενέτειναν την πίεση μπροστά από τα καρέ του Αίολου. Ευτύχησαν να γυρίσουν το ματς μέσα σε 2 λεπτά και να φύγουν από το Καρπενήσι χωρίς βαθμολογική απώλεια.

Βρήκε χώρους
Ο Αίολος βρήκε περισσότερους χώρους στο δεύτερο μέρος, αφού η Χαλκίδα ανοίχτηκε και αρκετά  για να σκοράρει. Η ομάδα της Ευρυτανίας ωστόσο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους.

Ευκαιρίες για 2ο

 












Αισθητή την παρουσία έκανε ο Αίολος στο 58ο και στο 61ο λεπτό. Πρώτα ο Νίκος Νικολάου (Φωτογραφία Αριστερά) σέντραρε από αριστερά και ο Χάρης Ζαραβέλης (Φωτογραφία Δεξιά) βρήκε την μπάλα με προβολή και αυτή πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Γιώργου Μόνου. Ενώ 3 λεπτά έπειτα ο Βαγγέλης Τζιόλας σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό και να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια της Χαλκίδας σε κόρνερ.




Έπιασε πέναλτι


Ο τερματοφύλακας του Αίολου Φώτης Μακρής (Φωτογραφία Κέντρο) κράτησε το μηδέν στο 63ο λεπτό αποκρούοντας την εκτέλεση πέναλτι του Βαγγέλη Ανέστη. Ο Γιώργος Τσιβίκας (Φωτογραφία Αριστερά) μπήκε στην περιοχή από αριστερά και ανατράπηκε από τον Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Βαγγέλης Ανέστης (Φωτογραφία Δεξιά) ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών σούταρε και ο Φώτης Μακρής έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε εντυπωσιακά.





Πρώτη Γούλα
Ο Ταξιάρχης Γούλας «ντεμπούταρε» στα Play Off ανόδου, παίρνοντας την θέση του Νίκου Νικολάου στο 71ο λεπτό.

Κόπωση
Και σε αυτό το ματς παρατηρήθηκε κόπωση από την ομάδα της Ευρυτανίας, με τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Φλωράκη να μην μπορούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ίδιο ρυθμό.

Ισοφάριση με Τσομπάνη


Η Χαλκίδα ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 80ο λεπτό όταν ο Δήμου σέντραρε από δεξιά και ο Βασίλης Τσομπάνης μετά από αδράνεια της άμυνας του Αίολου εξ επαφής έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1. Οι παίκτες της Χαλκίδας πανηγύρισαν έντονα το γκολ η δε του Αίολου διαμαρτυρήθηκαν στο 2ο βοηθό Δημήτρη Τίκα για οφσάιντ.




Νέο γκολ


Πριν καλά-καλά «κοπάσουν» οι πανηγυρισμοί του γκολ της ισοφάρισης οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ολική ανατροπή στο παιχνίδι. Στο 82ο λεπτό ο Δήμου σέντραρε από αριστερά και ο Κώστας Καραμπάς (Φωτογραφία) με όμορφη κεφαλιά στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Φώτη Μακρή πραγματοποίησε το 1-2. Ο στόπερ της Ευβοικής ομάδας πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του, φιλάθλους έξαλλα το τέρμα που πέτυχε. Μάλιστα έπεσε και στο έδαφος εκτός αγωνιστικού χώρου, βγάζοντας την φανέλα του. Ο ρέφερι Τριαντάφυλλος Τίκας τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα.







Απομάκρυνση Φλωράκη
Με το 2ο γκολ της Χαλκίδας ο προπονητής του Αίολου απομακρύνθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου από απόφαση του ρέφερι Τριαντάφυλλου Τίκα, καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα. Οδηγίες από τον πάγκο έδινε ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Λερογιάννης με τον coach να βλέπει τα τελευταία λεπτά από την κερκίδα.




Δοκάρι με Δήμου


Σπουδαία ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς είχε η Χαλκίδα στο 85ο λεπτό όταν ο Μάριος Δήμου μπήκε στην περιοχή από αριστερά και σούταρε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αίολου.



Ένταση για το Fair Play
Ο Ταξιάρχης Γούλας στο 90ο λεπτό πρέσαρε ψηλά, προσπαθώντας να σκοράρει την στιγμή, που ο συμπαίκτης του εκτέλεσε το πλάγιο τηρώντας τον άγραφο κανόνα του Fair Play και κέρδισε κόρνερ. Επικράτησαν αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών, αλλά ο Βαγγέλης Τζιόλας γύρισε την μπάλα στους παίκτες της Χαλκίδας, εκτελώντας το κόρνερ.


Προώθηση Μακρή
Στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων ο τερματοφύλακας του Αίολου προωθήθηκε σε εκτέλεση κόρνερ, πηδώντας για κεφάλια. Η Χαλκίδα έβγαλε αντεπίθεση, ωστόσο δεν μπόρεσε να σουτάρει στην κενή εστία.




Αποβολή του captain


Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο αρχηγός του Αίολου Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος (Φωτογραφία) είδε την 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα σε αντίπαλο.



Οι καλύτερες φάσεις
55΄: Εκτέλεση φάουλ του Δήμου από καλή θέση πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αίολου.
58΄: Ο Νικολάου σέντραρε από αριστερά και ο Ζαραβέλης από κοντά στο πρώτο δοκάρι έκανε την προβολή, η οποία πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι του Μόνου.
61΄: Σουτ του Τζιόλα εκτός περιοχής κόντραρε σε παίκτη κόντρα σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.
62΄: Ο Τσιβίκας μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Τριανταφυλλόπουλο, κερδίζοντας το πέναλτι.
63΄: Ο Ανέστης αναλαμβάνει να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών σουτάρει και ο Μακρής εκτινάσσεται στην αριστερή του γωνία και αποκρούει.
71΄:  Διαδοχικά σουτ του Τσιβίκα από κοντά κόντραραν σε αμυντικούς και το νέο σουτ του Ανέστη κόντρα σε παίκτη του Αίολου και κατέληξε κόρνερ δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
72΄: Σουτ του Ευσταθίου εκτός περιοχής πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αίολου.
78΄: Ο Δήμου εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Φιλιππίδης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι που πέρασε λίγο πάνω από το τέρμα του Αίολου.
80΄: Ο Δήμου σέντραρε από αριστερά και ο Τσομπάνης εξ επαφής έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1
82΄: Ο Δήμου σέντραρε από αριστερά και ο Καραμπάς με πανέμορφη κεφαλιά στο δεξί «παραθυράκι» του Μακρή έκανε το 1-2.
85΄: Ο Δήμου έκανε έξοχη ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και σούταρε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αίολου.
91΄: Ο Φούκας γέμισε από την άμυνα, ο Κουρλός κατέβασε σούταρε από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο και να καταλήγει κόρνερ.
93΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος είδε 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα και αποβλήθηκε.

Πανηγύρισαν το «διπλό»
Μετά την λήξη τις αναμετρήσεις οι ποδοσφαιριστές των νικητών πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους. Φώναξαν το όνομα της ομάδας τους στο κέντρο του γηπέδου και χειροκρότησαν και χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους τους.




Κίτρινες Κάρτες
Ράμμος, Νικολάου, Καραμπάς, Δήμου

Διακριθέντες
Αίολος: Ράμμος, Κουρλός, Μακρής, Νικολάου
Χαλκίδα: Δήμου, Ευσταθίου, Τσιβίκας, Τσομπάνης

Δηλώσεις Προπονητών

Γιάννης Φλωράκης (Αίολος): «Πιστεύω ότι η κούραση και η έλλειψη εμπειρίας από τους ποδοσφαιριστές μου έπαιξαν σημαντικό ρολό στο να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά εγώ είμαι ευχαριστημένος, τα παιδιά προσπάθησαν σε όλο το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς στο 1-0, χάσαμε δυο ευκαιρίες όπως είδατε κλασσικές και θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει μετά στο 2-1, όπου χάσαμε μια ευκαιρία στο τέλος. Είναι σημαντικό όμως αυτά τα παιδιά να παίρνουν τέτοιες εμπειρίες, τέτοιους αγώνες, γίνονται καλύτεροι ποδοσφαιριστές και όλη η ομάδα γίνεται καλύτερη. Θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα της Χαλκίδας καλή συνέχεια, είναι καλή ομάδα είναι έμπειρη και να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τα παιδιά μου για την προσπάθεια την οποία κάνανε.»

Γιώργος Λάμπρου (Χαλκίδα): «Η αλήθεια είναι ξεκινώντας από την αρχή και βλέποντας και το προηγούμενο παιχνίδι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας σε κάποιο βαθμό. Ούτε στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, εννοώ στο παιχνίδι με την Θήβα και αυτό που μπορούμε και είχαμε δείξει μέσα στην χρονιά, αλλά ούτε και σήμερα. Για σήμερα μιλάμε συγκεκριμένα μπήκαμε κατά ένα περίεργο τρόπο στο αργό παιχνίδι και στο παιχνίδι καθυστερήσεων από το πρώτο λεπτό του αντιπάλου, σε ένα υποτονικό παιχνίδι, παρασυρθήκαμε και εμείς και πετάξαμε έτσι ένα ημίχρονο. Μπορεί να είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, μπορεί κατά διαστήματα να παίξαμε στο μισό γήπεδο, αλλά από τακτικής πλευράς δεν ήμασταν καλοί στο επιθετικό κομμάτι και δεν βρήκαμε λύσεις για να φτάσουμε στο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπορώ να πω ότι βελτιώσαμε κάποια πράγματα, ρισκάραμε και αρκετά αλλά το πιο σπουδαίο από όλα είναι ότι χωρίς να πιάσουμε πάλι την απόδοση που μπορούμε και τα στάνταρ των ποδοσφαιριστών μας είχαμε καθαρό μυαλό και είχαμε ηρεμία μέχρι το τέλος. Αυτό μπορώ να πω ότι μας έδωσε το παιχνίδι πέρα από την ποιότητα και την δυναμικότητα που είναι αναμφισβήτητα μεταξύ των δυο ομάδων. Σήμερα είχαμε κάποιες τάσεις να αυτοκτονήσουμε.»

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Γιάννης Φλωράκης): Μακρής, Φούκας, Τόσκα, Ηλιάδης, Αζακάς Θ., Τριανταφυλλόπουλος, Ζαραβέλης, Ράμμος, Τζιόλας, Κουρλός, Νικολάου(71΄ Γούλας)

Χαλκίδα (Γιώργος Λάμπρου): Μόνος, Τσεκούρας, Θωμάς, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης(86΄ Μαρίνος), Βαλκάνος(61΄ Τσιβίκας), Φιλιππίδης, Δήμου, Σμυρναίος(46΄ Ανέστης)

Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας (ΣΔΠ Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Αντώνης Διπλάρης (ΣΔΠ Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Δημήτρης Τίκας (ΣΔΠ Καρδίτσας)













































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος