Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Μαλεσίνα-Αίολος 0-0

Ο νταμπλούχος Ευρυτανίας Αίολος στάθηκε «όρθιος» στην Μαλεσίνα και επέστρεψε στο Καρπενήσι με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0).
Το ματς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαΐου στο Δημοτικό στάδιο Μαλεσίνα και ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική για τον 7ο όμιλο. Έγινε κάτω από μια ηλιόλουστη μέρα με αέρα όμως και παρουσία περίπου 500 θεατών.
Η Μαλεσίνα του Σπύρου Λέντα «γκέλαρε» στο γήπεδο και ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Οι «κόκκινοι» στο πρώτο μέρος είχαν την ελαφριά υπεροχή, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν την μεγάλη ευκαιρία μπροστά από τα καρέ της Ευρυτανικής ομάδας. Στην επανάληψη ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους, πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως βρήκαν απέναντι τους τον Φώτη Μακρή. Ο διεθνής πορτιέρο του Αίολου, όταν χρειάστηκε δήλωσε «παρών» και έκανε σωτήριες αποκρούσεις. Στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε ο Κώστας Πάππος της ΑΕΜ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο Αίολος του Γιάννη Φλωράκη παρατάχτηκε με αμυντικό πλάνο, παίζοντας με όλες του τις γραμμές κοντά και κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα και χωρίς να δεχτεί γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν εύκολα το πρώτο μέρος, χωρίς να αντιμετωπίσουν στις δυσκολίες. Στην επανάληψη παρά την κόπωση και τους τραυματισμούς μπόρεσαν να έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας, έχοντας και «φύλακα άγγελο» τον τερματοφύλακα τους Μακρή. Επιθετικά δεν μπόρεσαν να βγάλουν κάποια αξιόλογη προσπάθεια, ωστόσο η άμυνα ήταν το «κλειδί» που έφερε τον σπουδαίο βαθμό στους νταμπλούχους Ευρυτανίας.
Την επόμενη (2η) ο Αίολος υποδέχεται στο Καρπενήσι  στις 13 Μαΐου την Χαλκίδα και η Μαλεσίνα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Θήβα.

500 φίλαθλοι
Κοσμοσυρροή επικράτησε στο γήπεδο της Μαλεσίνας, αφού το ματς της πρεμιέρας έγινε παρουσία περίπου 500 θεατών. Η κερκίδα του γηπέδου γέμισε, ενώ η συνάντηση έγινε κάτω από ηλιοφάνεια όμως με αέρα ανά διαστήματα.




Όλοι στον πόντο
Και οι 4 ομάδες του 7ου Ομίλου των Play Off Ανόδου στην Γ΄ Εθνική έχουν 1 βαθμό, αφού και το Χαλκίδα-Θήβα έληξε ισόπαλο με 1-1.

«Έσπασε» η κατάρα
Οι Ευρυτανικές ομάδες την τελευταία 3ετια «μετρούσαν» στα Play Off Ανόδου στην Γ΄ Εθνική 18 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η «κατάρα» των αποτυχημένων αποτελεσμάτων σταμάτησε και ο Αίολος είναι η πρώτη ομάδα τα τελευταία χρόνια του νομού μας που παίρνει βαθμό.

Κοντά ο Πρόεδρος
Την αναμέτρηση στην Μαλεσίνα παρακολούθησε από κοντά ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας. Παρών ήταν επίσης και ο τέως γενικός γραμματέας της ΕΠΣΕ και νυν υπάλληλος Διονύσης Βονόρτας.


Λιγοστοί του Αίολου
Λιγοστοί ήταν οι φίλαθλοι της ομάδας του Καρπενησίου, που παραβρέθηκαν στην Μαλεσίνα, για να δουν την ομάδα τους να στέκεται όρθια και να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό.


Η διάταξη του Αίολου
Ο φιλοξενούμενος Αίολος ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Φώτη Μακρή. Δεξιός αμυντικός ήταν ο Τόλης Φούκας και αριστερός ο Χρήστος Τόσκα. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν οι: Γιάννης Ηλιάδης και Θωμάς Αζακάς. Στα αμυντικά χαφ έπαιξε ο Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος με τον Χάρη Ζαραβέλη. Πιο μπροστά στον άξονα ήταν ο Χρήστος Ράμμος. Δεξιός χαφ ξεκίνησε ο Δημήτρης Κουρλός και αριστερός ο Νίκος Νικολάου. Στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Βαγγέλης Τζιόλας.

Παρουσία Δ.Σ.
Σημαντική ήταν η παρουσία της διοίκησης του Αίολου και σε αυτό το ματς. Το Δ.Σ. της ομάδας είναι φέτος σε όλα τα ματς κοντά στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Στην Μαλεσίνα παραβρέθηκαν οι διοικητικοί: Σεραφείμ Ράικος (Πρόεδρος), Γιάννης Λερογιάννης, Κώστας Οικονόμου και Περικλής Πλακιάς. Παρών ήταν ο επί δεκαετίες γενικός γραμματέας της ομάδας Σεραφείμ Λερογιάννης, το αναπληρωματικό μέλος Γιάννης Παρούτσας και ο πιστός φίλος του συλλόγου και παλαιός παίχτης της Σταύρος Μαντής.


3 απουσίες
Εκτός αποστολής έμειναν 3 βασικοί παίκτες του Αίολου λόγω τραυματισμού. Πρόκειται για τους: Νίκο Ράικο (Είδε το ματς από την κερκίδα), Κώστα Μπόνια και Ταξιάρχη Γούλα.

Καλή αντιμετώπιση

Εκτός από το θετικό αποτέλεσμα ο νταμπλούχος Ευρυτανίας έτυχε καλής διαιτησίας, αφού ο Αθηναίος Μιχάλης Μάλαμας (Φωτογραφία) σε καμία περίπτωση δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι ο Αίολος είναι πρωταθλητής μιας εκ των πιο αδύναμων Ενώσεων. Κατά το παρελθόν έχουμε δει αρκετούς ρέφερι να αντιμετωπίζουν τις ομάδες μας σαν το «φτωχό» συγγενή.

Παράπονα γηπεδούχων
Η διαιτησία του κ. Μάλαμα άφησε την ομάδα της Μαλεσίνας με αρκετά παράπονα, με τους φιλάθλους τους στο τέλος να τα βάζουν με το ρέφερι και τους βοηθούς του.

«Ήρωας» ο Μακρής


Οι σωτήριες επεμβάσεις του διεθνή γκολκίπερ με ην Εθνική Άμμου του Αίολου Φώτη Μακρή, κράτησαν την πρωταθλήτρια ομάδα της Ευρυτανίας όρθια σε μια δύσκολη έδρα.

7 κίτρινες
Συνολικά 7 ποδοσφαιριστές του Αίολου αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα.


Παλαιοκατούνα-Αίολος(;)
Η Μαλεσίνα 2008 προέκυψε από την συγχώνευση με την Αναγέννηση Παλαιοκατούνας το 2008 και τα μητρώα της και το Α.Φ.Μ. της είναι της άλλοτε πρωταθλήτριας Ευρυτανίας.

Ξανά με «Λενταίους»-Κοκονδύνη


Ο προπονητής της Μαλεσίνας Σπύρος Λέντας (Φωτογραφία Αριστερά) και οι γιοί του Νίκος και Δημήτρης (Φωτογραφία Κέντρο) είχαν αντιμετωπίσει τον Αίολο πριν από 3 χρόνια στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου με τον Αχιλλέα Δομοκού. Το ίδιο συνέβη και με τον πορτιέρο Σπύρο Κοκονδύνη (Φωτογραφία Δεξιά).

Πρώτος βαθμός
Για 1η φορά Ευρυτανική ομάδα έφυγε από το γήπεδο της Μαλεσίνας από το 1990 και ύστερα με τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς οι Φθιωτοί μετρούσαν μόνο νίκες.

Α΄ Μέρος

Πρωτοβουλία Μαλεσίνας
Οι γηπεδούχοι της Μαλεσίνας είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας για περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας στα πόδια τους. Απείλησαν όμως από στημένες φάσεις και δεν μπόρεσαν να κάνουν την μεγάλη στιγμή μπροστά από τα «καρέ» των νταμπλούχων Ευρυτανίας.

Λιγοστές φάσεις
Κακό ματς έγινε στο πρώτο ημίχρονο, με τις αξιόλογες στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες να είναι λιγοστές.

Άστοχος ο Μπέσσας


Η καλύτερη φάση στο πρώτο 45λεπτο σημειώθηκε στο 23ο λεπτό, όταν ο Δημήτρης Γκανάς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο προωθημένος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Μπέσσας πήρε την κεφαλιά από κοντά, με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αίολου. Ο Μπέσσας δεν γιόρτασε τα γενέθλια του με ένα θετικό αποτέλεσμα.



Το έβγαλε εύκολα
Ο Αίολος έκλεισε τους χώρους μπροστά από την εστία του και έβγαλε εύκολα το πρώτο μέρος, χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα. Επιθετικά δεν φάνηκε στα πρώτα 45΄, αφού οι προσπάθειες για αντεπίθεση κατέληξαν στο κενό.

Οι καλύτερες φάσεις
9΄: Δυνατό σουτ του Δέδε εκτός περιοχής έφυγε ψηλά άουτ πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.
23΄: Ο Γκανάς Δ. εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Μπέσσας πήρε στο δεύτερο δοκάρι από κοντά την κεφαλιά, που πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Μακρή.
45΄: Σέντρα-σουτ του Σέττου από πλάγια αριστερά μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο τερματοφύλακας του Αίολου.

Β΄ Μέρος

Τελική Αίολου


Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Αίολος έκανε την μοναδική του ολοκληρωμένη επιθετική προσπάθεια στον αγώνα. Ο Δημήτρης Κουρλός εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και η κεφαλιά του Βαγγέλη Τζιόλα (Φωτογραφία) από κοντά έφυγε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Σπύρου Κοκονδύνη.


Δυνατά οι «κόκκινοι»
Η πρωταθλήτρια Φθιώτιδας Μαλεσίνας ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο 45λεπτο και πίεσε τον Αίολο στο πρώτο 15λεπτο.

Πολλές διακοπές
Αρκετές διακοπές είχε το παιχνίδι στην επανάληψη κυρίως λόγω μυϊκών τραυματισμών των φιλοξενούμενων. Η ομάδα της Ευρυτανίας προέρχεται από ένα χαμηλής δυναμικής πρωτάθλημα και ήταν φυσικό επακόλουθο η κόπωση να εμφανιστεί στα τελευταία λεπτά.


Απειλητικός ο Ρούσσης

 












Στο 4ο λεπτό μόλις του δευτέρου 45λεπτου οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να προηγηθούν. Ο Δημήτρης Σέττος σέντραρε από δεξιά και η προβολή του πρώτου σκόρερ της Α ΄ΕΠΣΦ Κώστα Ρούσση (Φωτογραφία Δεξιά) χωρίς πίεση από κοντά πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Δημήτρης Σέττος (Φωτογραφία Αριστερά) είχε μπει επικίνδυνα στην περιοχή του Αίολου από αριστερά, όμως σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.




Άντεξε την πίεση
Ο Αίολος αμύνονταν και στο δεύτερο μέρος και διαχειριζόμενος υποδειγματικά το ματς κατάφερε να αντέξει στην πίεση του αντιπάλου και να μην δεχτεί γκολ.

«Έχασε» Θ. Αζακά

 












Ο στόπερ Θωμάς Αζακάς (Φωτογραφία Αριστερά) του Αίολου αποχώρησε στο 76ο λεπτό λόγω τραυματισμού, με τον Πάνο Αζακά να παίρνει την θέση. «Χωλαίνοντας» και με πρόβλημα τραυματισμού έβγαλε ολόκληρο το ματς ο κεντρικός μέσος Χάρης Ζαραβέλης (Φωτογραφία Δεξιά).





Ανέβασε ξανά
Μετά από ένα νεκρό διάστημα 60΄-80΄, οι γηπεδούχοι της Μαλεσίνας ανέβασαν ξανά την απόδοση τους, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ.

«Απογειώθηκε» ο Μακρής


Εντυπωσιακή επέμβαση πραγματοποίησε στο 85ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Αίολου Φώτης Μακρής. Ο Δημήτρης Σέττος σέντραρε από αριστερά, ο Νίκος Λέντας (Φωτογραφία) πήρε την κεφαλιά από κοντά, με τον πορτιέρο του Αίολου να «απογειώνεται» εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία και να αποκρούει σε κόρνερ κρατώντας το «μηδέν».



Ζήτησαν αποβολή


Στο 86ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν αποβολή και 2η κίτρινη κάρτα σε μαρκάρισμα του Χρήστου Τόσκα (Φωτογραφία) πάνω σε παίκτη της ΑΕΜ. Ο ρέφερι Μιχάλης Μάλαμας ωστόσο δεν τιμώρησε με κάρτα την παράβαση του παίκτη του Αίολου.


Έμειναν με 10


Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα στην Μαλεσίνα ήρθε και η αποβολή του Κώστα Πάππου (Φωτογραφία) στο 89ο λεπτό. Ο δεξιός οπισθοφύλακας των «κόκκινων» αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Μιχάλη Μάλαμα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Γιάννη Ηλιάδη. Θα απουσιάσει από τον αγώνα με την Θήβα, καθώς θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική.



Νέο «όχι»
Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κώστας Ρούσσης εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση, όμως ο Φώτης Μακρής έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ κρατώντας ανέπαφη την εστία του.


Οι καλύτερες φάσεις
46΄: Ο Κουρλός εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και η γυριστή κεφαλιά του Τζιόλα από κοντά πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κοκονδύνη.
47΄: Ο Σέττος κέρδισε την κόντρα από τον Αζακά Θ., μπήκε στην περιοχή από πλάγια αριστερά και σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της δεξιάς γωνίας του Μακρή.
49΄: Ο Σέττος γύρισε από δεξιά και η προβολή του αφύλακτου Ρούσση από κοντά πέρασε μόλις άουτ πάνω από το τέρμα του Μακρή.
54΄: Ο Σέττος είδε εκτός θέσης τον Μακρή έκανε από πλάγια δεξιά και μακρινή απόσταση το ψηλοκρεμαστό σουτ, που πέρασε ελάχιστα πάνω από τα γκολπόστ του Αίολου.
57΄: Χαμηλό σουτ του Γκανά Χ. εκτός περιοχής πέρασε παράλληλα άουτ από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.
59΄: Σουτ του Δέδε εκτός περιοχής κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αίολου.
74΄: Σουτ του Λέντα Ν. από καλή θέση μέσα στην περιοχή κόντραρε σε αμυντικό του Αίολου και κατέληξε κόρνερ.
77΄: Όμορφη εκτέλεση φάουλ του Ρούσση κατέληξε μόλις άουτ από το αριστερό «Γ» του Μακρή.
81΄: Ο Δέδες έκανε την σέντρα από δεξιά και η κεφαλιά του Μπέσσα από καλή θέση πέρασε πάνω από το τέρμα των Ευρυτάνων.
85΄: Ο Σέττος σέντραρε όμορφα από τα αριστερά, ο Λέντας Ν. έπιασε την κεφαλιά από κοντά και ο Μακρής «απογειώθηκε» εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.
87΄: Ο Γκανάς Δ. εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και η κεφαλιά του Λελούδα πέρασε λίγο άουτ.
89΄: Ο Πάππος αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο στον Ηλιάδη και αποβλήθηκε.
93΄: Ο Γκανάς Δ. γέμισε προς τα καρέ του Αίολου και ο Σέττος μέσα από την περιοχή και δεξιά σούταρε πάνω από το τέρμα του Μακρή.
95΄: Εκτέλεση φάουλ του Ρούσση από καλή θέση απέκρουσε σε κόρνερ ο Μακρής από την αριστερή του γωνία.

Πανηγύρισαν τον βαθμό
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης οι παίκτες του Αίολου πανηγύρισαν την επιτυχία τους, φωνάζοντας δυνατά το όνομα της ομάδας τους.



Τα «έβαλαν» με τον Μάλαμα
Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων τα έβαλαν με το διαιτητικό τρίο και συγκεκριμένα με τον διαιτητή Μιχάλη Μάλαμα. Μάλιστα ο ρέφερι κατά την αποχώρηση του για τα αποδυτήρια «λούστηκε» με νερό από τους φιλάθλους των γηπεδούχων.



Κίτρινες Κάρτες
Γκανάς Χ., Ρούσσης, Μακρής, Φούκας, Τόσκα, Τριανταφυλλόπουλος, Ζαραβέλης, Τζιόλας, Κουρλός.

Διακριθέντες
Μαλεσίνα: Σέττος, Γκανάς Δ.
Αίολος: Μακρής, Ηλιάδης, Τζιόλας, Αζακάς Θ.

Δηλώσεις Προπονητών

Σπύρος Λέντας (Μαλεσίνα): «Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη, για να είναι η συνέχεια καλύτερη για μας. Από εκεί και έπειτα ξέραμε ότι το παιχνίδι έκρυβε κινδύνους, γιατί ήταν σίγουρο ότι ο Αίολος θα έρχονταν εδώ να παίξει πολύ κλειστά και θα έψαχνε κάποιες αντεπιθέσεις για να κάνει κάτι καλό στο παιχνίδι. Παράπονο δεν έχω από τα παιδιά, προσπάθησαν πάρα πολύ με κάθε τρόπο να διασπάσουν την άμυνα. Είχαμε ευκαιρίες, δεν κατορθώσαμε να κάνουμε γκολ. Φυσικά στο δεύτερο ημίχρονο μπορώ να πω ότι υπήρχαν από την αρχή πολλές καθυστερήσεις από τους παίκτες του Αίολου, όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εκεί που έπρεπε ο Αίολος να μείνει με παίκτη λιγότερο, γιατί έγινε ένα άσχημο μαρκάρισμα σε έναν παίκτη δικό μας, δεν έδειξε ο διαιτητής την κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Αίολου και μετά από πέντε λεπτά έγινε ένα μαρκάρισμα δικού μας παίκτη σχεδόν ίδιο και σε  εμάς έδειξε κάρτα και μείναμε και με 10 παίκτες. Οπότε θα έχουμε και μια απώλεια για το επόμενο παιχνίδι. Δεν έχουμε περιθώρια να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι χάσαμε σήμερα. Πιστεύω ότι υπάρχουν ψυχικά αποθέματα στα παιδιά και θα γίνει η προσπάθεια στα επόμενα παιχνίδια. Αυτό το πρωτάθλημα είναι διάρκειας 20 ημερών, θα γίνει η προσπάθεια από την πλευρά μας. Φυσικά χάθηκαν βαθμοί σε ένα παιχνίδι που πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, συγχαρητήρια στον Αίολο για την προσπάθεια και τον βαθμό που πήρε και συνεχίζουμε την Τετάρτη.»

Γιάννης Φλωράκης (Αίολος): «Πιστεύω ότι ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και αυτό οφείλεται στην ποιότητα του γηπέδου, δεν βοήθησε τις δυο ομάδες και περισσότερο την ομάδα της Μαλεσίνας. Ξέρουμε ότι είναι πιο ποιοτική από εμάς. Εμείς καταφέραμε με κλειστή άμυνα και πήραμε τον βαθμό. Είναι σημαντικό για αυτά τα παιδιά, τα οποία προέρχονται από το τοπικό της Ευρυτανίας να καταφέρνουν να παίρνουν έναν βαθμό εκτός έδρας. Τα προηγούμενα χρόνια καμία ομάδα δεν είχε καταφέρει να πάρει βαθμούς σε αγώνες μπαράζ. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα έχει συνέχεια και στα επόμενα παιχνίδια, θα έχει καλές παρουσίες και θα διεκδικεί επί ίσοις όρις όλα τα παιχνίδια και όπου φτάσουμε. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Μαλεσίνας, ήταν λίγο άτυχη σήμερα, έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την φιλοξενία, που μας έκαναν. Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι.»

Συνθέσεις Ομάδων

Μαλεσίνα (Σπύρος Λέντας): Κοκονδύνης, Πάππος, Λελούδας, Λέντας Δ., Μπέσσας, Δέδες, Γκανάς Δ., Γκανάς Χ.(74΄ Ζησόπουλος), Ρούσσης, Λέντας Ν., Σέττος

Αίολος (Γιάννης Φλωράκης): Μακρής, Φούκας, Τόσκα, Ηλιάδης, Αζακάς Θ.(76΄ λ.τρ. Αζακάς Π.), Τριανταφυλλόπουλος, Ζαραβέλης, Ράμμος, Τζιόλας, Κουρλός(95΄ Ράικος Γ.), Νικολάου

Διαιτητής: Μιχάλης Μάλαμας (ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)
1ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Γουργιώτης (ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)
2ος Βοηθός: Νικόλας Τσαλίκογλου (ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)

















































Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λάμπρου & Παναγιώτης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος