Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

1η κρίσιμη έξοδος στην Β΄ φάση για τον Άτλαντα


Σε αγωνιστικό ρυθμό επιστρέφει ξανά ο Γ.Σ. Άτλας, ο οποίος αύριο το απόγευμα θα ταξιδέψει στην Στυλίδα, όπου θα αναμετρηθεί με την τοπική ομάδα των Φαλάρων.
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Απριλίου στο Πάρκο Λαού στην Στυλίδα και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Β΄ φάση της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ του 2ου Ομίλου.
Τα Φάλαρα του Αποστόλη Λαχανά έχουν μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα μπαράζ ανόδου, αφού στην πρεμιέρα πέρασαν με εξαιρετικό β΄ ημίχρονο από το Καρπενήσι νικώντας την Ακαδημία. Οι Φθιωτοί θέλουν να συνεχίσουν με νικηφόρο αποτέλεσμα, το οποίο θα τους αυξήσει και άλλες τις ελπίδες για μια εκ των δυο θέσεων που οδηγούν απευθειας στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντά θα ταξιδέψει για πρώτη φορά μακριά από το Καρπενήσι στην β΄ φάση του πρωταθλήματος. Ο Γυμναστικός θέλει να συνεχίσει με νικηφόρο αποτέλεσμα, ώστε να κάνει ένα ακόμη βήμα για άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία. Εκκρεμεί η εξ αναβολής αναμέτρηση κόντρα στον Μώλο, η οποία αναμένεται να οριστεί σε νέα ημερομηνία.
Την αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Αλέκος Κοτσιμπός μαζί με τον Γιώργο Σαμαρά.

Και Κυριακή αγώνα
Η ομάδα της Στυλίδας θα δώσει και την Κυριακή ξανά αναμέτρηση, αφού θα παιχτεί η συνεχεία του αγώνα με τον Μώλο. Ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής διακόπηκε σε σκορ 6-14 υπέρ των Μωλιωτών.

Νίκη για Α.Ο.Μ.
Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής ο Μώλος πριν δυο ημέρες επικράτησε στο γήπεδο του της Π.Α.Κ. με 76-62.

1ο εκτός
Ο Άτλας θα δώσει το πρώτο του ματς στην δεύτερη φάση σε Φθιωτικό έδαφος. Στην α΄ φάση μετρούσε δυο νίκες εκτός με Δωρίδα(Ομάδα της Φωκίδας) και Άρη Σπερχειάδας και μια ήττα στην Λαμία από τον τοπικό Αίαντα Μοσχοχωρίου.

Ήττα πέρυσι
Τα Φάλαρα πέρυσι είχαν κερδίσει στο γήπεδο τους τον Άτλαντα με 62-54.

3η Αγωνιστική Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ Β΄ Φάση (2ος Όμιλος)

Γ.Σ. Τα Φάλαρα-Γ.Σ. Άτλας Πάρκο Λαού 18-4-2015 17:00
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Ιωάννα Παπαματθαίου-Δημήτρης Γλωσσόπουλος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

1η αγωνιστική Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ Β΄ Φάση(2ος Όμιλος)

Γ.Σ. Τα Φάλαρα-Α.Ο. Μώλος Πάρκο Λαού 19-4-2015 17:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Ανθή Τσιμπρικά-Διονύσης Αναγνώστου-Κώστας Κονδυλόπουλος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)