Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Από την Αμερική, την Ευρώπη και την Α1΄ στο τουρνουά Καρπενησίου ο Ντίνος Σταυρόπουλος


Μεταξύ των ονομάτων που ξεχωρίζουν στο 5ο τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου είναι ο 40χρονος Ντίνος Σταυρόπουλος, ο οποίος δηλώθηκε από την ομάδα Βελούχι 2315. Ο Σταυρόπουλος αγωνίζεται την φετινή σαιζόν με τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, διεκδικώντας την άνοδο μέσω των μπαράζ στην Γ΄ Εθνική.
Σε ηλικία 14 χρονών έφυγε από το Μεσολόγγι για τον Τρίτωνα Αθηνών. Συνέχισε στην Αμερική σε Κολεγιακό πρωτάθλημα με την ομάδα UIC(NCAA) . Επέστρεψε στην Ελλάδα για το Περιστέρι και τον Παπάγου(Έπαιξε με αυτές τις δυο ομάδες στην Α1΄ από το 1997 έως το 1999). Εν συνεχεία αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα Γαλλίας(Roanne)-Γερμανίας(Epinal/Artland Dragons, ETB Basket)-Ελβετίας(Boncourt), επιστρέφοντας στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Πατρών(A1΄), τον Κεραυνό Αιγίου, την Γ.Ε. Αγρινίου και τον Α.Ο. Αγρινίου. Αγωνίζεται στην θέση του γκάρντ.
Ντίνος Σταυρόπουλος και Άρης Παπαδάκης είναι οι μοναδικοί παίχτες του τουρνουά, που έχουν παραστάσεις Α1΄. Η ιστοσελίδα μας θα συνεχίσει τα αφιερώματα παιχτών που θα «κοσμήσουν» με την παρουσία τους το τουρνουά της περιοχή μας.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ακόλουθο video τον Ντίνο Σταυρόπουλο: www.youtube.com/watch?v=PCSaTT-8gJ0




Φωτογραφίες: www.basket247.gr