Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Κορασίδες: Π.Α.Κ.-Γ.Σ. Λαμίας 1-3

Ανώτερες ήταν οι κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Λαμίας και έφυγαν νικήτριες από το Καρπενήσι, επικρατώντας της τοπικής Π.Α.Κ. με 1-3 στα σετ.
Το παιχνίδι έγινε την Κυριακή 1 Μαρτίου στο κλειστό του Καρπενησίου και ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου των κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ. Άρχισε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα παρουσία λίγων θεατών.
Η Π.Α.Κ. του Φώντα Ζαχαρόπουλου (Η προπονήτρια Κατερίνα Μπαλωμένου ήταν διαιτητής) μετά από 2 νικηφόρα αποτελέσματα γνώρισαν την ήττα. Ξεκίνησαν άσχημα στο ματς και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως κέρδισαν το 3ο σετ και μείωσαν σε 1-2, δείχνοντας αρκετή μαχητικότητα. Τελικώς ηττήθηκαν στο τελευταίο σετ με 19-25 και πήραν τον 1 βαθμό της ήττας. Η Ακαδημία έχει 7 βαθμούς(2 νίκες-3 ήττες) σε 5 παιχνίδια.
Ο Γ.Σ. Λαμίας του Ντίνου Καρβούνη μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε σχετικά εύκολα να πάρει τα πρώτα δυο σετ. Το 3ο σετ χάθηκε με 26-24, ωστόσο τα κορίτσια της Φθιωτικής ομάδας ανέκαμψαν και πήραν το 4ο σετ φεύγοντας με το νικηφόρο αποτέλεσμα από το Καρπενήσι. Ο Γυμναστικός έφτασε τους 5 πόντους(2 νίκες-1 ήττα), έχοντας δώσει 3 μόλις ματς(Ένα εκ των οποίων κέρδισε στα χαρτιά).
Την επόμενη (6η) αγωνιστική η Π.Α.Κ. δεν έχει αγώνα, αφού το προγραμματισμένο ματς με τον Α.Ο. Λαμίας στο Καρπενήσι έγινε τον Δεκέμβριο. Θα παίξει ξανά στις 15 Μαρτίου εκτός έδρας με τον Άρη Σπερχειάδας .Ο Γυμναστικός θα αγωνιστεί στις (7/3) με τον Άρη στο κλειστό της Σπερχειάδας και με την Φθία μια ημέρα μετά σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Κόουτς ο Καρβούνης


Προπονητής της ομάδας των κορασίδων, αλλά και των παγκορασίδων του Γυμναστικού είναι ο αθλητής της αντρικής ομάδας που παίζει στην Α1  Ντίνος Καρβούνης. Μάλιστα το Σάββατο (28/2) ο Γυμναστικός  του Θανάση Κατσίγιαννη πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 για το πρωτάθλημα της Volleyleague κόντρα στον Φοίνικα Σύρου.

Σφύριξε η Μπαλωμένου


Την αναμέτρηση σφύριξε η προπονήτρια της Π.Α.Κ. Κατερίνα Μπαλωμένου και την ευθύνη του «κοουτσαρίσματος» είχε ο συνεργάτης της Φώντας Ζαχαρόπουλος (Φωτογραφία).

Με λίμπερο


Ο Γ.Σ. Λαμίας έπαιξε με λίμπερο και την θέση αυτή κάλυψε η Χρύσα Ζημιανίτη (Φωτογραφία).

Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες
Μετά την εντός έδρας ήττα της Π.Α.Κ. από τον Γυμναστικό λιγόστεψαν οι ελπίδες για την κατάληψη μια εκ των δυο θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Με το ίδιο σκορ είχε κερδίσει και πέρυσι στο Καρπενήσι η ομάδα της Λαμίας στις παγκορασίδες.

Ο «κορμός» του γυναικείου
Για τις νικήτριες στην γυναικεία ομάδα, που αντιμετωπίζει ο Άτλαντας στον 3ο Όμιλο της ΕΣΠΕΚΕΛ αγωνίζονται οι: Κατερίνα Κατσόγιαννου(Αρχηγός), Χρύσα Ζημιανίτη, Μυρτώ Κουκούλη, Βίκυ Σιαφάκα, Αγγελική Γαλανού, Χρύσα Βαίτσα, Κωνσταντίνα Γκέκα και Μαρία Τσουρουπάκη.

Τραυματισμός Ρεντζέπη & Μακρή














Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησαν από το γήπεδο η Σταυρούλα Ρεντζέπη (Φωτογραφία Αριστερά)  και η αρχηγός της Π.Α.Κ. Ελίνα Μακρή (Φωτογραφία Δεξιά).

Τα σετ
18-25, 14-25, 26-24, 19-25

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Φώντας Ζαχαρόπουλος): Τσούμα, Τσίγκα, Χρυσικού, Ρεντζέπη, Μακρή, Τσιώλη, Καρφή, Πετσάβα, Νικοπολίδη, Μούτσι

Γ.Σ. Λαμίας (Ντίνος Καρβούνης): Τσουρουπάκη Ε., Παπαγεωργίου, Τσουρουπάκη Μ., Κουκούλη, Σιαφάκα, Κατσόγιαννου, Ζημιανίτη(λ), Γαλανού, Βαϊτσα, Γκέκα

Διαιτητής: Κατερίνα Μπαλωμένου
Κριτής: Χριστίνα Νούλα









































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος