Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Δεν ξεπέρασαν τις 40 μεταγραφές οι ομάδες της Ευρυτανίας


Ολοκληρώθηκε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στον νομό Ευρυτανίας. Παρά το γεγονός ότι φέτος η ΕΠΟ δεν είχε κάποιο ποσοτικό περιορισμό οι μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν ήταν μόλις 37, ενώ υπήρξε 1 επανεγγραφή ελεύθερου ποδοσφαιριστή και ως τώρα 1 πρώτη εγγραφή.
Ο Αίολος έκανε τις πιο δυνατές μεταγραφές, αποκτώντας τον Βαγγέλη Τζιόλα από την Δόξα Βλαχογιαννίου, τον πορτιέρο Φώτη Μακρή από τον Αστέρα Ζωγράφου, τον Αποστόλη Φούκα από τον Δικέφαλο Πυργετού και τον Αλέκο Κόκκοτα από την Ποταμιά. Στον ΑΠΟΚ μεταγράφηκε ο Παναγιώτης Κόλλιας της Ένωσης Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα.
Από την Μυρίκη ξεχώρισε η μεταγραφή του Μάκη Κωστή από την Δόξα Μουρικίου/Πελοπίδας Θήβας, ενώ μέλη της ομάδας είναι και οι: Μάκης Ζήκας(Φραγκίστα) και Βασίλης Δόσης(Απεραντιακός)
7 νέα πρόσωπα περιλαμβάνει το ρόστερ των Αγράφων, εκ των οποία τα 3 είναι εκτός Ευρυτανίας. Εντάχτηκαν στην ομάδα οι: Κώστας Αρκουμάνης(Ποταμιά), Γιώργος Βούρτσας, Αποστόλης Ντάλλας(Κρέντη), Αντώνης Ζαχαρόπουλος(Αίολος), Γιώργος Ζαπαντιώτης(Νέος Θέρμιος Απόλλων), Μιχάλης Κωστίδης(Δόξα Αγίας Άννας) και Τάσος Κωστούλας(Α.Ε. Ζεφυρίου). Στην Ποταμιά μεταγράφηκε ο Γιάννης Κατσίφας του Απεραντιακού και στην Κρέντη ο Θοδωρής Κατσαρός από τα Άγραφα. Καμία μεταγραφή όπως ήταν φυσικό δεν έκανε η Φραγκίστα, καθώς έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Περισσότερες ήταν οι μεταγραφές που έγιναν στο Β΄ τοπικό, καθώς το πρωτάθλημα θα γίνει την Άνοιξη. Η ΑΕΚ έκανε 9 προσθήκες, αποκτώντας τους: Δημήτρη Γιαννόπουλο, Μάκη Νιαβή, Δημήτρη Κολλημένο(Ποταμιά), Χρήστο Αρκουμάνη, Χρήστο Γενιτσαρόπουλο(Μυρίκη), Γιάννη Λάππα(Κεράσοβο), Κώστα Ιωάννου(Κρέντη) και Πάνο Ζιάκα(Αίολος), ενώ ως ελεύθερος από την ΑΚΕΚ εντάχτηκε ο Δημήτρης Κοτσιμπός.
Το Κεράσοβο ενέταξε στο ρόστερ του τους: Πάνο Ζωχάκη, Γιάννη Γραβιά, Κώστα Λελούδη(Άγραφα), Γιάννη Χαλκιά(Φραγκίστα) και Νίκο Σβερώνη(Ποταμιά). Στον Απεραντιακό μεταγράφηκαν οι: Θανάσης Αθανασίου(Ραπτόπουλο), Νίκος Κώτσιας, Γιώργος Κουτσοκώστας(Παλαιοκατούνα), Πάνος Γαλανός, Άκης Τσιούμας και Κώστας Κουτσοθανάσης(Άγραφα).
Το Κρίκελλο απέκτησε τον βετεράνο φορ Πάνο Φουρλιά από τον Αίολο, ενώ την πρώτη του εγγραφή πραγματοποίησε ο Νίκος Ξηρομερίτης. Καμία μεταγραφή δεν πραγματοποίησε το Ραπτόπουλο και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Σημάδια διάλυσης για τον Άγιο Προκόπιο και την Παλαιοκατούνα 2010, ενώ Αγία Τριάδα, Μικρό Χωριό και Γρανίτσα θα πρέπει να διαγραφούν, καθώς είναι ανενεργά εδώ και αρκετά χρόνια.