Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

3πλο δυνατό φίνις εκτός Ευρυτανίας για τα Άγραφα


Δυνατά τελείωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Παναγραφιωτικός, ο οποίος πρόσθεσε στο δυναμικό του 3 ποδοσφαιριστές εκτός Ευρυτανίας, εκ των οποίων οι δυο έχουν αγωνιστεί ξανά στην ομάδα.
Επέστρεψε στην ομάδα ο 28χρονος επιθετικός Τάσος Κωστούλας, ο οποίος είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας την περίοδο 2011-2012, ενώ έχει παίξει στην ομάδα και την περίοδο 2009-2010. Ο ποιοτικός ποδοσφαιριστής, που κατάγεται από τα Άγραφα μετρά 32 συμμετοχές στο τοπικό και 30 τέρματα. Την φετινή σαιζόν αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια της Α΄ ΕΠΣ Δυτικής Αττικής με την φανέλα της Α.Ε. Ζεφυρίου, έχοντας μια αποβολή. Τα τελευταία χρόνια έχει παίξει επίσης σε: ΑΠΟ Νικολακάκης, ΠΑΟ Καματερού,  Ελπίδα Αναργύρων και Ελπίδα Ασπροπύργου, ενώ παλαιότερα είχε βρεθεί στις ακαδημίες της Φέγενορντ.
Η 2η επιστροφή ακούει στο όνομα Γιώργος Ζαπαντιώτης. Ο 45χρονος μεσοεπιθετικός φόρεσε την φανέλα των Αγράφων στο δεύτερο μισό της σαιζόν 2012-2013, ενώ τον Ιανουάριο του 2014 μεταγράφηκε στον Νέο Θέρμιο Απόλλωνα, στον οποίο υπήρξε προπονητής-παίχτης στην Β΄ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν περάσει από το τοπικό Ευρυτανίας τα τελευταία χρόνια. Ο Αιτωλοακαρνάνας ποδοσφαιριστής έχει πλούσια καριέρα σε Β΄ και Γ΄ Εθνική. Υπήρξε αρχηγός του Παναιτωλικού, ενώ έπαιξε επίσης σε: Ήφαιστο Αγρινίου, Α.Ε. Μεσολογγίου, Αναγέννηση Άρτας, Ναυπακτιακό Αστέρα, Ελαιόφυτο, Πατραϊκό και Πόρο. Μετρά ως επαγγελματίας 222 συμμετοχές και 27 γκολ.
Το τρίτο απόκτημα, το οποίο θα παίξει για πρώτη φορά στα Άγραφα είναι ο 28χρονος μεσοαμυντικός Μιχάλης Κωστίδης, που μεταγράφηκε από την Δόξα Αγίας Άννας και αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Έχει παίξει επίσης σε: Αετό Πικερμίου, Παλλαυρεωτικό, Άνοιξη και ΑΠΟ Νικολακάκης.

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών στην Ευρυτανία

Τάσος Κωστούλας(Επιθετικός, 28 ετών)
Περίοδος
Ομάδα
Κατ.
Συμμ.
Γκολ
2009-2010
Άγραφα
Α΄ ΕΠΣΕ
13
8
2011-2012
Άγραφα
Α΄ ΕΠΣΕ
19
22

Γιώργος Ζαπαντιώτης(Μέσος, 45 ετών)
Περίοδος
Ομάδα
Κατ.
Συμμ.
Γκολ
2012-2013(Β΄)
Άγραφα
Α΄ ΕΠΣΕ
4
0

*Σημείωσε ένα τέρμα ενάντια στον ΑΠΟΚ, αλλά το παιχνίδι αυτό θεωρήθηκε ως μη γενόμενο ύστερα από τις εκατέρωθεν ενστάσεις.

*Ο Κωστίδης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Α΄ ΕΠΣΕ.