Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Κομβική αναμέτρηση για την Π.Α.Κ. στην Σπερχειάδα-Κρίνεται η 2η θέση


Η δεύτερη θέση του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ θα κριθεί στην Κυριακάτικη αναμέτρηση της Π.Α.Κ. με τον Άρη Σπερχειάδας. Οι Καρπενησιώτες έχουν αβαντάζ 6 πόντων από το παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Η αναμέτρηση είναι στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι στο κλειστό της Σπερχειάδας.
Ο Άρης Σπερχειάδας του Δημήτρη Έλληνα υποδέχεται την ομάδα του Καρπενησίου με στόχο να πάρει την νίκη με διαφορά άνω των 8 πόντων, ώστε να έχει το πάνω χέρι στην διεκδίκηση της 2ης προνομιούχου θέσης. Η ομάδα της Φθιώτιδας θα αγωνιστεί μετά από αρκετό καιρό, αφού μέσα στο 2015 είχαν αναβληθεί οι αγώνες με Δωρίδα και Άτλαντα. Οι Σπερχειαδίτες έχουν δυο νίκες και 1 ήττα, δίνοντας μόλις 3 παιχνίδια, ενώ η Π.Α.Κ. έχει δώσει 6.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου διαγράφει αρκετά αξιοπρόσεκτη παρουσία και θα αναζητήσει το θετικό αποτέλεσμα, που ουσιαστικά θα της εξασφαλίσει την παρουσία στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Καρπενησίου προέρχεται από εύκολη νίκη επί της Δωρίδας στο Καρπενήσι πριν από δυο εβδομάδες.
Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι: Γιώργος Ζάχος και Γιώργος Σαμαράς. Το άλλο ματς του ομίλου Δωρίδα-Αίας Μοσχοχωρίου αναβλήθηκε, ενώ ο Άτλας θα κάνει το ρεπό του.

Αναβολή στο Δωρίδα-Μοσχοχώρι
Η άλλη αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ αναβλήθηκε και δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο αγώνας επρόκειτο να γίνει την Κυριακή 1 Μαρτίου στο γήπεδο Ερατεινής.

«Αέρα» +6
Η Π.Α.Κ. έχει αβαντάζ 6 πόντων σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφού στο ματς του πρώτου γύρου είχε επικρατήσει με 84-78.

Κρίνει το 2ο «εισιτήριο»
Η αναμέτρηση όπως όλα δείχνουν θα κρίνει την 2η θέση στον 4ο Όμιλο της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ,η οποία θα οδηγήσει μια από τις δυο ομάδες στην Β΄ φάση του πρωταθλήματος.

8η Αγωνιστική Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος)
Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας-Π.Α.Κ.1-3-2015 Κλειστό Σπερχειάδας14.00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Γιώργος Σαμαράς(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Ιωάννα Παπαματθαίου & Ανθή Τσιμπρικά (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)