Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Γ.Σ. Άτλας-Γ.Σ. Αντίκυρας 2-3

Στο τάι μπρέικ «λύγισαν» οι γυναίκες του Άτλαντα από τον Γ.Σ. Αντίκυρας, καθώς ηττήθηκαν με 3-2 στα σετ. Οι Καρπενησιώτισσες έκαναν την καλύτερη τους εμφάνιση, παίρνοντας και τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, έχοντας προηγηθεί και με 2-1.
Η αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στο κλειστό του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου και άρχισε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Ο Άτλας του Χρήστου Μακρή παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 2-1. Εν συνεχεία έχασε δύσκολα το 4ο σετ με 22-25 και στο τάι-μπρέικ δεν μπόρεσε να επανακάμψει και μοιραία ηττήθηκε. Τα κορίτσια του Άτλαντα έκαναν την καλύτερη τους εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία θα τους τονώσει την αυτοπεποίθηση εν όψει των επόμενων 3 τελευταίων αναμετρήσεων.
Η Αντίκυρα του Δημήτρη Γουγούση ταξίδεψε στο Καρπενήσι με αρκετές απουσίες αθλητριών και είχε βαθμολογική απώλεια κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του Καρπενησίου. Κατέκτησε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Βοιωτίας αν και βρέθηκε να χάνει στο σκορ έκανε την ολική ανατροπή στο 4ο και 5ο σετ, φεύγοντας από το Καρπενήσι με τους 2 βαθμούς της νίκης.
Η ομάδα του Καρπενησίου θα δώσει ακόμη δυο ακόμη εξ αναβολής αγώνες στο Καρπενήσι με Γ.Σ. Λαμίας και Α.Σ. Ιτέας και θα παίξει και εκτός έδρας με τον Γ.Σ. Αντίκυρας. Ο Άτλας πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ η Αντίκυρα έφτασε τους 7 βαθμούς και στην 4η θέση.

Βαθμολογικός «σεφτές»
Ο Άτλας κατέκτησε τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και «λύγισε» στο τέλος χάνοντας στο τάι μπρέικ. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός στην ιστορία της ομάδας του Χρήστου Μακρή.

Και πρώτα σετ
Η ομάδα του Καρπενησίου παράλληλα κέρδισε και τα πρώτα της σετ στην ιστορία της στο γυναικείο πρωτάθλημα. Μετρούσε 4 ήττες με 3-0 σκορ.

Εκκρεμεί το εκτός
Για την Αντίκυρα εκκρεμεί μόνο το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Άτλαντα Καρπενησίου.

Η αδερφή του Μανιάτη


Με την ομάδα της Αντίκυρας αγωνίζεται η μικρότερη αδερφή του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος Γιάννη Μανιάτη Μαρία (Φωτογραφία). Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μανιάτης ήταν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σαλαπάτα (Πρώην προπονητή του ΑΠΟΚ και της Μυρίκης) κατά την παρουσία και των δυο πριν αρκετά χρόνια στην Θήβα.

Με 7αδα
Η ομάδα της Βοιωτίας είχε πολλές απουσίες και ταξίδεψε στο Καρπενήσι με αποστολή μόλις 7 αθλητριών.

Με λίμπερο Τσουβαλά & Καγκαρά














Η λίμπερο του Άτλαντα Άλμπα Μπούτσι απουσίαζε και την θέση της κάλυψε η Άννα Τσουβαλά (Φωτογραφία Αριστερά) και η «μικρή» Αλίκη Καγκαρά (Φωτογραφία Δεξιά).

Ομάδα 5ου σετ
Η Αντίκυρα για 3η φορά φέτος πηγαίνει παιχνίδι στο τάι μπρέικ, είχαν προηγηθεί οι δυο αναμετρήσεις με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαμίας. Ωστόσο η Αντίκυρα μέχρι σήμερα είχε γνωρίσει της ήττες στο 5ο σετ και για πρώτη φορά νίκησε.

Τα σετ
13-25, 27-25, 25-21, 22-25, 5-15

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Χαντζοπούλου Χ., Χαντζοπούλου Μ., Τσιώνη, Ανδρεάκη, Κυλερτζή, Τσουβαλά(λ), Καγκαρά(λ), Καββαδία, Κολαζά, Γυφτομήτρου, Ρεσίτη, Τσιουγκρή

Γ.Σ. Αντίκυρας (Δημήτρης Γουγούσης): Μίχου, Μανιάτη, Νοικοκύρη, Μπαλακά, Ιωάννου, Σιαμπάνη(λ), Σωτηρίου

Διαιτητής: Πέτρος Κουτσής
Κριτές: Μιχάλης Σφακιανάκης & Σεραφείμ Λερογιάννης

















Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Δημήτρης Κοκοτίνης