Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Δοκιμασία για την Π.Α.Κ. στο Χαλκιοπούλειο με τον Αίαντα

Στην έδρα του πάντοτε επικίνδυνου Αίαντα Μοσχοχωρίου δοκιμάζεται την Κυριακή το πρωί η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης. Η ομάδα της Ευρυτανίας θέλει να συνεχίσει με νίκη, ώστε να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.
Το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας. Είναι στα πλαίσια της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στον 4ο Όμιλο της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Το συγκρότημα της Κατερίνα Μπαλωμένου μετά από 1.5 μήνα θα μπει ξανά στο παρκέ και θα επιδιώξει να πάρει το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα μακριά από το Καρπενήσι. Η ομάδα θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι μέσα στο 2015, καθώς την 4η αγωνιστική έκανε το ρεπό της. Στους τελευταίους αγώνες είχε βρει αρκετά καλό ρυθμό, όμως άγνωστο είναι κατά πόσο επηρέασε τους διακοπές η διακοπή.
Ο Αίαντας του Άρη Κατσούλα είναι πάντα επικίνδυνος, καθώς πήγε να κάνει την «ζημία» την περασμένη Κυριακή στην Σπερχειάδα, όπου ηττήθηκε στην παράταση. Έχει 1 νίκη και 2 ήττες. Διαθέτει 2 από τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας και μιλάμε φυσικά για τον Δημήτρη Μπέλλη και τον Πρόδρομο Αργυρόπουλο. Αγωνίζεται για την χαρά της συμμετοχής και χωρίς άγχος.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Αλέκος Κοτσιμπός και ο Γιώργος Σαμαράς.

Πρώτο του 2015
Η Ακαδημία θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι μέσα στο 2015, αφού την 4η αγωνιστική έκανε ρεπό.

Αλλαγή ώρας
Η αναμέτρηση θα αρχίσει μια ώρα νωρίτερα, αφού αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 1 το μεσημέρι.

Πρώτη φορά αντίπαλοι
Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά, καθώς η Π.Α.Κ. τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.

5η Αγωνιστική Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος) 1-2-2015

Α.Σ. Αίας Μοσχοχωρίου.-Π.Α.Κ. Κλειστό Χαλκιοπούλειο 1-2-2015 12:00
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Ανθή Τσιμπρικά & Ιωάννα Παπαματθαίου (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)