Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Την γειτονική Σπερχειάδα υποδέχεται στο Καρπενήσι ο Άτλας

Με στόχο μια ακόμη νίκη, η οποία θα τον διατηρήσει σε ρόλο «οδηγού» στον 4ο όμιλο της Γ΄ ΕΚΑΣΕ ο Άτλας θα υποδεχτεί την Κυριακή τον γειτονικό Άρη Σπερχειάδας.
Η συνάντηση θα διεξαχθεί την Κυριακή (1/2) στο κλειστό του Καρπενησίου και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ(4ος Όμιλος).
Ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντά είναι αήττητος και οδηγεί την κούρσα στον όμιλο, παίζοντας ταυτόχρονα και όμορφο μπάσκετ. Θα επιδιώξει να πάρει μια ακόμη νίκη απέναντι στον γειτονικό Άρη. Οι Καρπενησιώτες μέχρι στιγμής διαγράφουν αξιοπρόσεκτη κατηγορία και βαδίζουν βήμα-βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι για την άνοδο στην 2η κατηγορία της ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Άρης Σπερχειάδας του Δημήτρη Έλληνα πήρε στην παράταση την νίκη απέναντι στον Αίαντα Μοσχοχωρίου και κρατήθηκε ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ. Η ομάδα από την Δυτική Φθιώτιδα γνωρίζει ότι έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Άτλαντα, ωστόσο θα αγωνιστεί για το καλύτερο δυνατό και με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Παίκτες βαρόμετρο για την ομάδα είναι οι: Ανδρέας Παπασάρας και Σωτήρης Στεφανής.
Το ματς θα σφυρίξουν οι Λαμιώτες Αλέκος Κοτσιμπός και Γιώργος Σαμαράς.

Κόντρα στην «πρώην»


Ο σέντερ του Άτλαντα Πάνος Καλοπήτας (Φωτογραφία) θα παίξει για πρώτη φορά αντίπαλος με την πρώην του ομάδα τον Άρη Σπερχειάδας. Ο 32χρονος Μακρακωμίτης αθλητής αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τον Άρη.

2η αναμέτρηση
Οι δυο ομάδες θα δώσουν την 2η επίσημη αναμέτρηση τους. Πέρυσι είχαν παίξει μόνο στην έδρα της Σπερχειάδας, όπου ο Άτλας «απέδρασε» δύσκολα με το διπλό και με σκορ 50-52.

Στοχεύει στο 4Χ4
Η ομάδα του Καρπενησίου θέλει να διατηρήσει το αήττητο της και να κάνει το 4Χ4, κατακτώντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Ίδιοι με Αίας-Π.Α.Κ.
Οι διαιτητές της συνάντησης θα είναι ίδιοι με το παιχνίδι του Αίαντα με την Π.Α.Κ., που θα ξεκινήσει 6 ώρες νωρίτερα στο Χαλκιοπούλειο.

5η Αγωνιστική Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος) 1-2-2015

Γ.Σ. Άτλας.-Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας Κλειστό Καρπενησίου 1-2-2015 18:00
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος & Λίλα Κλαουδάτου (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)