Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Μυρίκη-Αίολος 1-0

Την αγωνιστική της άνοδο πιστοποίησε για ακόμη μια φορά η Μυρίκη, η οποία σε φιλική συνάντηση επιβλήθηκε με 1-0 του Αιόλου.
Το φιλικό παιχνίδι διεξήχθη με βροχή το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Ξεκίνησε στις 15:15, με τις δυο ομάδες να προετοιμάζονται για τις δύσκολες επερχόμενες αγωνιστικές τους δραστηριότητες.
Η Μυρίκη έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο και πήρε την νίκη χάρης σε γκολ που σημείωσε με απευθείας χτύπημα φάουλ ο Χρήστος Λέρης. Δοκάρι είχε στο πρώτο ημίχρονο ο Κώστας Σταμούλης. Το συγκρότημα του Σπύρου Κολόκα ικανοποίησε με την απόδοση του και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση στην δυσκολότερη καμπή της σαιζόν.
Ο Αίολος επιδόθηκε σε δοκιμές ποδοσφαιριστών και στα αξιοσημείωτα είναι η συμμετοχή δυο Νιγηριανών ποδοσφαιριστών, ενός επιθετικού και ενός επιτελικού χαφ. Η ομάδα του Κώστα Γουλέτα έπαιξε με περιορισμένο αριθμό ποδοσφαιριστών και «φουλάρει» εν όψει των επερχόμενων ντέρμπι. Ο Δημήτρης Κουρλός σημάδεψε το αντίπαλο δοκάρι στο πρώτο μέρος.
Οι νικητές αντιμετωπίζουν την ερχόμενη αγωνιστική τον ΑΠΟΚ, ενώ ο Αίολος έχει ως επόμενο αντίπαλο την Ποταμιά.

Ξεκίνησαν Κόκκοτας & Φούκας














Την εστία του Αιόλου υπερασπίστηκε ο πολύπειρος Αλέκος Κόκκοτας (Φωτογραφία Αριστερά), που επέστρεψε στην ομάδα μετά από 6 χρόνια. Βασικός άρχισε και το έτερο απόκτημα της ομάδας, ο πλάγιος οπισθοφύλακας Αποστόλης Φούκας (Φωτογραφία Δεξιά, Κόντρα στην πρώην του ομάδα).

Τέρμα Λέρης & Παχής


Στο πρώτο ημίχρονο κάτω από τα δοκάρια της Μυρίκης κάθισε ο Χρήστος Λέρης και στην επανάληψη ο Άγγελος Παχής (Φωτογραφία). Ο βασικός πορτιέρο Στάθης Φακίτσας ήταν τραυματίας, ενώ ο αναπληρωματικός Χρήστος Αρκουμάνης απουσίαζε. Στον πάγκο παρέμεινε και ο τραυματίας Γιώργος Μαντέκας, ενώ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Βασίλης Μαυρογόνατος.

«Έγχρωμες» δοκιμές














Ο Κώστας Γουλέτας δοκίμασε δυο Νιγηριανούς ποδοσφαιριστές. Ένας εξ αυτών ήταν ο επιτελικός χαφ με το νο7 ονόματι Ρομπέρτο και ο άλλος έπαιξε στην επίθεση με το νο9 ονόματι Τίμοθι. Ο Αίολος είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2012, έχοντας στην σύνθεση του τους Νιγηριανούς Τζέιμς Ουσμάν Αλί και Εμμάνουελ Τζόνι.

Ατομικό «Ζάρα»-«Ήλι»
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν από πλευράς Αιόλου ο Χάρης Ζαραβέλης και ο Γιάννης Ηλιάδης.


Συμμετείχε ο Λιάγκας


Μετά από αρκετό διάστημα έλαβε μέρος σε δραστηριότητα της ομάδας της Μυρίκης ο Κώστας Λιάγκας, που έχει παίξει την φετινή σαιζόν μόνο στο κύπελλο.

Σφύριξε ο Πλακιάς


Το φιλικό παιχνίδι διεύθυνε ο ταμίας της ομάδας του Προφήτη Ηλία Περικλής Πλακιάς.

Διπλή απόκρουση


Εντυπωσιακή διπλή απόκρουση έκανε στο πρώτο ημίχρονο ο Αλέκος Κόκκοτας στο πρώτο ημίχρονο σε διαδοχικά σουτ των Άγγελου Παχή και Γιάννη Ζαλοκώστα (Φωτογραφία).



Δοκάρι με «Σταμ»


Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δυο ομάδες ισόπαλες με 0-0. Ο Κώστας Σταμούλης με διαγώνιο σουτ από αριστερά σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αλέκου Κόκκοτα.

Τα ισοφάρισε


Οι «Αιολίτες» είχαν και αυτοί στο πρώτο μέρος κάθετο δοκάρι με προσπάθεια του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας Δημήτρη Κουρλού (Φωτογραφία).

Έπαιξε ο Λώλος 


Με την Μυρίκη αγωνίστηκε στην επανάληψη ο παλαιός της άσος Σπύρος Λώλος, που μετέχει με τα Ταταύλα στην Γ΄ ΕΠΣ Αθηνών.

 Με απευθείας φάουλ του Λέρη


Η Μυρίκη πήρε την φιλική νίκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Λέρη. Ο ίδιος είχε και ακυρωθέν τέρμα.


Δεν αγωνίστηκαν
Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για φιλικό παιχνίδι ο Κώστας Γουλέτας άφησε στον πάγκο τους: Νίκο Νικολάου, Κώστα Μπουμπουρή, Πάρι Καραμπά, Ηρακλή Καρατσίκη και Κώστα Σιταρά. 


Συνθέσεις Ομάδων

Μυρίκη (Σπύρος Κολόκας): Λέρης, Μπουμπουρής Γ.(Χ), Παχής, Γενιτσαρόπουλος Κ., Καλύβας, Κρασιάς, Ζαχαράκης, Ζήκας, Σταμούλης, Ζαλοκώστας, Λιάγκας
Αγωνίστηκαν και οι: Φούκας, Μπουμπουρής Γ.(Α), Καμαρέτσος, Ζαραβέλης, Μπάρκας, Λώλος

Αίολος (Κώστας Γουλέτας): Κόκκοτας, Τριανταφυλλόπουλος, Φούκας, Ίβρος, Αζακάς Θ., Μπόνιας, Ράμμος, Ρομπέρτο, Κουρλός, Τίμοθι, Γούλας
Έπαιξαν και οι: Μάρκης, Γουλέτας, Ράικος Ν.

Διαιτητής: Περικλής Πλακιάς(Ταμίας Αιόλου)



























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος