Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Να συνεχίσει με νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη επιδιώκει η Π.Α.Κ.


Η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης υποδέχεται αύριο στο κλειστό του Καρπενησίου τον γειτονικό Άρη Σπερχειάδας και θέλει να συνεχίσει με νικηφόρο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο (20/12) στο κλειστό του Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Η Ακαδημία της Κατερίνας Μπαλωμένου έκανε την πρώτη της νίκη την περασμένη Κυριακή στην έδρα της Δωρίδας και θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της. Οι «πράσινοι» έπαιξαν ανά διαστήματα καλό μπάσκετ και αντέδρασαν σωστά στο τελευταίο λεπτό του ματς, όπου δέχτηκαν πίεση.
Ο Άρης του Δημήτρη Έλληνα προέρχεται από νίκη στην πρεμιέρα με την Δωρίδα, έκανε το ρεπό του και θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες του. Έρχεται με στόχο την νίκη στο Καρπενήσι, η οποία δίνει αβαντάζ στην 2η θέση. Στα συν της φετινής χρονιάς η παρουσία του ταλαντούχου Δημήτρη Παπανικολάου.
Διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος και ο Γιώργος Σαμαράς. Στο άλλο ματς του 4ου Ομίλου την Κυριακή το μεσημέρι το Μοσχοχώρι θα υποδεχτεί την Δωρίδα. Ο Άτλαντας θα κάνει το ρεπό του.

Κρίνει την 2η θέση(;)
Ο Άτλας φαντάζει το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο και η αναμέτρηση Π.Α.Κ.-Άρης Σπερχειάδας θα παίξει σημαντικό ρόλο για την 2η θέση που οδηγεί και αυτή στην επόμενη φάση. Οι αναμετρήσεις των δυο ομάδων όπως όλα δείχνουν θα καθορίσουν, ποια ομάδα θα παίξει στα μπαράζ.

Από νίκες με Δωρίδα
Οι δυο ομάδες στο τελευταίο τους παιχνίδι έχουν νικήσει την Δωρίδα, η μεν Σπερχειάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα της η δε Π.Α.Κ. την περασμένη Κυριακή στην Ερατεινή.

Την Κυριακή το άλλο
Η άλλη αναμέτρηση του 4ου Ομίλου θα γίνει την Κυριακή (21/12) στις 12.30 το μεσημέρι στο Χαλκιοπούλειο και θα αγωνιστούν ο Αίας Μοσχοχωρίου με την Δωρίδα Ερατεινής.

3η Αγωνιστική Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος)

Π.Α.Κ.-Α.Σ.Άρης Σπερχειάδας 20-12-2014 Κλειστό Καρπενησίου 17.00
Διαιτητές: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος & Γιώργος Σαμαράς(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος & Λίλα Κλαουδάτου(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Α.Σ. Αίας Μοσχοχωρίου-Α.Σ. Δωρίδα 21-12-2014 Κλειστό ΔΑΚ Λαμίας 12.30
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Γιώργος Σαμαράς(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής & Διονύσης Αναγνώστου(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)