Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Νίκες με το ίδιο σκορ για την Βοιωτία απέναντι στην Φθιώτιδα












Θετικά έκλεισε τις υποχρεώσεις της για το 2014 στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων και νέων η ΕΠΣ Βοιωτίας. Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου επικράτησε για την 6η αγωνιστική του 6ου Ομίλου με 2-1 και στις δυο κατηγορίες της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Οι αγώνες έγιναν στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣΒ στον Ορχομενό.
Ρεπό έκανε η αήττητη ΕΠΣ Εύβοιας, η οποία απέκτησε «συγκάτοικο» στους νέους, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο. Στις 7 Ιανουαρίου του νέου έτους θα πραγματοποιηθεί η 7η αγωνιστική με τις αναμετρήσεις ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας και ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Βοιωτίας, με την ΕΠΣ Φωκίδας να κάνει το ρεπό της.
Ο Γιάννης Καντάς από πλευράς Βοιωτίας δήλωσε: «Στους παίδες πιστεύω κάναμε ένα μυαλωμένο και ουσιώδες παιχνίδι. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να πετύχουμε δυο έξοχα γκολ. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Στους νέους θα μπορούσε το σκορ να είχε πάρει άλλες διαστάσεις, αλλά η αστοχία μας και η κακή τελική ενέργεια μας κράτησε στα δυο τέρματα. Μετά την μείωση του σκορ από την αντίπαλη ομάδα δείξαμε φόβο, αλλά στο τέλος καταφέραμε και κρατήσαμε την νίκη, που μας δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρωτιά στην Εύβοια.»

Τα στοιχεία των αγώνων

Παίδες: ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας  2-1

Σκόρερ: Καραμπάς, Κακός-Ζαβός
Οι Φθιωτοί προηγήθηκαν με σουτ εκτός περιοχής του Ζαβού. Η Βοιωτία ισοφάρισε με έξοχο πλασέ του Καραμπά(1-1, σκορ ημιχρόνου), ενώ στην επανάληψη ο Κακός μετά από μπαλιά του Καραμπά πραγματοποίησε το τελικό 2-1.

Συνθέσεις Ομάδων

Βοιωτία (Γιάννης Καντάς& Γιώργος Αργύρης): Στουρνάρας, Γερακιός(72΄ λ.τρ Στάμος), Λεοντίου, Πούλος, Καρασάββας, Κούκος, Κασμάς, Κακός(62΄ Κολυμπίρης), Ζαγαρίτης, Καραμπάς, Τουρκοχωρίτης(80΄ Χουσιάδας)

Φθιώτιδα (Νίκος Τισκαράς): Τσίντζηρας, Γκελπένης, Παπαχρήστος, Μητσόπουλος, Υφαντής, Πλιάτσικας, Μαρκόπουλος, Ζαβός, Ζιάκας, Αλτάνης, Καρβέλης

Διαιτητής: Στέφανος Ξηρογιάννης(ΣΔΠ Βοιωτίας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Μιχαηλίδης(ΣΔΠ Βοιωτίας)
2ος  Βοηθός: Νικόλαος Σοφός(ΣΔΠ Βοιωτίας)

Νέοι: ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 2-1

Σκόρερ: Κίσσας, Κολώνιας-Ζαχάρης
Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν 1-0 με σουτ του Κίσσα, ενώ ο Κολώνιας με κεφαλιά μετά από φάουλ του Εμμανουηλίδη διαμόρφωσε το 2-0(Σκορ Ημιχρόνου). Ο Ζαχάρης μείωσε στις αρχές τις επανάληψης.

Συνθέσεις Ομάδων

Βοιωτία (Γιάννης Καντάς-Χρήστος Σκαλτσάς-Βαγγέλης Πούλος): Καράτζαλης, Χουσιάδας(80΄ λ.τρ Αργύρης), Φάσσας, Μερεντίτης, Κολώνιας, Κίσσας(55΄ λ.τρ Κουκοβίνος), Αλμπάνης, Νίκας, Εμμανουηλίδης, Μίχος, Παντίσκος(57΄ λ.τρ Τζάκας)

Φθιώτιδα (Νίκος Τσικράς): Πουλίτσας(70΄ λ.τρ Γιαννακάκος), Θεοχάρης, Κατσάρας, Καραγιάννης, Παπαδήμας, Δικέλης(54΄ Καρβέλης), Αργυρίου, Ζαχάρης, Λαμπρόπουλος, Μανιάς, Μαλισσόβας

Διαιτητής: Γεώργιος Μιχαηλίδης(ΣΔΠ Βοιωτίας)
1ος Βοηθός: Στέφανος Ξηρογιάννης(ΣΔΠ Βοιωτίας)
2ος Βοηθός: Νικόλαος Σοφός(ΣΔΠ Βοιωτίας)

6ος Όμιλος

Παίδες
6η Αγωνιστική
ΕΠΣ Βοιωτίας - ΕΠΣ Φθιώτιδας  2-1
ΕΠΣ Ευρυτανίας - ΕΠΣ Φωκίδας 1-2
Ρεπό: ΕΠΣ Εύβοιας

Η βαθμολογία(Σε 6 αγωνιστικές)
Ομάδα
Βαθμοί
Τέρματα
ΕΠΣ Εύβοιας
12
10-2
ΕΠΣ Βοιωτίας
9
13-7
ΕΠΣ Φθιώτιδας
7
8-7         
ΕΠΣ Φωκίδας
7
6-8
ΕΠΣ Ευρυτανίας
0
1-14

Νέοι

6η Αγωνιστική
ΕΠΣ Βοιωτίας - ΕΠΣ Φθιώτιδας 2-1
ΕΠΣ Ευρυτανίας - ΕΠΣ Φωκίδας 2-2
Ρεπό: ΕΠΣ Εύβοιας


Η βαθμολογία(Σε 6 αγωνιστικές)
Ομάδα
Βαθμοί
Τέρματα
ΕΠΣ Εύβοιας
12
17-0
ΕΠΣ Βοιωτίας
12
14-5
ΕΠΣ Φθιώτιδας
6
12-11
ΕΠΣ Φωκίδας
4
4-11       
ΕΠΣ Ευρυτανίας
1
2-22

Η επόμενη(7η) αγωνιστική(7-1-2015)
ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Βοιωτίας
ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας
Ρεπό: ΕΠΣ Φωκίδας


Φωτογραφίες-Πληροφορίες: Νέα Βοιωτίας