Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Οι «πρωτάρηδες» και οι «παλιοί» του νέου συμβουλίου της ΕΠΣ Ευρυτανίας


4 «παλαιούς» και 5 «νέους» περιλαμβάνει το νέο 9μελες συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Για 2η συνεχόμενη 4ετια θα υπηρετήσει το ποδόσφαιρο της Ευρυτανίας ο 55χρονος επιχειρηματίας Γιώργος Παπαντζίμας.
Το αναπληρωματικό μέλος και μέλος δυο επιτροπών της ΕΠΟ υπήρξε Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ επί Προεδρίας Δημήτρη Πεταρούδη(2010-2014) και μέχρι πρόσφατα διατέλεσε Πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής. Ο 63χρονος «αθλητάνθρωπος» Πάνος Παπαδημητρίου (Έχει υπηρετήσει το ποδόσφαιρο και όχι μόνο από αρκετά πόστα) και ο 51χρονος πρώην Πρόεδρος της Μυρίκης Γιώργος Λιάγκας συμμετείχαν και αυτοί στην διοικούσα επιτροπή το τελευταίο 8μηνο. Ο πρώτος υπήρξε και παλαιότερα στο Δ.Σ. της ΕΠΣ επί Προεδρίας Δημήτρη Χρυσικού (2006-2010). Στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΕ επανήλθε μετά από 8 ολόκληρα χρόνια ο 50χρονος παλαιός διαιτητής Σωτήρης Διώτης, που υπήρξε Αντιπρόεδρος της Ένωσης στην τελευταία θητεία του τότε Προέδρου Χρήστου Δημητρόπουλου.
Ο 38χρονος πρώην διαιτητής, αλλά και τεως παράγοντας των Αγράφων Νίκος Δροσίνης και ο 45χρονος επί σειρά ετών παράγοντας του Απεραντιακού Βασίλης Κατσίκης θα συμμετάσχουν για 1η φορά στο συμβούλιο της ΕΠΣΕ. Το ίδιο συμβαίνει και για τους πρώην Γενικούς Γραμματείς της Κρέντης και της Ποταμιάς π. Ευάγγελο Φεγγούλη (51 ετών, Έχει εμπλακεί με τα διοικητικά αρκετών ομάδων) και Βασίλη Μπούρα(58 ετών) αντίστοιχα. Ο 49χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και Πρόεδρος του «συλλόγου προστασίας Άγριας Πέστροφας» Θωμάς Θεοδωρογιάννης εμπλέκεται για 1η φορά με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.
Ευχόμαστε στο νέο διοικητικό συμβούλιο καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του με στόχο την ανόρθωση του ποδοσφαίρου μας.