Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Γ.Σ. Άτλας-Α.Ο. Λαμίας 0-3

Το 3 στα 3 έκανε ο Α.Ο. Λαμίας, που επικράτησε μέσα στο Καρπενήσι του τοπικού Άτλαντα με 0-3. Οι Καρπενησιώτισσες έδωσαν το πρώτο τους παιχνίδι στην έδρα τους και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο.
Η αναμέτρηση έγινε το Σάββατο (20/12) στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 4.30. Ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕ.Λ. και παρακολουθήθηκε από περίπου 60 με 70 θεατές.
Ο Άτλας του Χρήστου Μακρή και στο δεύτερο του παιχνίδι γνώρισε την ήττα παρά την βελτίωση και τις φιλότιμες προσπάθειες των αθλητριών τους. Οι γηπεδούχες πάλεψαν για να πάρουν κάτι θετικό, κερδίζοντας το χειροκρότημα των φιλάθλων τους.
Ο Α.Ο. Λαμίας του Ηλία Αγγέλη συνέχισε το ξέφρενο σερί του και η πρώτη αποστολή μακριά από την Λαμία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο Α.Ο.Λ. ήταν καλύτερος και στα 3 σετ και κατάφερε να γυρίσει στην Λαμία με την νίκη και χωρίς βαθμολογική απώλεια.
Την επόμενη (6η) αγωνιστική στις 10 Γενάρη ο Άτλας υποδέχεται στο Καρπενήσι τον Γυμναστικό Σύλλογο Αντίκυρας και ο Α.Ο. Λαμίας παίζει εκτός έδρας με την Ιτέα, ενώ εκκρεμούν η 1η και η 3η αγωνιστική.

Πρώτο εντός
Η ομάδα του Άτλαντα έδωσε το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι. Είχαν προηγηθεί οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Α.Ο. Λαμίας (Για το κύπελλο) και με τον Γ.Σ. Λαμίας (Για την 4η αγωνιστική).

3Χ3
Η ομάδα του Ηλία Αγγελή έκανε το 3 στα 3 και έφτασε στους 9 βαθμούς. «Φιγουράρει» μόνη πρώτη στον 3ο Όμιλο. Είχε δώσει μέσα στην εβδομάδα αγώνα κυπέλλου, γνωρίζοντας την ήττα-αποκλεισμό με 0-3 από την Ελασσόνα

2ο παιχνίδι
Πέραν του διαιτητή Θεόδωρου Παρασκευά και 5 αθλήτριες του Α.Ο. Λαμίας έπαιξαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σε δυο αναμετρήσεις.

Όπως στο κύπελλο
Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε επικρατήσει με σκορ 3-0 του Άταλντα και στο Χαλκιοπούλειο για τον θεσμό του κυπέλλου.

Χωρίς 2
Από πλευράς Α.Ο.Λ. δεν αγωνίστηκαν οι: Κατερίνα Πολύζου και Γεωργία Παπαδοπούλου.

Εκτός η Σωτηροπούλου-Επανήλθε η Κυλερτζή


Η Χρύσα Σωτηροπούλου τραυματίστηκε στο ματς με τον Γυμναστικό στην Λαμία και είδε από τις κερκίδα τις προσπάθειες των συμπαικτριών της. Αντίθετα ξεπέρασε τον τραυματισμό της η Σίσυ Κυλερτζή (Φωτογραφία) και ντεμπούταρε στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕ.Λ.

Ξεχώρισε η «μικρή»


Θετική παρουσία είχε η νεαρή Έλενα Καββαδία (Φωτογραφία), που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα γυναικών. Η 14χρονη αθλήτρια παίζει στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων και αν και μπήκε από νωρίς στα βαθιά ήταν αρκετά καλή. Στην αποστολή μπήκαν για πρώτη φορά και πήραν τις πρώτες παραστάσεις σε επίπεδο γυναικών οι μικρές: Ανδρονίκη Τσιουγκρή, Κατερίνα Ανδρεάκη και Θεοδώρα Ρεσίτη.

Τις προσπάθειες η αρχηγός


Τις περισσότερες προσπάθειες των Φθιωτών πήρε η διαγώνιος  και αρχηγός της ομάδας Δήμητρα Διπλάρη (Φωτογραφία). Θετική παρουσία είχαν και οι: Μαρία Νικολίτσα και Αλεξάνδρα Ντάλλα.

Τα σετ
14-25, 18-25, 14-25

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Τσουβάλα, Γαλανού Β., Χαντζοπούλου Μ., Τσιώνη, Γαλανού Α., Χαντζοπούλου Χ., Κυλερτζή, Μπούτσι (λ), Καββαδία, Ρεσίτη, Ανδρεάκη, Τσιουγκρή

Α.Ο. Λαμίας (Ηλίας Αγγέλης): Κακάβα, Τσιλαλή, Ντάλλα, Κουτσή, Κίσσα, Ζαχαρή, Παπακαρμεζή(λ), Διπλάρη, Νικολίτσα, Μιμίκου, Κουτρίδη

Διαιτητής: Θόδωρος Παρασκευάς
Κριτές: Μιχάλης Σφακιαννάκης & Σεραφείμ Λερογιάννης























































Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος, Δημήτρης Κοκοτίνης