Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Κρέντη-Αίολος 0-3 α.α.

Δεν πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος ημιτελικός κυπέλλου μεταξύ Κρέντης και Αιόλου. Οι γηπεδούχοι δεν ταξίδεψαν στο Καρπενήσι και ο Αίολος παίρνει τον αγώνα στα χαρτιά με 0-3, επικυρώνοντας και τυπικά το «εισιτήριο» για τον τελικό.
Ο αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου με ώρα έναρξης τις 14:30. Το πρώτο ματς είχε λήξει με 8-2 υπέρ του Αιόλου και ο επαναληπτικός αγώνας θα ήταν τυπικής διαδικασίας.
Ο ρέφερι Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος έκλεισε το φύλλο αγώνος με την υπογραφή του αρχηγού των φιλοξενούμενων Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλου, αναγράφοντας τα εξής: «Την καθορισμένη ώρα και αφού περίμενα 10 λεπτά η γηπεδούχος ομάδα Α.Ο. Κρέντης δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο. Ο Α.Σ. Αίολος προσκόμισε κανονικά τα δελτία και παρουσιάστηκε κανονικά στο γήπεδο. Κατόπιν τούτου έκλεισα το φύλλο αγώνος μόνο με την υπογραφή του αρχηγού του Α.Σ. Αίολος. Καμία άλλη παρατήρηση.»
Οι παίχτες του Αιόλου παρέμειναν στα αποδυτήρια, όπου υπήρχε ομιλία του προπονητή-παίχτη Κώστα Γουλέτα και εν συνεχεία αποχώρησαν από το γήπεδο, παρακολουθώντας τον άλλον ημιτελικό. Θα αντιμετωπίσουν στον μεγάλο τελικό τον ΑΠΟΚ, έχοντας ως στόχο την διατήρηση του τίτλου. Η Κρέντη θα υποστεί τις προβλεπόμενες βαθμολογικές κυρώσεις.
Οι δυο ομάδες είναι προγραμματισμένο να αγωνιστούν τον Ιανουάριο για την 10η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΕ με γηπεδούχο τον Αίολο στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.

Τελικός για 12η φορά
Οι «Αιολίτες» θα συμμετάσχουν στον τελικό για 12η φορά. Στόχος τους είναι η κατάκτηση του 6oυ κυπέλλου της ιστορίας τους, διατηρώντας τα κεκτημένα στον θεσμό.

Ενάντια στον ΑΠΟΚ
Η ομάδα του Προφήτη Ηλία θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό τον ΑΠΟΚ ύστερα από 6 σαιζόν. Αίολος και ΑΠΟΚ έχουν αναμετρηθεί 7 φορές σε τελικό με τους «κυανόλευκους» να έχουν 6 νίκες.

Μαζί στο πρωτάθλημα
Αίολος και Κρέντη θα τεθούν αντιμέτωποι στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου σε τρεις εβδομάδες για την 10η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΕ.

«Μαύρη» σελίδα
Είναι το πρώτο παιχνίδι στην 10χρονη ιστορία της Κρέντης, κατά το οποίο δεν κατήλθε να αγωνιστεί. Η μη αδειοδότηση του γηπέδου Κερασοχωρίου έχει οδηγήσει πολλά προβλήματα στους Κρεντιώτες.

-2 από το τρέχον και -2 από το επόμενο πρωτάθλημα  για την Κρέντη
Η Κρέντη τιμωρείται σύμφωνα με τον Κ.Α.Π. με -2 βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα και με -2 από το επόμενο.

Κ.Α.Π. Κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνικών Ομάδων ΕΠΣΕ

Άρθρο 41 

Αποχώρηση Ομάδας- Διακοπή Αγώνα-Παραίτηση
Για την ομάδα η οποία παραιτείται η αποχωρεί η γίνεται υπαίτια διακοπής αγώνα εφαρμόζονται αναλογικά οι διατάξεις των άρθρων του παρόντος κανονισμού και του πειθαρχικού κώδικα. Ομάδα που παραιτείται από τον τελικό κυπέλλου τιμωρείται με ποινή αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και ομάδα που αποχωρεί από τον τελικό μετά την έναρξη του, τιμωρείται με ποινή αφαίρεσης (10) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Άρθρο 17

Αδυναμία συμμετοχής ομάδας σε αγώνα
2) Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνιστεί η παραιτηθεί από αγώνα η αγώνες η αποχωρήσει από το πρωτάθλημα η παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του ελάχιστου επιτρεπόμενου ορίου ποδοσφαιριστές για την έναρξη του, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας εκτός από την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης τιμωρείται με απώλεια των αγώνων και χρηματική ποινή έως 2.500 χιλιάδες ευρώ για κάθε αγώνα. Αφαιρούνται επίσης δυο(2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο(2) βαθμοί από τον πίνακα της βαθμολογίας της επόμενης περιόδου για κάθε αγώνα που η ομάδα δεν παρουσιάζεται κανονικά, παραιτείται η δηλώνει αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Η αφαίρεση των(2) βαθμών ισχύει για μέχρι τρεις(3) αγώνες στο κάθε πρωτάθλημα.

Συνθέσεις Ομάδων

Κρέντη: -

Αίολος (Κώστας Γουλέτας): Σιταράς, Τριανταφυλλόπουλος, Νικολάου, Ζαραβέλης, Αζακάς Θ., Γουλέτας, Ράικος Ν., Ράικος Γ., Μπουμπουρής Η., Μπόνιας, Καββαδίας
Στον πάγκο είχαν δηλωθεί οι: Μπουμπουρής Κ., Γούλας, Αζακάς Π., Στόκας, Ζαχαρόπουλος, Τόσκα, Ίβρος

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Ηλίας Λιασκώνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)







Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος