Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Μυρίκη-ΑΠΟΚ Βελούχι 0-3

Το Βελούχι επέστρεψε στις επιτυχίες και με 3 γκολ στο δεύτερο μέρος νίκησε ως τυπικά φιλοξενούμενος την Μυρίκη με 0-3. Το ντέρμπι «στιγματίστηκε» από την φάση του 76ου λεπτού, όπου τραυματίστηκε ο γκολκίπερ της Μυρίκης Στάθης Φακίτσας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας, έγινε κάτω από ηλιοφάνεια και καλές καιρικές συνθήκες υπό το βλέμμα περίπου 150 φιλάθλων.
Η Μυρίκη του Σπύρου Κολόκα έμεινε μακριά από την χαρά της νίκης για ακόμη ένα παιχνίδι, μένοντας χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Οι «κόκκινοι» έχουν ξανά αρκετά παράπονα από την διαιτησία και κυρίως για την φάση του 76ου λεπτού. Η Μυρίκη κατάφερε να αμυνθεί καλά στο πρώτο μέρος και να βγάλει εύκολα το πρώτο 45λεπτο με το «λευκό» 0-0. Στο δεύτερο μέρος παρότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ με δυο γκολ έβγαινε αρκετά συχνά στην επίθεση και είχε δυο δοκάρια με τους: Κώστα Σταμούλη και Άγγελο Παχή. Η φάση που «ξεσήκωσε» τα πνεύματα έγινε στο 76ο λεπτό όταν ο γκολκίπερ της Στάθης Φακίτσας χτύπησε στο κεφάλι από προβολή του Μπάμπη Καρβέλη και μεταφέρθηκε στην συνέχεια στο νοσοκομείο Καρπενησίου. Στην φάση αυτή ο ρέφερι καταλόγισε γκολ υπέρ του ΑΠΟΚ και απέβαλλε τον Μπάμπη Καρβέλη. Η Μυρίκη ολοκλήρωσε με 10 παίκτες και με γκολκίπερ τον αμυντικό Κώστα Ζαραβέλη.
Ο ΑΠΟΚ του Λάκη Αναστασόπουλου είχε την κατοχή της μπάλα,ς αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε έχοντας και δοκάρι στο ξεκίνημα με τον Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο. Στο δεύτερο μέρος το γρήγορο γκολ του Γιάννη Φλωράκη «έλυσε» τα πόδια των ποδοσφαιριστών και στην συνέχεια με τέρματα του Άλεξ Μπακαλίδη και του Χάρη Κουτσουπιά (Στην επίμαχη φάση του 76΄) έφτασε στο τελικό 0-3. Το Βελούχι ολοκλήρωσε με 10, αφού αποβλήθηκε ο φορ Μπάμπης Καρβέλης.
Την επόμενη (6η) αγωνιστική ο ΑΠΟΚ παίζει την Κυριακή (16/11) στο Δημοτικό στάδιο με τον Αίολο και η Μυρίκη υποδέχεται στο ίδιο γήπεδο το Σάββατο (15/11) την Φραγκίστα. Ο ΑΠΟΚ είναι 2ος με 10 βαθμούς πλέον και η Μυρίκη παρέμεινε 5η μαζί με την Κρέντη έχοντας 3 πόντους.

Μονοπώλησε το ενδιαφέρον
Η αναμέτρηση μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Καρπενησίου, αφού περίπου 150 άτομα την παρακολούθησαν. Ο κόσμος προτίμησε το Μυρίκη-ΑΠΟΚ και όχι το γειτονικό ντέρμπι Φραγκίστα-Κρέντη που γίνονταν την ίδια ώρα στο αθλητικό κέντρο.


Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Το ματς στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του 29χρονου πορτιέρο της Μυρίκης Στάθη Φακίτσα στο 76ο λεπτό, όταν δέχτηκε ακούσιο χτύπημα από τον φορ του ΑΠΟΚ Μπάμπη Καρβέλη. Στην φάση αυτή ο ΑΠΟΚ σκόραρε το 0-3 με τον Χάρη Κουτσουπιά με την Μυρίκη να «φωνάζει» ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή του τέρματος και να τα «έχει» με τον ρέφερι για την επικίνδυνη προβολή που δέχτηκε ο γκολκίπερ της. Η αναμέτρηση διακόπηκε για 7 λεπτά, ώστε να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον Στάθη Φακίτσα.

Πρωταγωνίστρια η διαιτησία


Εκφραστής πληθώρας παραπόνων έγινε ο ρέφερι Λάμπρος Κολοκώτσιος (Φωτογραφία) κυρίως από την ομάδα της Μυρίκης. Το πρωτάθλημα βρίσκεται ουσιαστικά στην αρχή της και για ακόμη μια φορά πρωταγωνίστρια ήταν η διαιτησία. Οι «κόκκινοι» διαμαρτύρονται για την φάση του 76ου λεπτού, καθώς πιστεύουν ότι η μπάλα δεν πέρασε ποτέ την γραμμή του τέρματος και ότι δεν θα έπρεπε να είχε μετρήσει το γκολ. Παράλληλα διαμαρτυρήθηκαν για το δυνατό έως επικίνδυνο χτύπημα που δέχτηκε ο γκολκίπερ της. Άγνωστο τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια και στην τελική φάση των Play Off, όπου τότε σίγουρα όλα τα ματς θα «κρέμονται» από μια κλωστή.

Έπαιξε ο Γκορόγιας


Ο 20χρονος Δημήτρης Γκορόγιας αγωνίστηκε για πρώτο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας συμμετοχή μόνο στο κύπελλο.

5 νέα πρόσωπα

 
Οι «κόκκινοι» είχαν στο βασικό τους σχήμα 5 νέα πρόσωπα σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την Μυρίκη. Στην αρχική 11αδα ο Σπύρος Κολόκας ξεκίνησε στο κέντρο της άμυνας τον Ταξιάρχη Καλύβα (Φωτογραφία Αριστερά), στο δεξί άκρο του κέντρου τον Νίκο Φούκα (Φωτογραφία Κέντρο), στο κέντρο σαν αμυντικό χαφ τον Δημήτρη Γκορόγια, σαν μεσοεπιθετικό τον Γιώργο (Α) Μπουμπουρή (Φωτογραφία Δεξιά), που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός και στην κορυφή της επίθεσης τον Κώστα Σταμούλη. Πήραν τις θέσεις των: Κώστα Ζαραβέλη, Χρήστου Λέρη (Μπήκαν αλλαγή), Γιώργο(Χ) Μπουμπουρή (Έμεινε στον πάγκο), Βασίλη Ντότσικα (Τραυματίας) και Γιάννη Ζαλοκώστα (Απουσίαζε)

Πρώτη με γκολ


Ο Γιάννης Φλωράκης (Φωτογραφία) του Βελουχίου «ντεμπούταρε» στο φετινό πρωτάθλημα παίζοντας στο δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής. Ήταν αυτός που στα πρώτα λεπτά της επανάληψης άνοιξε τον δρόμο προς την επικράτηση της ομάδας του με το γκολ που πέτυχε.

3 αλλαγές


Ο Λάκης Αναστασόπουλος ξεκίνησε τον ΑΠΟΚ με 3 νέα πρόσωπα σε σχέση με την αναμέτρηση με την Ποταμιά πριν από 15 ημέρες. Στο αριστερό άκρο της άμυνας έπαιξε ο Βασίλης Συγκελόπουλος (Φωτογραφία), σαν δεξιός μέσος αγωνίστηκε ο Γιάννης Φλωράκης και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος. Αντικατέστησαν τους: Σάκη Τσιλίκα, Τόμι Χρυσαφόπουλο (Έμειναν στον πάγκο) και τον Κώστα Γιαννόπουλο, που έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίπαλος ο Λάκης


Ο τεχνικός του Βελουχίου Λάκης Αναστασόπουλος (Φωτογραφία) «κοντραρίστηκε» για πρώτη φορά με την περσινή του ομάδα την Μυρίκη.


Στόπερ ο Λιάγκας


Ο 15χρονος Πάνος Λιάγκας έπαιξε για πρώτη φορά και αυτός με την πρώην του ομάδα, αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σπύρο Ξαγάρα και όχι στην μεσαία γραμμή. Ο πολλά υποσχόμενος Λιάγκας αποχώρησε το καλοκαίρι από την Μυρίκη και μεταγράφηκε στους «κυανόλευκους».

Αλλαγές σε θέσεις
Αρκετοί παίκτες της Μυρίκης αγωνίστηκαν σε θέσεις που δεν τους έχουμε συνηθίσει να παίζουν στα τελευταία παιχνίδια. Ο Ταξιάρχης Καλύβας έπαιξε στόπερ, ο Γιάννης Κρασιάς ξεκίνησε στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Γιώργος(Α) Μπουμπουρής έπαιξε σαν επιτελικός μέσος και ο Άγγελος Παχής αγωνίστηκε ως αριστερό χαφ. Ο αρχηγός Κώστας Γενιτσαρόπουλος επέστρεψε στο κέντρο της άμυνας και ήταν ένας εκ των κορυφαίων της Μυρίκης

Διακρίθηκε ο Κρίντας


Μετά από αρκετά ματς που δεν είχε πιάσει καλή απόδοση ο νεαρός μέσος του ΑΠΟΚ Κώστας Κρίντας έκανε πολύ καλή εμφάνιση και ήταν εκ των διακριθέντων του Βελουχίου.

Σιωπηλή διαμαρτυρία


Ο τεχνικός της Μυρίκης Σπύρος Κολόκας (Φωτογραφία) ούτε και σε αυτό το ματς προέβη σε δηλώσεις. Ο προπονητής των «κόκκινων» με αυτό τον τρόπο εκφράζει τα παράπονα του για την κακή αντιμετώπιση που είχε η Μυρίκη από τους διαιτητές.

Α΄ Μέρος

Άκαρπη υπεροχή
Δεν μετουσιώθηκε σε γκολ η υπεροχή του Βελουχίου, που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα 45΄ λεπτά του αγώνα.

Με αντεπιθέσεις
Οι «κόκκινοι» αγωνίστηκαν αμυντικά και κατάφεραν σχετικά εύκολα να βγάλουν το ημίχρονο χωρίς να δεχτούν γκολ. Επιτέθηκαν και έγιναν απειλητικοί μέσα από αντεπιθέσεις.

Στο δοκάρι


Πριν συμπληρωθεί το πρώτο κιόλας λεπτό ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία) έκανε μια επικίνδυνη σέντρα-σουτ από πλάγια δεξιά, που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της Μυρίκης και έφυγε άουτ.

Απείλησε με «Σταμ»


Οι «κόκκινοι» έχασαν την καλύτερη τους ευκαιρία στο 16ο λεπτό όταν μετά την όμορφη προσπάθεια του Κώστα Σταμούλη (Φωτογραφία), το σουτ που επεχείρησε απέκρουσε στην γωνία του ο Χρήστος Αχμέτης.


Δεν μπόρεσε


Ο Γιάννης Κρασιάς (Φωτογραφία) δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι και αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στο 23ο λεπτό από τον Κώστα Ζαραβέλη.


Προειδοποίησε τον πάγκο
Με την συμπλήρωση του ημίωρου ο ρέφερι Λάμπρος Κολοκώτσιος μετά από διαβούλευση που είχε με τον βοηθό του Μίλτο Ελ Ταχάν προειδοποίησε ότι εφόσον υπάρξει ξανά διαμαρτυρία από τον πάγκο του ΑΠΟΚ θα τιμωρήσει τους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές με κάρτα.



Κοντά στο γκολ
Ο ΑΠΟΚ στο 31ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Γιάννης Φλωράκης πάσαρε στον Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο, που βρέθηκε απέναντι στον Στάθη Φακίτσα σούταρε δυνατά και ο γκολκίπερ του Βελουχίου απέκρουσε σε κόρνερ από την αριστερή του γωνία.



Ακυρώθηκε για χέρι


Στο 43ο λεπτό ο διαιτητής Λάμπρος Κολοκώτσιος ακύρωσε γκολ του Βελουχίου. Ο Βασίλης Συγκελόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Σπύρος Ξαγάρας (Φωτογραφία) από κοντά σκόραρε με το χέρι. Ο ρέφερι «κιτρίνισε» τον στόπερ του Βελουχίου, βρισκόμενος κοντά στην φάση.




Οι καλύτερες φάσεις
1΄: Σέντρα-σουτ του Γενιτσαρόπουλου Α. από πλάγια δεξιά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
3΄: Ο Κουτσουπιάς πάσαρε στον Λιάγκα, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής πάνω από το τέρμα της Μυρίκης.
16΄: Ο Σταμούλης έκανε ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, σούταρε και ο Αχμέτης απέκρουσε σωτήρια στην αριστερή του γωνία.
22΄: Σουτ του Μπακαλίδη εκτός περιοχής και αριστερά έφυγε δίπλα από το αριστερό «Γ» του Φακίτσα.
27΄: Χτύπημα φάουλ του Μπακαλίδη μπλόκαρε εύκολα ο πορτιέρο της Μυρίκης.
31΄: Ο Φλωράκης πάσαρε στον Γενιτσαρόπουλο Α., που μπήκε στην περιοχή από δεξιά σούταρε δυνατά χωρίς πίεση και ο Φακίτσας απέκρουσε σωτήρια στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.
34΄: Ο Συγκελόπουλος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Μπακαλίδης δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα, που κατέληξε στην αγκαλιά του Φακίτσα.
36΄: Ο Συγκελόπουλος χτύπησε ξανά φάουλ από δεξιά, ο Σαϊτης πήρε την κεφαλιά και ο Φακίτσας μπλόκαρε.
40΄: Ο Κουτσουπιάς έδωσε στον Γενιτσαρόπουλου, που σούταρε εκτός περιοχής άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του ΑΠΟΚ.

Β΄ Μέρος

Άνοιξε το παιχνίδι
Ανοιχτό ματς έγινε στο δεύτερο μέρος, αφού μετά το γρήγορο γκολ του ΑΠΟΚ οι δυο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα.

Αναγκαστική ξανά
Ο Γιώργος(Α) Μπουμπουρής της Μυρίκης λόγω τραυματισμού δεν συνέχισε στο δεύτερο μέρος και αντικαταστάθηκε από τον Χρήστο Λέρη.

Γρήγορο γκολ
Μόλις στο 4ο λεπτό του δεύτερου μέρους η ομάδα του Βελουχίου πήρε το προβάδισμα. Ο Κώστας Κρίντας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, οι αμυντικοί της Μυρίκης απέκρουσαν προσωρινά και ο Γιάννης Φλωράκης από τα όρια της περιοχής με χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία του Στάθη Φακίτσα πέτυχε το 0-1.




Άτυχος ο «Σταμ»
Άτυχη ήταν η ομάδα της Μυρίκης στο 60ο λεπτό, όπου θα μπορούσε να είχε φέρει το ματς στα ίσα. Ο Κώστας Σταμούλης από πλάγια αριστερά σούταρε δυνατά, με την μπάλα να σταματάει στην ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού του Χρήστου Αχμέτη.


Διπλασιασμός με «Μπάκα»


Δυο λεπτά μετά το δοκάρι ο φιλοξενούμενος ΑΠΟΚ πήρε σημαντικό προβάδισμα νίκης. Ο Γιάννης Φλωράκης γύρισε από τα δεξιά και ο Άλεξ Μπακαλίδης (Φωτογραφία) με σουτ από κοντά στην αριστερή γωνία των «κόκκινων» διπλασίασε τα τέρματα του (0-2). Ο 33χρονος πέτυχε το 3o του γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις.


Νέο δοκάρι


Η Μυρίκη στο 68ο λεπτό είχε ξανά δοκάρι και σπουδαία ευκαιρία να μπει στο ματς. Πρώτα στο 67ο λεπτό ο Χρήστος Αχμέτης απέκρουσε κόρνερ δύσκολα το φάουλ του Άγγελου Παχή (Φωτογραφία) και στην συνέχεια μετά το κόρνερ του Χρήστου Λέρη από αριστερά ο Άγγελος Παχής πήρε την κεφαλιά ο Δημήτρης Τσιλιμέκης απέκρουσε σωτήρια στην γραμμή με το κεφάλι και η μπάλα χτύπησε στην συνέχεια και στο οριζόντιο δοκάρι του Βελουχίου.



Μπήκε ο Γ.Κρασιάς-Πρώτο του Μπάμπε

 












Ο «γερόλυκος» Γιώργος Κρασιάς (Φωτογραφία Αριστερά) του ΑΠΟΚ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα στο 70΄. Πέρασε στην θέση του Άλεξ Μπακαλίδη και έγιναν εσωτερικές αλλαγές στην διάταξη της ομάδας. Φετινό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα έκανε και ο 19χρονος Κυριάκος Μπάμπε (Φωτογραφία Δεξιά).

Μέτρησε γκολ


Η φάση που στιγμάτισε το ματς έγινε στο 76ο  λεπτό, ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Χάρης Κουτσουπιάς (Φωτογραφία) πήρε την κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι έσκασε στο έδαφος και στην συνέχεια ο Μπάμπης Καρβέλης χτύπησε τον γκολκίπερ Στάθη Φακίτσα στην προσπάθεια του να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο ρέφερι Λάμπρος Κολοκώτσιος κατοχύρωσε γκολ στον Χάρη Κουτσουπιά, θεωρώντας ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος.




Τραυματισμός Φακίτσα


Ο Στάθης Φακίτσας χτύπησε στο κεφάλι από την προβολή του Μπάμπη Καρβέλη και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον διασώστη του ΕΚΑΒ Θύμιο Κολοκύθα. Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Καρπενησίου με ΙΧ για περεταίρω εξετάσεις. Το Evrytania Sport εύχεται ταχεία ανάρρωση στο γκολκίπερ και να επιστρέψει σύντομα υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.







Κόκκινη στο 80΄


Κατά την διάρκεια του τραυματισμού το ματς διακόπηκε για 6 λεπτά και ο ρέφερι δέχτηκε τα έντονα παράπονα για τις υποδείξεις του από τους ανθρώπους της Μυρίκης και τον προπονητή τους Σπύρο Κολόκα. Μετά από αρκετή καθυστέρηση έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Μπάμπη Καρβέλη (Φωτογραφία).


Τέρμα ο «Ζάρα»


Την εστία της Μυρίκης για τα εναπομείναντα λεπτά υπερασπίστηκε ο αμυντικός Κώστας Ζαραβέλης (Φωτογραφία), με τους «κόκκινους» να τελειώνουν με 10.



Οι καλύτερες φάσεις
49΄: Ο Κρίντας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, οι αμυντικοί της Μυρίκης απομάκρυναν και ο Φλωράκης από τα όρια της περιοχής με χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία του Φακίτσα έκανε το 0-1.
51΄: Ο Κρίντας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και η κεφαλιά του Λιάγκα βρήκε σε αμυντικό και πέρασε πάνω από το τέρμα της Μυρίκης καταλήγοντας σε νέο κόρνερ.
56΄: Ο Γενιτσαρόπουλος Α. βρέθηκε μέσα στην περιοχή και δεξιά χωρίς πίεση, σουτάροντας ψηλά άουτ.
60΄: Χαμηλό δυνατό σουτ του Σταμούλη εκτός περιοχής και αριστερά σταμάτησε στην ρίζα της αριστερής δοκού του Αχμέτη.
62΄: Ο Φλωράκης σέντραρε από δεξιά και ο Μπακαλίδης από κοντά με σουτ στην αριστερή γωνία της Μυρίκης έκανε το 0-2.
67΄: Εκτέλεση φάουλ του Παχή από δεξιά απέκρουσε σε κόρνερ ο πορτιέρο του Βελουχίου.
68΄: Το κόρνερ εκτέλεσε από αριστερά ο Λέρης ο Παχής πήρε κεφαλιά ο Τσιλιμέκης απέκρουσε στην γραμμή με το κεφάλι και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΑΠΟΚ.
76΄: Ο Γενιτσαρόπουλος Α. εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά ο Κουτσουπιάς πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι έσκασε στο έδαφος και έγινε το 0-3. Εν συνεχεία ο Καρβέλης στην προσπάθεια του να βάλει την μπάλα στα δίχτυα χτύπησε τον Φακίτσα.
80΄: Ο Καρβέλης βλέπει από τον ρέφερι την κόκκινη κάρτα και αποβάλλεται.
86΄: Σουτ του Λέρη από καλή θέση μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΚ.
88΄: Ο Σταμούλης βρέθηκε σε θέση βολής σούταρε και ο Αχμέτης απέκρουσε σωτήρια.
90΄: Ο Λέρης επιχείρησε σουτ, το οποίο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Αχμέτης.

Διαμαρτυρίες στην λήξη
Έντονες διαμαρτυρίες για την κακή διαιτησία εισέπραξε ο ρέφερι Λάμπρος Κολοκώτσιος από τον προπονητή της Μυρίκης Σπύρο Κολόκα. Παράπονα από τα σφυρίγματα του ρέφερι έχει και η ομάδα του ΑΠΟΚ.


Κίτρινες Κάρτες
Κοτρώνης, Γκορόγιας, Σταμούλης, Συγκελόπουλος, Ξαγάρας, Κρίντας, Σαϊτης

Διακριθέντες
Μυρίκη: Γενιτσαρόπουλος Κ., Παχής, Σταμούλης
ΑΠΟΚ Βελούχι: Κρίντας, Φλωράκης, Μπακαλίδης

Δηλώσεις Προπονητών

Ο τεχνικός της Μυρίκης Σπύρος Κολόκας δεν προέβη ξανά σε δηλώσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίες για την κακή αντιμετώπιση, που έχει η ομάδα του από την διαιτησία.








Λάκης Αναστασόπουλος (ΑΠΟΚ Βελούχι): «Σήμερα έγινε ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες χωρίς σκοπιμότητες, θέλοντας να παίξουν ποδόσφαιρο. Εμείς νομίζω ότι κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πιεστικοί, είχαμε κάποια σουτ προς την εστία και απειλήσαμε περισσότερο από στημένα. Είχαμε ένα δοκάρι στο πρώτο λεπτό και στην μοναδική φάση που απειληθήκαμε ήταν στο 16ο λεπτό. Στο δεύτερο ευτυχήσαμε να βάλουμε γρήγορα γκολ, εν αντιθέσει με τον αντίπαλο, ο οποίος στις δικές του φάσεις ήταν άτυχος και άστοχος. Εμείς στις δικές μας ευκαιρίες ήμασταν πιο εύστοχοι και κάναμε μια μεγάλη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την νίκη. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, επίσης συγχαρητήρια στον άξιο αντίπαλο και να του ευχηθώ καλύτερη συνέχεια. Στον πρώην ποδοσφαιριστή μου τον Στάθη εύχομαι περαστικά, γρήγορη ανάρρωση. Έχω να κάνω μια διατύπωση και να σας διαβεβαιώσω ότι ο παίκτης μου στην συγκεκριμένη φάση δεν είχε καμία πρόθεση και δεν γίνεται τίποτα εσκεμμένα, ήταν μια άτυχη στιγμή, την οποία την βλέπουμε συχνά σε όλα τα γήπεδα.»

Συνθέσεις Ομάδων

Μυρίκη (Σπύρος Κολόκας): Φακίτσας, Ζαχαράκης, Κρασιάς Ι.(23΄ λ.τρ. Ζαραβέλης), Γενιτσαρόπουλος Κ., Καλύβας, Κοτρώνης, Φούκας, Παχής, Μπουμπουρής Γ.(Α)(46΄ λ.τρ. Λέρης), Γκορόγιας(68΄ Μαντέκας), Σταμούλης

ΑΠΟΚ Βελούχι (Λάκης Αναστασόπουλος): Αχμέτης, Τσιλιμέκης Δ., Συγκελόπουλος, Λιάγκας, Ξαγάρας, Κουτσουπιάς, Κρίντας, Φλωράκης(85΄ Μπάμπε), Γενιτσαρόπουλος Α., Μπακαλίδης(70΄ Κρασιάς Γ.), Σαϊτης(56΄ Καρβέλης)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Δημήτρης Γιαννιώτης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

















































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος