Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚ Βελούχι-Ποταμιά 1-1

Ιδανικός αυτόχειρας ήταν η ομάδα της Ποταμιάς, που αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στον ΑΠΟΚ. Το Βελούχι έκανε άσχημη εμφάνιση, ισοφαρίζοντας στο 92ο λεπτό με πέναλτι.
Η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο (25/10) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου, ήταν για την 3η αγωνιστική της Α΄ Ευρυτανίας και ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι. Την παρακολούθησαν περίπου 50 θεατές, έγινε κάτω συννεφιά και χαμηλή θερμοκρασία.
Ο ΑΠΟΚ του Λάκη Αναστασόπουλου έκανε άσχημη εμφάνιση και αναγκάστηκε νωρίς-νωρίς να υποστεί την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκοι» παρότι είχαν την εδαφική υπεροχή, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες προς την εστία του Στέλιου Μεριγκούνη. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 21ο λεπτό και αφού σε αρκετές περιπτώσεις «γλίτωσαν» ένα δεύτερο τέρμα ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Άλεξ Μπακαλίδη και λίγο έλλειψε να κάνουν την ολική ανατροπή. Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας παρουσίασαν αρκετές αδυναμίες στην άμυνα τους, αφού είχαν αρκετά κενά.
Η Ποταμιά του Δημήτρη Τσιγαρίδα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Φραγκίστα, παρουσίασε τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Λειτούργησε υποδειγματικά στα αμυντικά της καθήκοντα και έπαιξε έξυπνα στην κόντρα επίθεση. Προηγήθηκε με γκολ του αρχηγού Γιώργου Ζαγκότση στο 21ο λεπτό και έχασε μέσα από αντεπιθέσεις τεράστιες ευκαιρίες για ένα δεύτερο ή ένα τρίτο τέρμα. «Μοιραίοι» για τους Μεγαλοχωρίτες ήταν ο Κώστας Γιαννακόπουλος και ο Λάμπρος Φλωράκης. Η ισοφάριση ήρθε με πέναλτι στο 2ο λεπτό του έξτρα χρόνου.
Την επόμενη (4η) ο ΑΠΟΚ υποδέχεται το Σάββατο (1/11) την Φραγκίστα στο Δημοτικό στάδιο και την επόμενη μέρα στο ίδιο γήπεδο η Ποταμιά αγωνίζεται ως τυπικά γηπεδούχος με την Μυρίκη. Το Βελούχι έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ η Ποταμιά τους 2.

Γύρω στους 50
Την αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας παρακολούθησαν περίπου 50 θεατές.



Διατήρησαν το «αήττητο»
Οι δυο ομάδες έχουν κάνει το ρεπό τους στο πρωτάθλημα και έχουν παίξει 2 παιχνίδια. Με την μεταξύ τους ισοπαλία διατήρησαν παράλληλα και το αήττητο.

1-1 ξανά
Οι δυο ομάδες είχαν αναδειχτεί ισόπαλες με το ίδιο σκορ, την σαιζόν 2012-2013.

Από τις «5άρες»…στο «Χ»
Ο ΑΠΟΚ στα τέλη του Σεπτέμβρη είχε σκοράρει στους δυο αγώνες κυπέλλου 5 τέρματα εις βάρος της Ποταμιάς. Αυτή την φορά σκόραρε μόλις μια φορά στις καθυστερήσεις του ματς και από το σημείο του πέναλτι.

3αδα στο κέντρο

 












Ο Δημήτρης Τσιγαρίδας θέλοντας να κάνει «συμπαγή» την άμυνα του ξεκίνησε την ομάδα με «τριπλέτα» στο κέντρο της άμυνας. Σε ρόλο λίμπερο έπαιξε ο Γιώργος Κορέντζελος (Φωτογραφία Αριστερά) και πιο μπροστά σαν στόπερ αγωνίστηκαν ο Γιώργος Φαρμάκης (Φωτογραφία Δεξιά) και ο Κώστας Μαντζιούτας.

Επανήλθε ο «Τάρας»


Ο 26χρονος Κώστας Μαντζιούτας (Φωτογραφία) επέστεψε από τον τραυματισμό του και πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας της Ποταμιάς. Έκανε αρκετά καλή εμφάνιση, συνεισφέροντας στην καλή λειτουργία της ομάδας στην άμυνα.

«Φύλακα άγγελο»


Η Ποταμιά είχε για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια της τον ικανότατο γκολκίπερ Στέλιο Μεριγκούνη (Φωτογραφία), που μεταγράφηκε το καλοκαίρι από την Μυρίκη. Ο νέος της πορτιέρο νικήθηκε μόνο από το σημείο του πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς από τον Άλεξ Μπακαλίδη. Εκτός 18αδας λόγω τραυματισμού έμεινε ο βασικός στα προηγούμενα παιχνίδια γκολκίπερ Αλέκος Κόκκοτας.

Ίδια 11αδα & αλλαγές
Ο Λάκης Αναστασόπουλος ξεκίνησε τον ΑΠΟΚ με την ίδια ακριβώς 11αδα σε σχέση με το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με την Κρέντη. Ενώ έκανε και τις ίδιες 3 αλλαγές.

5 καινούργιοι

 












Οι Μεγαλοχωρίτες άλλαξαν αρκετά πρόσωπα στην αρχική τους σύνθεση σε σύγκριση με το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην Φραγκίστα. Ο Δημήτρης Τσιγαρίδας έδωσε φανέλα βασικού στους: Στέλιο Μεργικούνη, Γιώργο Κορέντζελο, Αλέξανδρο Μπίκα (Φωτογραφία Αριστερά), Κώστα Μαντζιούτα και Πολυχρόνη Λιάγκο (Φωτογραφία Δεξιά). Πήραν τις θέσεις των: Αλέκου Κόκκοτα, Σπύρου Πατρώνη (Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, παρακολουθώντας το παιχνίδι από τον πάγκο), Σπύρου Μπούρα, Κώστα Πολυμερόπουλου (Απουσίαζαν) και Χρήσου Κοσμά (Έμεινε στον πάγκο)

11 κίτρινες


Ο διαιτητής της αναμέτρησης Λάμπρος Κολοκώτσιος (Φωτογραφία) «κιτρίνισε» συνολικά 11 ποδοσφαιριστές. Ωστόσο κανείς δεν πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Την προηγούμενη αγωνιστική ο ρέφερι είχε αποβάλλει δυο ποδοσφαιριστές στο ντέρμπι Αίολος-Άγραφα.

Α΄ Μέρος

Χειραψίες στους πάγκους
Ο διαιτητής Λάμπρος Κολοκώτσιος πριν την έναρξη του αγώνα ευχήθηκε καλή επιτυχία στους δυο προπονητές με χειραψία στους πάγκους των ομάδων.



Κυκλοφορούσε μπάλα
Το Βελούχι κυκλοφορούσε την μπάλα στο πρώτο μέρος, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Χτύπησε στην «κόντρα»
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν αμυντικά και σε μια από τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν τις αξιοποίησαν και άνοιξαν το σκορ.

Πρώτη απειλή


Οι «κυανόλευκοι» απείλησαν πρώτοι στο ματς στο 8ο λεπτό, όταν ο Πάνος Λιάγκας σέντραρε από αριστερά και το πλασέ του Σάκη Τσιλίκα (Φωτογραφία) πέρασε πάνω από το τέρμα της Ποταμιάς.


0-1  με τον «Τσέλο»


Ο «Captain» της Ποταμιάς Γιώργος Ζαγκότσης (Φωτογραφία) επονομαζόμενος και ως «Τσέλος» έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 21ο λεπτό. Ο Νίκος Μαντζιούτας σέντραρε από δεξιά, οι αμυντικοί του ΑΠΟΚ δεν απομάκρυναν την μπάλα, ο Γιώργος Ζαγκότσης σούταρε από τα όρια της περιοχής η μπάλα βρήκε και σε αντίπαλο και κατέληξε στο αριστερό «Γ» του Χρήστου Αχμέτη (0-1). Οι παίκτες της Ποταμιάς πανηγύρισαν έξαλλα το τέρμα που σκόραρε ο 34χρονος χαφ.





Χαμένη στιγμή


Πριν καλά-καλά συνέλθει από την «ψυχρολουσία» το 0-1 ο ΑΠΟΚ παραλίγο να δεχτεί και δεύτερο τέρμα. Στο 23ο λεπτό ο Λάμπρος Φλωράκης έκανε την μπαλιά για τον Κώστα Γιαννακόπουλο (Φωτογραφία) που μπήκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή από δεξιά άνοιξε το κοντρόλ, που είχε σαν αποτέλεσμα να βγει ο Χρήστος Αχμέτης και να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.



Μόλις 1 φορά
Το Βελούχι μετά το γκολ που δέχτηκε απείλησε μόλις μια φορά στο πρώτο μέρος. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Δημήτρης Τσιλιμέκης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Σάκης Τσιλίκας έκανε την κεφαλιά-πάσα και ο Άλεξ Μπακαλίδης σούταρε, με τον Στέλιο Μεριγκούνη να αποκρούει στην δεξιά του γωνία.


Διαμαρτυρίες στον ρέφερι
Οι παράγοντες του Βελουχίου Νεκτάριος Καρδαμπίκης και Ανδρέας Κατσακιώρης διαμαρτυρήθηκαν στον ρέφερι Λάμπρο Κολοκώτσιο, πριν το διαιτητικό τρίο εισέλθει στα αποδυτήρια.

Οι καλύτερες φάσεις
8΄: Ο Ξαγάρας έδωσε στον Λιάγκα, που σούταρε από αριστερά και το πλασέ του Τσιλίκα στο δεύτερο δοκάρι πέρασε πάνω από το τέρμα του Μεριγκούνη.
10΄: Ο Κρίντας έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Τσιλίκας ξεμαρκαρίστηκε και σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
21΄: Ο Μαντζιούτας Ν. έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα του ΑΠΟΚ αδράνησε και ο Ζαγκότσης από το ύψος της περιοχής σούταρε, η μπάλα κόντραρε και σε αμυνόμενο και κατέληξε στο αριστερό «παραθυράκι» του Αχμέτη για το 0-1.
23΄: Ο Φλωράκης έκανε την μπαλιά για τον Γιαννακόπουλο, που μπήκε μόνος του από δεξιά στην αντίπαλη περιοχή άνοιξε το κοντρόλ με τον Αχμέτη να πέφτει και να μπλοκάρει στα πόδια του με διπλή προσπάθεια.
30΄: Ο Τσιλιμέκης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Τσιλίκας έκανε την κεφαλιά-πάσα για τον Μπακαλίδη που από καλή θέση σούταρε και ο τερματοφύλακας της Ποταμιάς μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία.

Β΄ Μέρος

Πιο επιθετικός
Ο ΑΠΟΚ χάρις τις αλλαγές του προπονητή του έγινε πιο επιθετικός, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι στις καθυστερήσεις και να έχει και την ευκαιρία για την ολική ανατροπή.

Βρήκε χώρους
Η Ποταμιά βρήκε αρκετούς χώρους, καθώς ο αντίπαλος ανοίχτηκε για την ισοφάριση και έχασε στην κόντρα επίθεση σημαντικές ευκαιρίες να «κλειδώσει» την νίκη. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε για ακόμη μια φορά και οι Μεγαλοχωρίτες ισοφαρίστηκαν.

Εκτός ο Ζαγκότσης


Ο σκόρερ της Ποταμιάς Γιώργος Ζαγκότσης αντικαταστάθηκε στο 7ο λεπτό της επανάληψης, καθώς αντιμετώπιζε από τα πρώτα λεπτά του ματς τραυματισμό έχοντας υποστεί διάστρεμμα. Την θέση του πήρε ο 17χρονος Άρης Γυφτομήτρος (Φωτογραφία), ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του για την φετινή σαιζόν.


Ευκαιρία από «Πελέ»


Ο ΑΠΟΚ στο 72΄ έχασε την καλύτερη του ευκαιρία μέχρι εκείνη την ώρα. Ο Άλεξ Μπακαλίδης πάσαρε στον Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο (Φωτογραφία), ο οποίος μέσα από την περιοχή και δεξιά σούταρε ψηλά πάνω από το αντίπαλο τέρμα.

Άτυχος ο Φλωράκης


Ο Λάμπρος Φλωράκης που έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης της Ποταμιάς στο 75ο λεπτό βγήκε στην αντεπίθεση και πρόλαβε στην έξοδο τον τερματοφύλακα Χρήστο Αχμέτη, πλάσαρε σε κενή εστία αδύναμα με τον Δημήτρη Τσιλιμέκη σαν «από μηχανής Θεό» να αποκρούει προ της γραμμής του τέρματος και να κρατάει το 0-1.



Δεν το «καθάρισε»
Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε 3 ακόμη περιπτώσεις στην ίδια φάση την ευκαιρία να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Στο 86ο λεπτό ο Λάμπρος Φλωράκης έβγαλε τον Κώστα Γιαννακόπουλο απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο παίκτης της Ποταμιάς, αφού ντρίμπλαρε τον Σπύρο Ξαγάρα, σούταρε, ο Χρήστος Αχμέτης απέκρουσε στην επαναφορά ο «Τσίτας» έκανε νέο πλασέ και ο Χάρης Κουτσουπιάς απέκρουσε σωτήρια πάνω στην γραμμή και εν συνεχεία το σουτ του επερχόμενου Λάμπρου Φλωράκη πέρασε πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.






Αλλαγή..στην αλλαγή
Ο Άρης Γυφτομήτρος που είχε περάσει στο ματς στο 52ο λεπτό αντικαταστάθηκε στο 86ο λεπτό από τον Αργύρη Τσάκνη, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα με τους «Ποταμίτες».

Απομάκρυνση Τσιγαρίδα
2 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας ο τεχνικός των Μεγαλοχωριτών Δημήτρης Τσιγαρίδας διαμαρτυρήθηκε στον ρέφερι Λάμπρο Κολοκώτσιο. Ο «άρχοντας» της αναμέτρηση διέταξε την απομάκρυνση του προπονητή της Ποταμιά εκτός αγωνιστικού χώρου.




Στα ίσα με πέναλτι


Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων από την «άσπρη βούλα». Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ανατράπηκε από τον Ηλία Σαπούνη, κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Άλεξ Μπακαλίδης (Φωτογραφία) το εκτέλεσε και με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Στέλιου Μεριγκούνη (Έπεσε στην σωστή γωνία) ισοφάρισε στο τελικό 1-1. Ο «Μπάκα» σκόραρε το 2ο του τέρμα σε ισάριθμα ματς.




1 «κλικ» από την ολική ανατροπή


«Άγρια» ομορφιά απέκτησε το παιχνίδι όπου στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων παραλίγο να γίνει το 2-1. Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος σέντραρε από αριστερά, ο Μπάμπης Καρβέλης (Φωτογραφία) έκανε την κεφαλιά εξ επαφής ο Στέλιος Μεριγκούνης απέκρουσε εντυπωσιακά και στην συνέχεια ο Γιώργος Φαρμάκης με εναέριο σουτ απομάκρυνε οριστικά τον κίνδυνο προ της γραμμής του τέρματος.




Οι καλύτερες φάσεις
48΄: Ο Γενιτσαρόπουλος έκανε ατομική προσπάθεια από δεξιά, σέντραρε και το γυριστό σουτ του Κουτσουπιά από κοντά έφυγε πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.
67΄: Χτύπημα φάουλ του Σαϊτη από καλό σημείο και αριστερά μπλόκαρε ο Μεριγκούνης με διπλή προσπάθεια.
68΄: Ο Λιάγκας έδωσε στον Γενιτσαρόπουλο, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής και ο γκολκίπερ της Ποταμιάς απέκρουσε με εκτίναξη σε κόρνερ από την αριστερή του γωνία.
72΄: Μετά από συνδυασμό του Λιάγκα με τον Μπακαλίδη, ο Γενιτσαρόπουλος υποδέχτηκε την μπάλα και σούταρε από καλή θέση μέσα δεξιά πάνω από οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
75΄: Ο Φλωράκης βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση, απέφυγε τον Αχμέτη και πλάσαρε αδύναμα στην κενή εστία από δεξιά και ο Τσιλιμέκης απέκρουσε σωτήρια προ της γραμμής του τέρματος.
81΄: Ο Γενιτσαρόπουλος σέντραρε από αριστερά και το σουτ του Μπακαλίδη από κοντά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μεριγκούνης.
83΄: Μακρινή σέντρα-σουτ του Γενιτσαρόπουλου από πλάγια αριστερά απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Μεριγκούνης από το αριστερό του «Γ».
86΄: Ο Φλωράκης τροφοδότησε τον Γιαννακόπουλο, που «άδειασε» τον Ξαγάρα και μπήκε τετ α τετ  με τον Αχμέτη στην περιοχή από αριστερά, σούταρε από κοντά ο γκολκίπερ του ΑΠΟΚ απέκρουσε, στην επαναφορά επεχείρησε νέο σουτ ο Κουτσουπιάς απέκρουσε στην γραμμή και το νέο σουτ του επερχόμενου Φλωράκη πέρασε πάνω από το τέρμα του Αχμέτη.
91΄: Ο Γενιτσαρόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σαπούνη και ο ΑΠΟΚ κέρδισε το πέναλτι.
92΄: Ο Μπακαλίδης εκτελεί την εσχάτη των ποινών και με άψογο δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Μεριγκούνη ισοφαρίζει σε 1-1.
94΄: Ο Γενιτσαρόπουλος σέντραρε από αριστερά, ο Καρβέλης πήρε την κεφαλιά εξ επαφής ο Μεριγκούνης απέκρουσε εντυπωσιακά και στην συνέχεια ο Φαρμάκης απέκρουσε με εναέριο σουτ προ της γραμμής του τέρματος.

Κίτρινες Κάρτες
Ξαγάρας, Λιάγκας, Τσιλίκας, Γενιτσαρόπουλος, Μεριγκούνης, Μπίκας, Φαρμάκης, Μαντζιούτας Κ., Φλωράκης, Λιάγκος, Κορέντζελος

Διακριθέντες
ΑΠΟΚ Βελούχι: Τσιλιμέκης, Μπακαλίδης
Ποταμιά: Φαρμάκης, Κορέντζελος, Μαντζιούτας Κ., Ζαγκότσης, Μεριγκούνης

Δηλώσεις Προπονητών

Λάκης Αναστασόπουλος (ΑΠΟΚ Βελούχι): «Σήμερα φέραμε ένα άσχημο αποτέλεσμα, καθαρά υπεύθυνος είμαι εγώ. Ο λόγος είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μου σταθήκαν στους αγώνες κυπέλλου με τον αντίπαλο και το 10-4 τελικό σκορ, αυτή την νοοτροπία εγώ έπρεπε να την διορθώσω, δεν τα κατάφερα. Χάσαμε ένα ημίχρονο με μόλις 3 τελικές, η μια στην εστία και να χάνουμε με 0-1. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε ευκαιρίες, δικαιούμασταν να μπούμε στο παιχνίδι πιο γρήγορα, δυστυχώς ισοφαρίσαμε στο τέλος και δεν είχαμε άλλο χρόνο. Ο αντίπαλος αμύνθηκε πολύ καλά με τερματοφύλακα Ρομπέρτο και ίσως θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι στις αντεπιθέσεις, που είχε στο δεύτερο μέρος. Τους δίνω πολλά συγχαρητήρια. Όσο για την ομάδα μου είμαστε στον ΑΠΟΚ και εδώ τα λάθη δεν συγχωρούνται, τα παιδιά έχουν μεγάλη πίεση, αυτό φαίνεται  και αυτό θα προσπαθήσουμε να αποβάλλουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.»

Δημήτρης Τσιγαρίδας (Ποταμιά): «Σήμερα είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να διορθώσουμε το άσχημο αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής. Δυστυχώς δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι σε 3-4 ευκαιρίες που είχαμε, οι οποίες ίσως να χαρακτηριζόταν και απίστευτες. Είναι πολύ σπάνιο με αντίπαλο τον ΑΠΟΚ, να έχεις τόσες πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις το ματς και όταν αυτές δεν τις μετουσιώνεις σε γκολ, τότε είναι πολύ δύσκολο να πάρεις και το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου, που ήταν άψογοι όσο στην τακτική όσο και στην μαχητικότητα, θεωρώ ότι αδίκησαν τους εαυτούς τους. Εύχομαι στον ΑΠΟΚ καλή συνέχεια και σε εμάς να γίνουμε πιο ώριμοι.»

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Λάκης Αναστασόπουλος): Αχμέτης, Τσιλιμέκης Δ., Χρυσαφόπουλος(46΄ Συγκελόπουλος), Ξαγάρας, Γιαννόπουλος Κ.(Δ)(62΄ Καρβέλης), Λιάγκας, Κρίντας, Κουτσουπιάς, Τσιλίκας(46΄ Γενιτσαρόπουλος), Σαϊτης, Μπακαλίδης

Ποταμιά (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Μεριγκούνης, Μαντζιούτας Ν., Μπίκας, Φαρμάκης, Μαντζιούτας Κ., Σαπούνης, Φλωράκης(90΄ Γιαννόπουλος Κ.(Σ)), Γιαννακόπουλος, Λιάγκος, Ζαγκότσης(52΄ λ.τρ. Γυφτομήτρος, 86΄ Τσάκνης), Κορέντζελος

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)




































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος