Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΚ Βελούχι-Ποταμιά 5-2

Με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε ξανά της Ποταμιάς ο ΑΠΟΚ. Το Βελούχι νίκησε με 5-2 στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου.
Ο επαναληπτικός αγώνας της 1ης φάσης του κυπέλλου Ευρυτανίας έγινε το Σάββατο (27-9) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 4 το μεσημέρι. Μόλις 50 φίλαθλοι παρακολούθησαν τον διαδικαστικού χαρακτήρα αγώνα.
Ο ΑΠΟΚ του Λάκη Αναστασόπουλου παρουσίασε και στον επαναληπτικό αγώνα το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο. Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας κυριάρχησαν και σε αυτό τον αγώνα, έχοντας τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης. Σκόραραν ξανά 5 φορές και απέδειξαν ότι αν και νωρίς βαδίζουν σε σωστό δρόμο. Ο Άλεξ Μπακαλίδης σκόραρε 4 φορές (Είχε και δοκάρι έχοντας ευκαιρία και για «5αρέ»), κάνοντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τον ΑΠΟΚ. Αντίθετα αμυντικά το Βελούχι υπέπεσε σε δυο παραβάσεις εντος της περιοχής του και έδωσε την ευκαιρία στην Ποταμιά να σκοράρει δυο φορές.
Η Ποταμιά του Δημήτρη Τσιγαρίδα δεν μπόρεσε να ανασυνταχτεί μετά τον πρώτο αγώνα κυπέλλου και δεν παρουσίασε βελτίωση. Οι Μεγαλοχωρίτες είχαν αρκετά κενά στην άμυνα τους και δέχτηκαν μέσα σε μια εβδομάδα 10 γκολ από τον ΑΠΟΚ. Η ομάδα μείωσε δυο φορές στο σκορ με δυο εύστοχα πέναλτι του Ηλία Σαπούνη. Και στον πρώτο αγώνα η Ποταμιά είχε μειώσει σε 2-1 και σε 4-2, όπως έγινε και σήμερα.
Το Βελούχι στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Άγραφα-Μυρίκη, ενώ αντίθετα η Ποταμιά στρέφει την προσοχή της για το ματς της 2ης αγωνιστικής με την Φραγκίστα, καθώς στην πρεμιέρα της Α΄ ΕΠΣΕ θα κάνει το ρεπό της.

Λιγοστοί φίλαθλοι
Ο επαναληπτικός του κυπέλλου Ευρυτανίας έγινε παρουσία μόλις 50 φιλάθλων. Η αναμέτρηση έγινε κάτω από κρύο και διαστήματα ήλιου, συννεφιά και ψιλόβροχου.


Ίδιο σκορ
Και στον 1ο αγώνα ο ΑΠΟΚ είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ την Ποταμιά. Το Βελούχι προκρίθηκε στους «4» με συνολικό σκορ 10-4.

Περιμένει τον αντίπαλο
Το Βελούχι θα μάθει αύριο τον αντίπαλο του στα ημιτελικά του κυπέλλου. Θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Άγραφα-Μυρίκη.

Κοιτάει πρωτάθλημα
Η Ποταμιά έχει 1 εβδομάδα κενό, για να προετοιμαστεί για το παιχνίδι της 2ηςαγωνιστικής για το πρωτάθλημα απέναντι στην Φραγκίστα. Την πρώτη αγωνιστική η ομάδα του Δημήτρη Τσιγαρίδα θα κάνει το ρεπό της.

Άσκοποι οι επαναληπτικοί(;)
Περισσότερο τον χαρακτήρα ενός δυνατού φιλικού είχε ο επαναληπτικός κυπέλλου. Από το «καλημέρα» φάνηκε ότι ο αγώνας δεν είχε κάποιο ουσιαστικό νόημα, αποδεικνύοντας ότι η αλλαγή του συστήματος του κυπέλλου δεν επέφερε κάτι ουσιαστικό.

«Καρέ» του Μπακαλίδη


Ο Άλεξ Μπακαλίδης του Βελουχίου έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την φανέλα του ΑΠΟΚ. Πέτυχε «καρέ» και έφτασε συνολικά τα 5 γκολ στο κύπελλο.

Νέο απόκτημα


Ο ΑΠΟΚ αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό του τον 18χρονο Παναγιώτη Κόλλια (Φωτογραφία) από την Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα. Ο ποδοσφαιριστής παρακολούθησε το ματς από τον πάγκο της νέας του ομάδας και τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί το δελτίο του. Είναι πρωτοετής φοιτητής στο ΤΕΙ Καρπενησίου και έχει παίξει ξανά στο Καρπενήσι με την φανέλα της μικτής Βοιωτίας κόντρα στην ΕΠΣΕ, αλλά και με την Ένωση ΑΣΑ κόντρα στην Μυρίκη πριν δυο χρόνια.


Πρώτη για Πολυμερόπουλο


Ο 18χρονος Κώστας Πολυμερόπουλος έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την Ποταμιά. Έπαιξε για 62 λεπτά στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Αστέρα Ζωγράφου.

Στο κλαμπ «παντρεμένων» ο Συγκελόπουλος
Ο αρχηγός του ΑΠΟΚ Βασίλης Συγκελόπουλος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την «εκλεκτή» της καρδιάς του Σωτηρία Μαθέ. Ως εκ τούτου ο ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής και δεν αγωνίστηκε.

Στόπερ ο Κορέντζελος


Ο Γιώργος Κορέντζελος της Ποταμιάς αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας και όχι στην επιθετική γραμμή. Έπαιξε δίπλα στον συνονόματο του Γιώργο Φαρμάκη.

Δυο ανατροπές-δυο γκολ

 












Ο Χρήστος Αχμέτης (Φωτογραφία Αριστερά) του Βελουχίου νικήθηκε δυο φορές από το σημείο του πέναλτι από τον Ηλία Σαπούνη (Φωτογραφία Δεξιά) της Ποταμιά.

Μέσα Κρίντας-Γιαννόπουλος

 












Ο Λάκης Αναστασόπουλος έκανε μόλις 2 αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με το ματς της περασμένης Κυριακής. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο 17χρονος Κώστας Γιαννόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά) και ντεμπούτο για φέτος έκανε ο 19χρονος Κώστας Κρίντας (Φωτογραφία Αριστερά) παίζοντας σε θέση ανασταλτικού μέσου. Πήραν τις θέσεις των: Βασίλη Συγκελόπουλου (Απουσίαζε) και Μπάμπη Καρβέλη, που έμεινε στον πάγκο.

3 πρόσωπα


Ο Δημήτρης Τσιγαρίδας ξεκίνησε την ομάδα του με 3 διαφοροποιήσεις σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα. Ο Γιώργος Κορέντζελος έπαιξε σαν στόπερ, ο Κώστας Πολυμερόπουλος αγωνίστηκε σαν αριστερό χαφ και ο Σπύρος Μπούρας (Φωτογραφία) έκανε το ντεμπούτο για φέτος παίζοντας στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αντικατέστησαν τους: Κώστα Αρκουμάνη (Απουσίαζε), Χρήστο Κοσμά (Έμεινε στον πάγκο) και  Αργύρη Τσάκνη (Τραυματίας).

Α΄ Μέρος

Πρόβλημα στα δίχτυα
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ολιγόλεπτη καθυστέρηση, καθώς βρέθηκε τρύπα στα δίχτυα της εστίας του Αλέκου Κόκκοτα. Ο πρώτος βοηθός Στέλιος Σώμαλης διέκρινε το πρόβλημα και με χρήση ταινίας δέθηκαν τα δίχτυα και η τρύπα έκλεισε.



Κυριάρχησε από νωρίς
Το Βελούχι πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης από το ξεκίνημα της και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ευτύχησε να πετύχει δυο γρήγορα γκολ και να παίξει στην συνέχεια ελεύθερα και χωρίς άγχος.

Αμυντικό πλάνο
Η Ποταμιά και σε αυτό τον αγώνα αγωνίστηκε με αμυντικό πλάνο. Προσπάθησε να επιτεθεί στο πρώτο μέρος μέσα από αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις.

Με φάουλ του «Μπάκα»
Οι «κυανόλευκοι» πήραν πρωτοπορία στο σκορ στο 11ο λεπτό με χτύπημα φάουλ του Άλεξ Μπακαλίδη. Ο «Μπάκα» από μακρινή απόσταση και αριστερά με χαμηλή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Αλέκου Κόκκοτα (1-0).




Νέο τέρμα
Ο Άλεξ Μπακαλίδης συνέχισε με γκολ 8 λεπτά αργότερα. Ο Τάκης Σαϊτης βρήκε τον Κώστα Κρίντα, που «πάτησε» για τον Μπακαλίδη, ο οποίος εκτός περιοχής με απευθείας σουτ στην δεξιά γωνία των φιλοξενούμενων πέτυχε ένα όμορφο τέρμα, «γράφοντας» νωρίς το 2-0.



Απείλησε και για 3ο

 












Ο ΑΠΟΚ στα επόμενα λεπτά έχασε 3 σημαντικές στιγμές να σκοράρει και 3ο τέρμα. Στο 20ο λεπτό το σουτ του Τάκη Σαϊτη (Φωτογραφία Αριστερά) απέκρουσε κόρνερ ο Αλέκος Κόκκοτας, στην συνέχεια της φάσης το πλασέ του Πάνου Λιάγκα (Φωτογραφία Δεξιά) μπλοκαρίστηκε από τον γκολκίπερ της Ποταμιάς, ενώ 3 λεπτά αργότερα ο Άλεξ Μπακαλίδης βρέθηκε σε θέση βολής σούταρε και ο πορτιέρο της Ποταμιάς απέκρουσε για ακόμη μια φορά, διώχνοντας σε κόρνερ.


Ισορρόπησε η Ποταμιά
Μετά το «καταιγιστικό» 10λεπτο του Βελουχίου η Ποταμιά κατάφερε να συνέλθει και να «παγώσει» τον ρυθμό του αγώνα. Οι Μεγαλοχωρίτες κατάφεραν να μπουν και στο ματς, μειώνοντας σε 2-1 10 λεπτά πριν το ημίχρονο.

Μείωσε με πέναλτι
Η ομάδα της Ποταμιάς μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 35ο λεπτό όταν κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ. Ο Γιώργος Ζαγκότσης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Χρήστος Αχμέτης δεν απομάκρυνε την μπάλα και ανέτρεψε στην συνέχεια τον Λάμπρο Φλωράκη με τον Νεκτάριο Χρυσαφόπουλο να καταλογίζει το πέναλτι και να δείχνει την κίτρινη στον γκολκίπερ του Βελουχίου. Ο Ηλίας Σαπούνης ανέλαβε να το εκτελέσει και σουτάροντας χαμηλά στην δεξιά γωνία μείωσε σε 2-1.




Οι καλύτερες φάσεις
11΄: Ωραία μακρινή χαμηλή εκτέλεση φάουλ του Μπακαλίδη κατέληξε στην δεξιά γωνία του Κόκκοτα (1-0).
19΄: Ο Σαϊτης με μπαλιά βρήκε τον Κρίντα, αυτός πάτησε για τον Μπακαλίδη, που λίγο έξω από την περιοχής σούταρε απευθείας στην δεξιά γωνία της Ποταμιάς για το 2-0.
20΄: Ο Φλωράκης Ι. πάσαρε στον Σαϊτη, που κινήθηκε επικίνδυνα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή σούταρε και ο Κόκκοτας απέκρουσε σε κόρνερ από την δεξιά του γωνία. Το κόρνερ εκτέλεσε από αριστερά ο Μπακαλίδης και ο Λιάγκας σούταρε μέσα στην σύγχυση από κοντά με τον πορτιέρο της Ποταμιάς να μπλοκάρει.
23΄: Ο Αχμέτης έκανε το βολέ, ο Σαϊτης διεκδίκησε την μπάλα και αυτή έφτασε στον Μπακαλίδη, που σούταρε από καλή θέση και τερματοφύλακας της Ποταμιάς απέκρουσε σε κόρνερ από την δεξιά του γωνία.
35΄: Ο Ζαγκότσης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά ο Αχμέτος έκανε λάθος έξοδο και ο Φλωράκης Λ. ανατράπηκε μέσα από την μικρή περιοχή από τον πορτιέρο του ΑΠΟΚ. Ο Σαπούνης ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι και σούταρε χαμηλά στην δεξιά γωνία του Βελουχίου, μειώνοντας σε 2-1.

Β΄ Μέρος

Ξανά δυνατά
Το Βελούχι και στην επανάληψη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αφού πρώτα είχε δοκάρι στο 55ο λεπτό μέσα σε δυο λεπτά σκόραρε δυο φορές για να ανεβάσει το σκορ στο 4-1.

Έξω ο Ι. Φλωράκης


Ο Γιάννης Φλωράκης του ΑΠΟΚ αποχώρησε από το ματς στο 54ο λεπτό λόγω τραυματισμού του στον ώμο.




Ντεμπούτο Μπούρμπου & Λαθύρη

 












Δυο ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών έκαναν την πρώτη τους συμμετοχή με την νέα τους ομάδα, ενώ άνηκαν μέχρι πέρυσι στις ομάδες της Παλαιοκατούνας. Πρόκειται για τον 17χρονο Αλέξανδρο Μπούρμπο (Φωτογραφία Αριστερά) της Ποταμιάς που έπαιξε στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Παλαιοκατούνας και το 15χρονο επιθετικό Λάμπρο Λαθύρη (Φωτογραφία Δεξιά) που ΑΠΟΚ, που ήρθε στην ομάδα με μεταγραφή από τον Άγιο Προκόπιο.

Πήραν χρόνο


Από πλευράς ΑΠΟΚ ως αλλαγή πέρασε ο δεξιός οπισθοφύλακας Πάνος Ράπτης (Φωτογραφία Αριστερά) και για την Ποταμιά ο δεξιός μπακ Νίκος Μαντζιούτας (Φωτογραφία Κέντρο) με τον φορ Κώστα Μπούρα (Φωτογραφία Δεξιά). Και οι 3 δεν είχαν παίξει στον α΄ προημιτελικό.

Δοκάρι για τους γηπεδούχους
Η ομάδα του Λάκη Αναστασόπουλου είχε δοκάρι μετά από μια προσωπική ενέργεια του Άλεξ Μπακαλίδη. Ο «Μπάκα» στο 55ο λεπτό έκανε όμορφη προσπάθεια εκτός περιοχής και σούταρε χαμηλά με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αλέκου Κόκκοτα.


Δίλεπτο σκοραρίσματος


Μέσα σε διάστημα 2 λεπτό το 2-1 έγινε 4-1 υπέρ του ΑΠΟΚ. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Τόμις Χρυσαφόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, η άμυνα της Ποταμιάς απέκρουσε προσωρινά ο Τάκης Σαϊτης γέμισε από δεξιά και ο Σπύρος Ξαγάρας (Φωτογραφία) χωρίς πίεση από κοντά σκόραρε εις βάρος της πρώην του ομάδας (3-1). Στο επόμενο λεπτό ο Άλεξ Μπακαλίδης άλλαξε με τον Τάκη Σαϊτη, μπήκε τετ α τετ με τον Αλέκο Κόκκοτα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και με σουτ στην δεξιά γωνία πέτυχε χατ-τρικ για το 4-1.





Γκολ εκ νέου με πέναλτι
Για δεύτερη φορά ο ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων ποδοσφαιριστής της Ποταμιάς. Στο 68΄ ο Γιώργος Ζαγκότσης από αριστερά βρήκε τον Αλέξανδρο Μπίκα, ο οποίος έπεσε στο έδαφος από το σπρώξιμο του Κώστα Γιαννόπουλου. Ο Ηλίας Σαπούνης εκτέλεσε ξανά το πέναλτι σούταρε στο κέντρο της εστίας και μείωσε σε 4-2. Ο «Σαπ» σε 2 εμφανίσεις με την Ποταμιά σκόραρε 3 φορές εις βάρος της πρώην του ομάδας.




«Υπέγραψε» το «καρέ» του
Με ένα γκολ που φέρει την προσωπική σφραγίδα αλλά και δείχνει την κλάση του Άλεξ Μπακαλίδη ολοκληρώθηκε ο «χορός» των τερμάτων. 10 λεπτά πριν το φινάλε ο «Μπάκα» ο έκλεψε την μπάλα εκτός περιοχής και δεξιά έκανε την προσωπική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ στην δεξιά γωνία της Ποταμιάς σκόραρε για 4η φορά στο παιχνίδι γράφοντας το τελικό 5-2.



Έψαξε ξανά την μείωση
Η Ποταμιά πάλεψε το παιχνίδι μέχρι τέλους και «κυνήγησε» ξανά μια νέα μείωση στο σκορ. Όμως το 5-2 ήταν και αυτή την φορά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι καλύτερες φάσεις
55΄: Ο Μπακαλίδης έκανε όμορφη προσωπική ενέργεια από αριστερά και σούταρε χαμηλά στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Ποταμιάς.
57΄: Ο Ζαγκότσης εκτέλεσε φάουλ και ο Φαρμάκης πήρε την κεφαλιά που έφυγε άουτ από το δεξί δοκάρι του Αχμέτη.
59΄: Ο Μπακαλίδης με μπαλιά βρήκε τον Σαϊτη, που μπήκε στην περιοχή από δεξιά, σούταρε και ο Κόκκοτας απέκρουσε στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.
60΄: Ο Χρυσαφόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η άμυνα της Ποταμιάς απομάκρυνε προσωρινά, ο Σαϊτης γέμισε από δεξιά και ο ξεχασμένος Ξαγάρας εξ επαφής με σουτ στην αριστερή γωνία των φιλοξενούμενων διαμόρφωσε το 3-1.
61΄: Ο Μπακαλίδης έπαιξε όμορφα το 1-2 με τον Σαϊτη, μπήκε τετ α τετ με τον Κόκκοτα στην περιοχή και με σουτ στην δεξιά γωνία των Μεγαλοχωριτών πέτυχε το 4-1.
68΄: Ο Ζαγκότσης από αριστερά έκανε την μπαλιά για τον Μπίκα, ο οποίος ανατράπηκε από τον Γιαννόπουλο, κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Σαπούνης ανέλαβε ξανά να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών και με χαμηλό σουτ στο κέντρο της εστίας μείωσε σε 4-2.
77΄: Φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Γιαννακόπουλου πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
79΄: Ο Μπούρας Κ. έκανε την μπαλιά για τον Γιαννακόπουλο, που σούταρε από θέση δεξιά μέσα στην περιοχή με τον Αχμέτη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
80΄: Ο Μπακαλίδης έκλεψε την μπάλα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και με υποδειγματικό τελείωμα με δυνατό σουτ στην δεξιά γωνία του Κόκκοτα πραγματοποίησε το τελικό 5-2.
88΄: Ο Γιαννακόπουλος σέντραρε από δεξιά και την προβολή με τακουνάκι του Σαπούνη στο πρώτο δοκάρι μπλόκαρε ο γκολκίπερ του ΑΠΟΚ.

Κίτρινες Κάρτες
Αχμέτης, Χρυσαφόπουλος, Μπακαλίδης, Φαρμάκης, Φλωράκης Λ.

Διακριθέντες
ΑΠΟΚ Βελούχι: Μπακαλίδης, Ξαγάρας, Σαϊτης, Κουτσουπιάς
Ποταμιά: Σαπούνης

Δηλώσεις Προπονητών

Λάκης Αναστασόπουλος (ΑΠΟΚ Βελούχι): «Το σημερινό παιχνίδι το είδαμε σοβαρά και κερδίσαμε εύκολα. Σίγουρα κάναμε πολλά λάθη ως ομάδα και αυτά θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση, την οποία την αφιερώνουμε στον ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Ντουφεκιά, ο οποίος έκανε εγχείριση, να του ευχηθούμε σιδερένιος και στον αρχηγό μας Βασίλη Συγκελόπουλο, ο οποίος αύριο παντρεύεται και να του ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον.»



Δημήτρης Τσιγαρίδας (Ποταμιά): «Κατ αρχήν να πω συγχαρητήρια στον ΑΠΟΚ για την πρόκριση και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Για μας το σημερινό παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, δώσαμε χρόνο και σε άλλα παιδιά, έτσι ώστε να πάρουν εμπειρίες και παραστάσεις. Να μην ξεχνάμε ότι ο ΑΠΟΚ όλα αυτά τα χρόνια παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο, έχει πάρει τα περισσότερα πρωταθλήματα και έχει αντιπροσωπεύσει το νομό μας στην Δ΄ Εθνική περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα. Αυτό από μόνο του καθιστούσε πάρα πολύ δύσκολο το έργο μας, νομίζω ότι από αυτά τα δυο παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές μας  θα κέρδισαν πάρα πολλά, τόσο σε εμπειρία όσο και σε παραστάσεις. Ελπίζω μέσα από τα λάθη που κάναμε σε αυτά τα δυο παιχνίδια, αλλά και από τις «καλές μας στιγμές» να γίνουμε καλύτεροι και να φανούμε στο πρωτάθλημα που αρχίζει σε δυο εβδομάδες για μας ανταγωνιστικοί και ουσιαστικοί. Από την αρχή της χρονιάς ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το έργο μας, εμείς θα προσπαθήσουμε πραγματικά η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.»

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Λάκης Αναστασόπουλος): Αχμέτης, Τσιλιμέκης Δ.(65΄ Μπάμπε), Χρυσαφόπουλος, Γιαννόπουλος, Ξαγάρας, Κρίντας, Φλωράκης Ι.(54΄ λ.τρ. Ράπτης), Κουτσουπιάς, Μπακαλίδης(80΄ Λαθύρης), Λιάγκας, Σαϊτης

Ποταμιά (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Κόκκοτας, Μπίκας, Οικονόμου, Φαρμάκης, Ζαγκότσης, Γιαννακόπουλος, Σαπούνης, Πολυμερόπουλος(62΄ Μπούρμπος), Κορέντζελος(77΄ Μαντζιούτας Ν.), Φλωράκης Λ.(70΄ Μπούρας Κ.), Μπούρας Σ.

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)






































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος