Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Μπασκετικές Προβλέψεις (14/9)


Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού με δύο υπερδυνάμεις του παγκόσμιου μπάσκετ να συγκρούονται, σε μια μάχη που ελπίζουμε να είναι εντυπωσιακή. Μεγάλο φαβορί παραμένουν οι ΗΠΑ, αλλά όπως φάνηκε στην πορεία του τουρνουά αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να τους δυσκολέψει είναι η Σερβία.
Με ψηλά και δυνατά κορμιά που μπορούν να κατεβάσουν τα ριμπάουντ και να ελέγξουν το ρυθμό αλλά και πυραυλοκίνητη περιφέρεια που μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει με κάθε τρόπο. Το παν για αυτή θα είναι να ελέγχει τα ριμπάουντ, να μην δίνει δεύτερες ευκαιρίες και να αποφύγει τα λάθη που φέρνουν εύκολους πόντους στην Αμερική. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 1/3 των πόντων της το παίρνει από καλάθια στον αιφνιδιασμό. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματσάρισμα του Μπιέλιτσα με τον Φαρίντ, καθώς ο Σέρβος πόιντ-φόργουορντ τραβιέται αρκετά έξω και δημιουργεί παιχνίδι. Περιμένω να δω ποιον θα βάλει ο Σιζέφσκι πάνω στον Τεόντοσιτς και που θα πάει ο κακός αμυντικός Χάρντεν. Οι Σέρβοι νομίζω μπορούν με διάφορους τρόπους να χτυπήσουν πάνω σε Χάρντεν και Κάρι. Τελειώνοντας, οι Αμερικάνοι είναι πιο κοντά στη νίκη, τους δίνω ένα προβάδισμα 70-30, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξεγράφεις έτσι εύκολα την χώρα με το ψηλότερο μπασκετικό iq του πλανήτη. Θα κάνουν το παιχνίδι τους και όπου τους βγάλει. Δεν νομίζω πάντως ότι η διαφορά θα πάει πάνω από το χάντικαπ των 20 πόντων. Ας ευχηθούμε καλή διασκέδαση με έναν τελικό που θα μας κάνει να τον θυμόμαστε για χρόνια.
ΠΡΟΤΑΣΗ 2(+20.5) 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.95

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Λελούδης