Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Πλατανιάς-Λεβαδειακός 2-0

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Πλατανιάς επικράτησε σε φιλικό ματς του Λεβαδειακού με σκορ 2-0.
Το φιλικό ματς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (23/7) στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 6 το απόγευμα. Έγινε κάτω από ψιλόβροχο στο α΄ μέρος και παρουσία περίπου 100 θεατών.
Ο Πλατανιάς του Γιάννη Χριστόπουλου ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και κατέκτησε την πρώτη του φιλική νίκη. Οι Κρητικοί είχαν την ελαφριά υπεροχή στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με γκολ του Νικηφόρου Τσοντάκη και είχαν λίγο αργότερα και δοκάρι με τον Θανάση Τσουράκη. Συνέχισαν και στο δεύτερο μέρος να έχουν καλή απόδοση και ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Ραφαήλ Σούκια.
Ο Λεβαδειακός του Σάββα Παντελίδη και στο δεύτερο φιλικό επί Ευρυτανικού εδάφους γνώρισε την ήττα. Η ομάδα της Βοιωτίας δεν μπόρεσε να ελέγξει τον ρυθμό του ματς και να πιάσει καλή απόδοση. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο α΄ μέρος και είχε ένα καλό διάστημα σε απόδοση στις αρχές του δευτέρου μέρους, όπου έψαξε την ισοφάριση.
Το επόμενο φιλικό ματς των δυο ομάδων είναι για την Δευτέρα (28/7), όπου θα
«κοντραριστούν» ξανά μαζί.

Περίπου 100
Το φιλικό ματς έγινε παρουσία περίπου 100 θεατών. Μάλιστα το πρώτο ημίχρονο έγινε κάτω από ψιλόβροχο.



Παρουσίες της ΕΠΣ Ευρυτανίας
Την φιλική αναμέτρηση παρακολούθησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας, καθώς και ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΕ Γιώργος Παπαδήμος. Στις κερκίδες ήταν ξανά ο Ευρυτάνας προπονητής Λεωνίδας Τσιγαρίδας.



Καρπενήσι ο Κομπότης

 












Ο Πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης (Φωτογραφία Αριστερά) βρέθηκε στο Καρπενήσι και είδε από κοντά το δεύτερο φιλικό ματς της ομάδας του. Το παρών έδωσε και ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Φαράντος (Φωτογραφία Δεξιά), αλλά και άλλα μέλη της διοίκησης.


Scouting ξανά
Και αυτό το φιλικό έγινε παρουσία εκπροσώπων των άλλων 3 ομάδων της Super League που προετοιμάζονται αυτό το διάστημα στο Καρπενήσι.




Ντεμπούτο Πρόγιτς


Ανεπίσημο ντεμπούτο με τους Βοιωτούς έκανε το νέο απόκτημα της ομάδας ο 27χρονος Σέρβος μπακ Γιόσιπ Πρόγιτς.

Χτιζει παράδοση
Ο Πλατανιάς «χτίζει» παράδοση στο Καρπενήσι κόντρα στον Λεβαδειακό. Πέρυσι σε δυο φιλικές νίκες πήρε ισάριθμες νίκες. Το καλό τρίτωσε για τους Χανιώτες που στην 3η φιλική αναμέτρηση των δυο ομάδων στην Ευρυτανία ήρθε και η 3η φιλική νίκη.

Αντίπαλοι ξανά
Οι ομάδες θα δώσουν και το φετινό καλοκαίρι δυο φιλικά ματς. Θα αγωνιστούν εκ νέου σε φιλικό ματς την Δευτέρα (28/7) Οι δυο ΠΑΕ διατηρούν αρκετά καλές σχέσεις.

Από ήττα με ΠΑΣ
Και οι δυο ομάδες έδωσαν το δεύτερο φιλικό τους ματς στο Καρπενήσι. Είχαν ηττηθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρώτη τους φιλική αναμέτρηση.

Δοκιμάζει Ίνεζ


Ο Λεβαδειακός δοκίμασε στο φιλικό ματς τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό Ρομάϊν Ίνεζ, που αγωνίζονταν στην Γαλλική Μετς..

90λεπτο ο Μάγκας


Ο 20χρονος στόπερ Αντώνης Μάγκας ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια της φιλική αναμέτρησης.

Α΄ Mέρος

Λιγοστές ευκαιρίες
Ελάχιστές καλές στιγμές σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος μπροστά από τις δυο εστίες.

Πρωτοβουλία από Πλατανιά
Η ομάδα του Πλατανιά έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα στο πρώτο 45λεπτο και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα ευτύχησε να προηγηθεί με 1-0.

Με σκόρερ τον Τσοντάκη


Οι Χανιώτες προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό όταν ο 16χονος Εμιλιάνο Σεχού τροφοδότησε με μπαλιά τον Νικηφόρο Τσοντάκη, ο οποίος εξ επαφής πλάσαρε στην δεξιά γωνία των Βοιωτών και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (1-0). Στην φάση του γκολ τραυματίστηκε ελαφρά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού Κυριάκος Στρατηλάτης.





Ευκαιρία για διπλασιασμό


Η ομάδα της Κρήτης έχασε σημαντική ευκαιρία να κάνει 2 τα τέρματα της στο 31ο λεπτό. Ο Θωμάς Ναζλίδης τροφοδότησε τον Θανάση Τσουράκη (Φωτογραφία), που μέσα από την περιοχή και δεξιά σούταρε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κυριάκου Στρατηλάτη.


Δεν απείλησε
Ο Λεβαδειακός στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να απειλήσει τους Κρητικούς. Οι «πράσινοι» έδωσαν περισσότερο βάση στην άμυνα και δεν ολοκλήρωσαν κάποια προσπάθεια μπροστά από την εστία του Αντώνη Κοκκαλά.

Οι καλύτερες φάσεις
19΄: Ο Σεχού με μπαλιά βρήκε τον Τσοντάκη, που κατέβασε την μπάλα και εξ επαφής με πλασέ στην δεξιά γωνία του Λεβαδειακού έκανε το 1-0.
31΄: Ο Ναζλίδης πάσαρε στον Τσουράκη, που από δεξιά σούταρε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Στρατηλάτη.
38΄: Ο Φιγκέϊρα εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Τσουράκης με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Νέπλιακ, που σούταρε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι των Βοιωτών.

Β΄ μέρος

Μπήκε καλύτερα


Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε καλύτερα στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και απείλησε στο 48ο λεπτό με τον Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ (Φωτογραφία) να σουτάρει από καλή θέση και τον Κώστα Περιστερίδη να αποκρούει σε κόρνερ.

Δοκίμασε Κ. Αποστολόπουλο


Με την ομάδα του Λεβαδειακού αγωνίστηκε σε θέση δεξιού μέσου ο 21χρονος Κώστας Αποστολόπουλος, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και έπαιξε πέρυσι στην Παναχαϊκή.

Νικήθηκε ο Γουνδουλάκης


Ο έμπειρος μέσος Φανούρης Γουνδουλάκης απώλεσε μεγάλη ευκαιρία στο 64ο λεπτό να πετύχει το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Ο Χερόν Μπεριάν σέντραρε από τα αριστερά και ο Γουνδουλάκης σούταρε από κοντά με τον Σεμπάστιαν Πρζιρόφσκι να αποκρούει σωτήρια με τα πόδια.


Τραυματισμός Βασιλείου


Ο νεαρός επιθετικός του Λεβαδειακού Στέλιος Βασιλείου χτύπησε στο χέρι και πέρασε στο 72ο λεπτό εκτός αγώνα (Αγωνίστηκε μόλις 9 λεπτά). Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία μεταφέρθηκε για περεταίρω εξετάσεις στο Νοσοκομείο Καρπενησίου. Μάλιστα στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από το τεχνικό επιτελείο του Πλατανιά.





2-0 με Σούκια


Η ομάδα των Χανιών διπλασίασε τα τέρματα της 15 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της ομάδας. Ο αριστερός μπακ Αντώνης Ντεντάκης σούταρε όμορφα εκτός περιοχής και ο Σεμπάστιαν Πρζιρόφσκι απέκρουσε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε από δεξιά ο Χερόν Μπεριάν και Ραφαήλ Σούκιας με κεφαλιά χωρίς πίεση έκανε το τελικό 2-0.


Κοντά στην μείωση


Οι Βοιωτοί σε δυο περιπτώσεις στο τελευταίο 10λεπτο άγγιξαν την μείωση του σκορ. Στο 81΄ ο Δημήτρης Μαχαίρας σέντραρε από τα αριστερά και η προβολή του Κώστα Αποστολόπουλου μπλόκαρε ο Κώστας Περιστερίδης. Δυο λεπτά αργότερα το όμορφο σουτ του Ολιβιέ Καπό εκτός περιοχής πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο άλλοτε παίχτης της Γιουβέντους Ολιβιέ Καπό (Φωτογραφία) έχει υπάρξει 9 φορές διεθνής με την Γαλλία, έχοντας 3 γκολ.

Οι καλύτερες φάσεις
48΄: Σουτ του Μιλοσάβλιεβ από καλή θέση απέκρουσε σε κόρνερ ο Περιστερίδης.
64΄: Ο Μπεριάν σέντραρε από αριστερά και το πλασέ του Γουνδουλάκη απέκρουσε με τα πόδια ο πορτιέρο του Λεβαδειακού.
67΄: Σουτ του Σούκια εκτός περιοχής πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.
75΄: Όμορφο σουτ του Ντεντάκη εκτός περιοχής απέκρουσε σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού. Το κόρνερ εκτέλεσε από δεξιά ο Μπεριάν και ο Σούκιας με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 2-0.
79΄: Σουτ του Μαχαίρα εκτός περιοχής πέρασε πάνω από την εστία του Πλατανιά.
81΄: Ο Μαχαίρας σέντραρε από τα αριστερά και την προβολή του Αποστολόπουλου Κ. μπλόκαρε ο Περιστερίδης.
83΄: Ο Μαχαίρας έδωσε για τον Καπό, που σούταρε όμορφα εκτός περιοχής άουτ από το δεξί δοκάρι.

Κίτρινες Κάρτες
Αποστολόπουλος Κ.

Συνθέσεις Ομάδων

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Κοκκαλάς(46΄ Περιστερίδης), Ζουμπουλάκης(46΄ Αποστολόπουλος Α.), Ζαραδούκας(46΄ Ντεντάκης), Νέπλιακ(62΄ Χαλκιαδάκης), Νούνιεζ(62΄ Σούκιας), Σεχού(46΄ Δημήτρης), Μενδρινός(46΄ Τόρες), Τσουράκης(62΄ Τσικουδάκης), Τσοντάκης(46΄ Νόρτεϊ), Ναζλίδης(46΄ Γουνδουλάκης), Φιγκέϊρα(46΄ Μπεριάν)

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάκης(46΄ Πρζιρόφσκι), Νικολακάκης(46΄ Σκέμπης), Πρόγιτς(69΄ Γιάντσης), Μάγκας, Ίνεζ(46΄ Κώτσιος), Ζίτο(58΄ Μαχαίρας), Γκόμεζ(58΄ Αποστολόπουλος Ι.), Θέος(46΄ Βούκσεβιτς), Μάντζιος(46΄ Γουόρντεν), Μιλοσάβλιεβ(63΄ Αποστολόπουλος Κ.), Ορτέγκα(63΄ Βασιλείου, 72΄ λ.τρ. Καπό)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

















































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος