Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Στοιχηματικές προβλέψεις (13/7)


Αγαπητοί αναγνώστες, εδώ είμαστε και σήμερα στην τελευταία μέρα του μουντιάλ. Πέφτει η αυλαία σε ένα καλό μουντιάλ με πολύ σασπένς, γκολ και ωραίο θέαμα.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

 









Έχουμε λοιπόν σήμερα έναν τεράστιο τελικό ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή. Η Γερμανία δίκαια έφτασε έως εδώ, αφού έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Έβγαλε μια σταθερότητα, πάθος ένταση και πειθαρχεία σε όλα της τα παιχνίδια. Το κλασσικό δηλαδή Γερμανικό στυλ ποδοσφαίρου. Έχει πιο πολλές πιθανότητες για κατάκτηση από την Αργεντινή. Από την άλλη η Αργεντινή έφτασε στον τελικό αλλά σε κανένα σημείο του τουρνουά δεν εντυπωσίασε. Έχει παίχτες με τεράστιο ατομικό ταλέντο, αλλά σαν ομάδα υστερεί στον αμυντικό τομέα. Πάντως αφού έφτασε έως εδώ θα τα δώσει όλα για να σηκώσει τον τίτλο μέσα στην Βραζιλία. Αν και για μένα έχει πιο πολλές πιθανότητες η Γερμανία, πιστεύω πως είναι ένα ματς δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη, όπως άλλωστε όλοι οι τελικοί. Καλυτέρα ας το απολαύσουμε χωρίς να στοιχηματίσουμε.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟ ΒΕΤ 

Αυτά και για σήμερα
Καλή τύχη σε όλους σε ότι και αν επιλέξετε

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λάμπρου