Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Κρίκελλο-Κεράσοβο 1-3

Την εκτός έδρας νίκη με 1-3 πήρε η ομάδα του Κερασόβου, που νίκησε χωρίς να εντυπώσιάσει τον Κεραυνό Κρικέλλου.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (7/6) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 5.45 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Β΄ κατηγορίας Ευρυτανίας, έγινε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία περίπου 30 θεατών.
Το Κρίκελλου του Νίκου Κατσιάρη μπήκε «μουδιασμένα» στο ματς και βρέθηκε πολύ νωρίς να χάνει στο σκορ με 0-2, αφού η άμυνα του «πιάστηκε στον ύπνο». Στην συνέχεια ισορρόπησε το ματς, όμως δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ. Το δεύτερο μέρος κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο μέχρι το 80o λεπτό, όπου ο Κεραυνός δέχτηκε και 3ο τέρμα. Η ομάδα δεν τα παράτησε και πέτυχε το γκολ της τιμής με υπέροχο τέρμα του Θάνου Τσιμιτσέλη.
Το Κεράσοβο του Θύμιου Μούτσελου είχε το μυαλό του στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Απεραντιακό και κατάφερε να επικρατήσει εύκολα του Κρικέλλου. Ο ιστορικός Α.Ο.Κ. μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με γκολ του Βαγγέλη Χριστόπουλου και του Παύλου Σβερώνη προηγήθηκε με 0-2 πολύ νωρίς. Συνέχισε να ελέγξει τον ρυθμό του ματς καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Στα τελευταία λεπτά ήρθε και 1 τρίτο τέρμα με τον νεαρό Παναγιώτη Μαντέκα. Οι νικητές είχαν συνολικά και 3 δοκάρια στην αναμέτρηση, δυο με τον Σάκη Θεοχάρη στην επανάληψη και 1 με τον Χρήστο Καλαμπάκα στο πρώτο μέρος.
Την τελευταία (6η) αγωνιστική το Κεράσοβο θα αγωνιστεί ξανά στο Καρπενήσι στις 15 του μήνα με τον Απεραντιακό στο ματς που θα αναδείξει τον πρωταθλητή της κατηγορίας. Μια μέρα νωρίτερα (14/6) το Κρίκελλο θα παίξει με την ΑΕΚ. Το Κεράσοβο έφτασε τους 11 βαθμούς και παρέμεινε στην 1η θέση, ενώ το Κρίκελλο τερματίζει και μαθηματικά 4ο,μένοντας στους -8 πόντους.

Λίγοι θεατές
Παρά τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες το ματς της Β΄ κατηγορίας Ευρυτανίας έγινε παρουσία περίπου 30 θεατών.



Παρατηρητής…ο δημοσιογράφος
Δεν προσήλθε παρατηρητής από την ΕΠΣ Ευρυτανίας στην αναμέτρηση και χρέη παρατηρητή αγώνα εκτέλεσε ο δημοσιογράφος του ''Evrytania Sport'' Δημήτρης Κολλημένος.


15λεπτη καθυστέρηση
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με 15λεπτη καθυστέρηση, καθώς τα αποδυτήρια των διαιτητών ήταν κλειδωμένα. Ο υπάλληλος του σταδίου Κώστας Κατσαδούρος ήρθε γύρω στις 5.20 και άνοιξε τα αποδυτήρια, κάτι που επέφερε καθυστέρηση στην έναρξη του ματς.

Άδειοι πάγκοι
Οι γηπεδούχοι του Κρικέλλου είχαν αποστολή 13 ατόμων και το Κεράσοβο είχε 12 αθλητές. Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες.

Παίζουν για την κούπα
Την ερχόμενη Κυριακή(15/6) θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Απεραντιακού και Κερασόβου. Η αναμέτρηση θα αναδείξει όπως όλα δείχνουν τον πρωταθλητή της κατηγορίας.

Και μαθηματικά 4ο
Ο Κεραυνός Κρικέλλου μετά και το σημερινό αποτέλεσμα τερμάτισε και μαθηματικά στην 4η θέση, χάνοντας όλες τις ελπίδες για την 3η προνομιούχο θέση. Ο Κεραυνός παίζει και φέτος για την χαρά της συμμετοχής, έχοντας μεγάλη αρνητική βαθμολογία (-8 μέχρι στιγμής).

«Πρώτη» Τσιμπιδάκη


Το χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του Κερασόβου Αντώνης Τσιμπιδάκης έκανε την πρώτη του συμμετοχή με την νέα του ομάδα. Αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στην μεσαία γραμμή, έχοντας καλή παρουσία. Ο Ευβοιώτης ιατρός αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Παλαιοκατούνας.

Πατήρ & Υιοί


Μαζί αγωνίστηκαν 1 πατέρας και οι δυο γιοι του. Πρόκειται για τον 49χρονο Δημήτρη Τσιμιτσέλη (Φωτογραφία Αριστερά, Πρώτη φετινή συμμετοχή) που έκατσε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του και τους μεσοαμυντικούς: τον 19χρονο Τάσο Τσιμιτσέλη (Φωτογραφία Κέντρο) και 21χρονο Θάνο Τσιμιτσέλη (Φωτογραφία Δεξιά), οι οποίοι είναι οι γιοι του γκολκίπερ του Κεραυνού.

Ντεμπούτο Β.Πανάρα


Εκτός του Δημήτρη Τσιμιτσέλη και ο 37χρονος Βασίλης Πανάρας έκανε ντεμπούτο με το Κρίκελλο στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, αφού δεν είχε αγωνιστεί στα προηγούμενα ματς της ομάδας του.

Διατήρησε την παράδοση
Και φέτος το Κεράσοβο διατήρησε την παράδοση, αφού κέρδισε εκτός έδρας και πάλι το Κρίκελλο. Και πέρυσι και φέτος είχε «γκελάρει» στο «Σύνορο» με την ομάδα του Κεραυνού.

Α΄ Μέρος

Έλεγξαν τα δίχτυα
Πριν την έναρξη του αγώνα οι δυο βοηθοί Γιώργος Στοφόρος και Μίλτος Ελ Ταχάν έλεγξαν τα δίχτυα των δυο τερμάτων.



Ιδανική αρχή
Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και μόλις στο 13ο λεπτό είχαν βρεθεί ήδη μπροστά στο σκορ με 2 γκολ διαφορά.

Με τον συνήθη «ύποπτο»


Ο πρώτος σκόρερ της Β΄ κατηγορίας ο συνήθης «ύποπτος» Βαγγέλης Χριστόπουλος (Φωτογραφία) σκόραρε στο 11ο λεπτό, «γράφοντας» το 0-1. Ο Παναγιώτης Μαντέκας σέντραρε από τα δεξιά και μετά την λάθος έξοδο του Δημήτρη Τσιμιτσέλη ο Φθιώτος Βαγγέλης Χριστόπουλος εύκολα σε κενή εστία με πλασέ έγραψε το 0-1 πετυχαίνοντας το 6ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.




«Γούρικο» 13΄


Το 13ο λεπτό ήταν «γούρικο» για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων ο Παύλος Σβερώνης (Φωτογραφία) βγήκε τετ α τετ με τον Δημήτρη Τσιμιτσέλη και με σουτ στην δεξιά του γωνία διαμόρφωσε το 0-2. Ο Σβερώνης σκόραρε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.



Βελτιώθηκε ο Κεραυνός
Το Κρικέλλο μετά το κακό ξεκίνημα του βελτίωσε την αμυντική του λειτουργία και κράτησε τους αντιπάλους έξω από την περιοχή του Δημήτρη Τσιμιτσέλη. Επιθετικά προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

«Οβίδα» Καλαμπάκα


Ο 51χρονος Χρήστος Καλαμπάκας στο 29ο λεπτό είχε δοκάρι, όταν ο Παναγιώτης Μαντέκας γύρισε από τα δεξιά και ο μέσος του Κρικέλλου με δυνατό σουτ-«κεραυνό» έστειλε την μπάλα πρώτα στην συμβολή αριστερού κάθετου και οριζόντιου δοκαριού και στην συνέχεια κατέληξε άουτ.

Ακυρώθηκε γκολ

 












Στο 38΄ οι γηπεδούχοι σκόραραν όμως το τέρμα τους ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον 1ο βοηθό Γιώργο Στοφόρο (Φωτογραφία Δεξιά). Ο Σωτήρης Αγγελακόπουλος έκανε έξοχη ατομική ενέργεια πάσαρε στον Πάνο Βλάχο (Φωτογραφία Αριστερά), ο οποίος σκόραρε από κοντά. Το τέρμα του 35χρονου μέσου δεν μέτρησε ωστόσο ποτέ.



Οι καλύτερες φάσεις
8΄: Σουτ του Μαντέκα μέσα από την περιοχή και δεξιά μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία με διπλή προσπάθεια ο Τσιμιτσέλης.
11΄: Ο Μαντέκας έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και μετά από άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα, ο Χριστόπουλος εύκολα με πλασέ σε κενή εστία στο δεύτερο δοκάρι «έγραψε» το 0-1
13΄: Μετά από λάθος της άμυνας του Κρικέλλου ο Σβερώνης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και με χαμηλό σουτ στην δεξιά του γωνία πέτυχε το 0-2.
16΄: Ξαφνικό σουτ του Χριστόπουλου εκτός περιοχής απέκρουσε χαμηλά στην αριστερή του γωνία ο πορτιέρο του Κρικέλλου.
29΄: Ο Μαντέκας γύρισε από δεξιά και το σουτ-«κεραυνός» του Καλαμπάκα από τα όρια της περιοχής χτύπησε στην συμβολή αριστερού κάθετου και οριζόντιου δοκαριού και έφυγε άουτ.
43΄: Ο Μούτσελος έδωσε στον Τσιμπιδάκη, που σούταρε εκτός περιοχής και ο Τσιμιτσέλης απέκρουσε με τα πόδια.

Β΄ Μέρος

Με εκφραστή τον Θεοχάρη


Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν «ζωηρά» και στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησαν σε 3 περιπτώσεις με τον πλάγιο χαφ Σάκη Θεοχάρη. Τα σουτ του Θεοχάρη σε 46΄ και 50΄ πέρασαν πάνω από το τέρμα του Κρικέλλου. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Παναγιώτης Μαντέκας σέντραρε από δεξιά και ο Σάκης Θεοχάρης σούταρε από κοντά στο δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.



Ζήτησαν πέναλτι


Οι Κρικελλιώτες στο 62΄ ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Σωτήρης Αγγελακόπουλος (Φωτογραφία) έκανε την προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και έπεσε στο έδαφος μετά το μαρκάρισμα του στόπερ Γιάννη Χαλκιά. Ο διαιτητής Λάμπρος Κολοκώτσιος ήταν κοντά στην φάση και διέταξε να συνεχιστεί το ματς.




Νεύρα Μούτσελου-Β.Πανάρα


Στο 65΄ επικράτησαν νεύρα μεταξύ του Θύμιου Μούτσελου (Φωτογραφία) του Κερασόβου και του Βασίλη Πανάρα του Κρικέλλου για ένα δυνατό μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρο του δεύτερου στον πρώτο. Οι δυο ποδοσφαιριστές λογομάχησαν, όμως το περιστατικό τέλειωσε έγκαιρα μετά την διαμεσολάβηση των συμπαικτών τους.



3ο με Μαντέκα


Με ένα γκολ «επικύρωσε» την πολύ καλή του εμφάνιση ο 20χρονος δεξιός μέσος Παναγιώτης Μαντέκας. Στο 82΄ ο Αντώνης Τσιμπιδάκης τον τροφοδότησε με μπαλιά και ο νεαρός μέσος με διαγώνιο σουτ στην δεξιά γωνία του Δημήτρη Τσιμιτσέλη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στον 1ο βοηθό Γιώργο Στόφορο. 



Απάντηση με ωραίο γκολ
Δυο λεπτά αργότερα το Κρίκελλο «απάντησε» σκοράροντας ένα όμορφο τέρμα. Ο 21χρονος μεσοαμυντικός Θάνος Τσιμιτσέλης σούταρε εκτός περιοχής και δεξιά ο Γιάννης Στερόπουλος βρήκε την μπάλα, που κατέληξε ψηλά στην δεξιά του γωνία για το τελικό 1-3.



Νέο δοκάρι
Για 3η φορά στο παιχνίδι προσπάθεια του Α.Ο.Κ. σταμάτησε στα δοκάρια του Κεραυνού. Στο 87΄ ο Χρήστος Καλαμπάκας πάσαρε στον Σάκη Θεοχάρη, που σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να περνά άουτ. Ο παίκτης του Κερασόβου είχε το 2ο δοκάρι του στο ματς και 3ο συνολικά στο πρωτάθλημα, καθώς είχε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Οι καλύτερες φάσεις
46΄: Σουτ του Θεοχάρη εκτός περιοχής πέρασε λίγο πάνω από το τέρμα των γηπεδούχων.
50΄: Ο Μαντέκας σέντραρε από τα δεξιά και το σουτ του Θεοχάρη πέρασε πάνω από την εστία του Τσιμιτσέλη.
60΄: Ο Μαντέκας έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Θεοχάρης στο δεύτερο δοκάρι σούταρε στην ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού και η μπάλα πέρασε άουτ.
69΄: Ο Βλάχος γέμισε από το κέντρο και ο Αγγελακόπουλος κατέβασε ωραία με πλάτη, γύρισε και σούταρε με τον Στερόπουλο να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.
70΄: Χτύπημα φάουλ του Χριστόπουλου έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Τσιμιτσέλη.
82΄: Ο Τσιμπιδάκης έκανε την μπαλιά και ο Μαντέκας με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία των γηπεδούχων (0-3).
84΄: Ο Τσιμιτσέλης Αθ. με όμορφο σουτ εκτός περιοχής και δεξιά και μετά την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα, τον οποίο «κρέμασε» έστειλε την μπάλα ψηλά στην δεξιά του γωνία για το τελικό 1-3.
85΄: Ο Χριστόπουλος έκανε ατομική προσπάθεια, μπήκε μόνος του στην περιοχή όμως σούταρε ψηλά άουτ.
87΄: Ο Καλαμπάκας πάσαρε στον Θεοχάρη που σούταρε εκτός περιοχής και αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Κίτρινες Κάρτες
Τσιμιτσέλης Αν., Πανάρας, Μούτσελος, Χαλκιάς, Χριστόπουλος

Διακριθέντες
Κρίκελλο: Αγγελακόπουλος, Βλάχος, Τσιμιτσέλης Αθ.
Κεράσοβο: Μαντέκας, Θεοχάρης, Καλαμπάκας, Χριστόπουλος

Συνθέσεις Ομάδων

Κρίκελλο (Νίκος Κατσιάρης): Τσιμιτσέλης Δ., Μπούρας, Μπουμπουρής, Τσιμιτσέλης Αν., Βλάχος, Τσιμιτσέλης Αθ., Μανίκας(46΄ λ.τρ. Πλούμπης Δ.), Γραβιάς(60΄ Μπεσλεμές Χ.(Δ)), Πανάρας Β., Αγγελακόπουλος, Σαρρής Ε.

Κεράσοβο (Θύμιος Μούτσελος): Στερόπουλος, Μούτσελος, Ζανιάς, Χαλκιάς, Λάππας, Καλαμπάκας, Μούτσελος, Θεοχάρης, Σβερώνης(51΄ Σεντής), Χριστόπουλος, Τσιμπιδάκης

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Γιώργος Στοφόρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)











































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος